Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Как Георги Кадиев строи “Нормална държава”?

в България
Loading...

Така се нарича новосформираната “партия” на доскорошния червен, а сега (не)зависим, депутат. И каква е визията му за нашето бъдеще ще разберем от … “добрите” практики на съпругата му – другарката Соня Николова-Кадиева. Световно известен факт е, че тя е един от големите играчи на електро-енергийният пазар у нас. Самата тя се захвалва, че държи около 10%, ако не и повече, от търговията с “честни” частници, най-вече от евтини държавни производители, като АЕЦ “Козлодуй” и ТЕЦ “Марица Изток 2”.

Другарката си има интернет сайт, на фирмата “Енерджи Съплай” (Energy Supply – ТУК), за зарибяване на шарани. От там и можем да видим, как точно става “нормализирането” на държавата, според кланът Кадиеви. На под-страничката ЕКИП виждаме следната картинка:

Другарят Кадиев се любува на двата портрета на съпругата си – другарката Соня Кадиева, на интернет-сайта на фирмата и. Ако не му хареса единият портрет се обръща към другият. Ако вие не ги виждате не се разстройвате! Другарката е много заета да ни осигури колкото се може повече и по-скъп ток. Може би и заради това не и остава време да се снима и ни зарадва със светлият си образ. Извинете я! Тя все пак работи за наше “добро”? Вариант Б – другарката Кадиева не желае, като я срещнем на улицата случайно, да я спираме и дълго и радостно да и благодарим. Това ще и отнеме много време, което иначе тя би похарчила за наше “добро”. Понятно?

Та ето така “нормално” ще изглежда държавата, когато Кадиев спечели избори и стане министър-председател. За сега тренира само в рамките на семейството.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Гласувайте за нашето момиче!

Loading... Масмедиите мълчат, че впечатляващата с душевност, интелигентност, способности и неподправена българска
Отиди Горе