Каква независимост?! България днес е РОБСКА СТРАНА!

в България

Днес сълзливо – патетично честваме годишнина от независимостта на България. Всъщност никога в историята си България не е била толкова неоколониална зависима! Никога в историята нейни лидери не са получавали указания за всяко действие от съответните посолства! 

Никога не са ни размахвали за всяко нещо пръст, както правят днес всякакви европейски институции — дори султанът не се е месил толкова в живота на раята, както те!

Никога чужди посланици не са излизали по улиците да ни напътстват за всичко като се почне от това да възприемем педерастията им чрез гей парадите и се стигне до указанията на г-н Пардю към студентите от СУ как да свалят правителството и с коя държава да сключим един или друг договор! А какво да кажем за френския посланик, а за Уорлик пак от САЩ…


1300 години в България не е имало чуждестранни бази! Днес има такива бази и то като в колониална страна, получени от външната сила безплатно!


Никога в България не е имало толкова чуждестранна агентура, която да насочва всичко от мислите на масите чрез НПО-тата и медиите до действията на политиците чрез компромати, заплахи или просто вербуване!

• Несуверенна демокрация и политическо еничарство | Около 38 000 са неправителствените организации в България


Българската армия и нейните ракети са унищожени в по-големи мащаби, отколкото след Ньойският договор, а либералните неоколониални пропагандистки слуги ни казват колко сме свободни и независими.


Никога преди последния четвърт век българите не са служили като наемни войници на войните за чужди сили!


През последните десетилетия българската армия е като колониалните войници на Англия, рекрутирани от колониалните й територии през ХІХ и първата половина на ХХ век!


Обслужва войните на чужди държави с парите на физически изчезващия българин.


Никога оцеляването на българина не е зависило толкова много от мащаба на експлоатацията от чуждестранни сили — като се почне от чуждите корпорации, овладели Софийски вода, мине се през чуждите ЕРП-та и американските тецове, през моловете, пълни с чужди продукти, убили българското производство и се стигне до разрешенията дали да имаме и от къде да получаваме газ, петрол и какво ли не, а там отиват парите на днешните роби — към чуждестранните господари!

• РОБОВЕ! Софийска вода купува кубик вода от язовир „Искър“ за помалко от 0,04 лв., а ви го продава за 2.16 лв.!


Да, при османския султан бяхме по-свободни отколкото при днешното неоколониално робство!


Фарсово, смешно, неадекватно звучи патосът на речи и празнословията на политици на тема «независимост»!


България днес е робска страна! 


Нужна ни е нова битка за независимост!

Николина Казакова ,
NewsFront – Bulgaria

Loading...
loading...
loading...

Последни от България

Отиди Горе