Как Бойко Борисов обяви за ”провал” фактическия водач в класирането за ООН

в Свят

Да ви обясня как Бат Бойко обяви за провал фактическия водач в класирането.
Та Бокова на хартия е шеста.
Но:
На първо място е португалец и мъж. Т.е. нито е от Източна Европа, нито е жена. Едното е вето на Русия, а другото – на САЩ.
На второ място е Вук Йеремич. Руска марионетка и мъж. САЩ трябва да са надрусани като Майкъл Фелпс, за да допуснат сърбин за шеф на ООН. При това сърбин — националист, който не признава Косово. Представяте ли си генсек на ООН, който обяви, че Косово не е държава. Т.е. Йеремич е мюре, което е ясно, че САЩ няма да допуснат. Сложен е, за да отнася крошета, и той го знае.
На трето място е Мирослав Лачак от Словакия. Той е мъж, т.е. гори по тази линия. В отношенията към Русия е близък с Бокова, т.е. ако ще избират нещо такова, САЩ ще предпочетат поне да е жена.
На четвърто е Данило Тюрк от Словения. Той е със сходен статут с предния. Лачак има 2 гласа повече от Бокова, а Тюрк – 1. Бокова обаче има гласове колебаещи се, а те нямат. Т.е. водят с гласове, срещу наличие на резерв. И губят по това, че половите им органи са от вън, а не от вътре.
На пето място е аржентинката Сузана Алкора – външен министър в правителството на агент на ЦРУ. Абсолютно американско мюре. Русия трябва да е надрусана и тя като Майкъл Фелпс, та да я пусне. Освен това не е от Източна Европа.
Шеста е Бокова. Тя отговаря на всички критерии, и няма нито една слабост спрямо предходните. Т.е. най-голямата и слабост – подозрение, че симпатизира на Путин, това го има и при другите! Т.е. тя по този показател не губи.
На седмо място е македонският албанец Серджан Керим. Гори по това че е мъж, а и по това, че е силно съмнително дори 1 от големите 5 да иска да сложи мюсюлманин начело на ООН. Точно сега да си такъв никак не е добре за международна кариера.
На осмо място е новозеландката Хелън Кларк. Англо-американски агент, няма никакъв шанс, ще има вето със сигурност от Китай и Русия. Вероятната причина да я държат, е хипотетична мегасделка. Правят я генсек, а Русия и Китай получават Сирия и ЮжноКитайско море. Доста съмнително е това, но най-вероятно стои, заради подобна схема.
На последно място е Наталия Герман от Молдова. Тя е приблизително с профила на Бокова, но няма нейния международен опит. Вероятно затова има само 3 гласа подкрепа.
От всичко казано, съвсем очевидно е, че Бойко се опита да отстрани скритият фаворит в състезанието…

Автор, администратора на Фейсбук страницата Подписка Ирина Бокова да не се оттегля

Как Бойко Борисов обяви за ''провал'' фактическия водач в класирането за ООН by

Последни от Свят

Меркел печели изборите

Изненадата е „Алтернатива за Германия” Неубедителното представяне оставя социалдемократите вън от правителството
Отиди Горе