Какъв е поредният коварен план на зловещите владетели на света?

в Любопитно

За това, че тайните владетели на света имат навика предварително да съобщават за приготвените за нас гадости, вече знаят мнозина

Най-известният случай: това са стотиците знаци и подсказки, предварително заложени в карикатури, на кориците на списания и CD-та, във филмите и по плакатите, показващи подготвянето на трагедията в Ню Йорк, 11 септември 2001 г.

Най-малко един от тези знаци, който се обсъжда активно в интернет, е кадър от филма “Матрицата”, който се появи през март 1999 г., където на паспорта на главния герой ясно се вижда изтичането на валидността на документа – “11-ти септември, 01 г.”. Датата на падането на трите сгради на Световния търговски център (три, а не две, както повечето си мислят, заради зомбирането на медиите).

Подсказване на бъдещи събития се намира и на картичките от настолната игра «Illuminati», която е патентована още през 1975:

Тук виждаме рухването на кулите – близнаци, и експлозията в Пентагона.

А на тази карта е предсказанието за екологичната катастрофа в океана на нефтената платформа Deepwater Horizon в Мексиканския залив на 20 април 2010 г.

Също така се забелязва, че ако подобни “подсказки” станат публични преди началото на самото събитие, в действителност то със сигурност бива анулирано. Трагедията се случва само ако предупрежденията не са забелязани, и предварително публично оповестени до момента, когато вече нищо не може да се направи. Очевидно затова не се е случила и “прогнозата” за бедствието Токио.

Първоначално всички мислят , че става дума за олимпиадата в Лондон, и рухването на “Биг Бен”, но скоро става ясно, че кулата на картата е NTT DoCoMo Yoyogi в Токио.

Нищо не се случи нито в Лондон, нито в Токио, затова за кулата си припомниха в навечерието на Олимпийските игри в Сочи.

Отново Нищо … наистина такива кули по света има доста много, но на картата е показана, по мое мнение, тази в Сочи. Така че няма закъде да бързаме…

А тук е последният  нашумял знак:

Това е кадър от филма Люк Бесон от 2014 г. “Lucy”. Отново паспорт, който изтича на определена дата, 24 август 2015. “Подсказката” е била идентифицирана много преди датата на събитието, и отново потвърди правилото – открита ли е и предварително оповестена – не се страхувайте. А колко много разговори! 24.08.15 е Денят на независимостта на Украйна, за който според някои сведения , е била назначена обща офанзива срещу ЛНР и ДНР, което луди глави незабавно свързват с началото на Трета световна война.

Отново нищо не се случи. Това не се случи, но ето какво е интересно. Мнозина са забелязали трите червени звезди по лявата страна на снимката в паспорта, но малко хора са обърнали внимание на забележките в паспорта: – “Виж стр 24.”. Вероятно много хора знаят, че на 24-та страница на паспорта на гражданина на САЩ започва секцията “Визи”. Аз никога не съм се интересувал от съдържанието на американски паспорт, така че реших да огледам външния вид на всички страници на този “документ.”

Чакаше ме малко откритие, което реших да споделя с всички. Много забележителен сюжет е изобразен в паспорта на държавата – “приятел” на  Русия:

Трябва ли да се обяснява, че това не е просто съвпадение? Успокоява само едно – това все още не се е случило. Да се надяваме, че няма да се случи.

loading...
Какъв е поредният коварен план на зловещите владетели на света? by

Последни от Любопитно

Отиди Горе