Извънземните все по-често започнаха да обикалят около Международната космическа станция (ВИДЕО)

в Любопитно

Наскоро астронавтите Том Песке и Робърт Кимброу излязоха извън Медждународната космическа станция, за да инсталират от външната страна на МКС нови литиево-йонни батерии. На шлема на Том Песке бе монтирана камера. Европейската космическа агенция ESA показа видео, монтирано от кадри,  заснети тогава,  и на тези кадри ясно се вижда доста голям НЛО, който обикаля около станцията и наблюдава какво правят астронавтите.

Това не са космически отломки, а управляем апарат. Това ясно се вижда във видеото, където е направено увеличение на НЛО, който се появява от дясната страна, след това лети наляво, а след това маневрира надолу.

Както е известно космическите отпадъци са неконтролируеми и летят по права линия, но този обект прави смислени маневри, което предполага, че се управлява така, че да следи станцията и да наблюдава работата на астронавтите.

Заслужава да се отбележи, че този НЛО се движи с много висока скорост, а след това рязко спира, прави зашеметяващ завой и след това полита в друга посока! Това със сигурност е пилотиран НЛО или дистанционно управляем дрон на извънземна цивилизация./ НЕПОЗНАТО

 *Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

loading...
Извънземните все по-често започнаха да обикалят около Международната космическа станция (ВИДЕО) by

Последни от Любопитно

Отиди Горе