Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (ВИДЕО)

в Конспирации

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с  високи тавани и високи врати, специално пригодени за хора много по-високи, отколкото сме ние.

По-късни гигантите, които са имали много неизвестни за нас  таланти и технологии, изчезват, и се появяваме ние – ниски, обикновени хора с невисок интелект.

Как са могли гигантите да се преродят в ниски хора? Предполага се, че по този модел:

Нанороботи или наноботи – роботи, сравними по размер с молекула (по-малко от 7 00 нм), притежаващи такива функции като движение, обработка и предаване на информация, изпълнение на програми.

Други определения описват наноробота като машина, способна точно да взаимодейства с нанообекти или е в състояние да манипулира обекти в наномащаби.

Поради това, дори голям апарат като атомния (електронен) микроскоп може да се счита за Наноробот, тъй като действа на нанониво.

Освен това, дори конвенционалните роботи, които могат да се движат с наномащабна точност могат да се считат за нанороботи.

Видеото показва как наноробот ремонтира ДНК

Резюме на видеото:

Един дефектен ген може да доведе до сериозно генетично заболяване. На дългата нишка на ДНК с различен цвят е маркиран участък с увреден геном. Нанотехнологиите могат да решат  този проблем.

В бъдеще подмяната на болни гени със здрави ще може да лекува по-голямата част от генетичните  заболявания.

Как работи това?

Какво представлява наноробот със сложна структура:

  • модул за откриване и поправка на ДНК,
  • система за фиксиране на ДНК
  • участък за прилепване на протеини към ДНК.

Наномеханичният робот, подобен на този, която виждате, може да захване, да анализира и да ремонтира отделни молекули ДНК.

Нанороботьт сканира нуклеотидите, търси повредени фрагменти.

Отстранява болния фрагмент – ДНК е ремонтирана.

ДНК с две спирали
ДНК с 12 спирали

Има данни, че по-рано хората са имали ДНК с 12 спирали, затова тези хора са били съвършени – морално и физически, имали са свръхестествени способности.

След това злите сили изключват 10 спирали, оставяйки само две от тях, за да можем да оцеляваме и да се размножаваме.

Представете си наноробот, подобен на този, показан във видеото, който се въвежда в човешкото тяло,  открива 12-спирални ДНК и започва да ги анализира.

След това внимателно, като на дъска за рязане, изрязва нежеланите фрагменти, оставяйки само тези, които са необходими за живот и размножаване.

Изрязаните фрагменти, най-вероятно, не са изчезнали, те все още са в клетката, но са разпръснати на случаен принцип.

Това може да се сравни с библиотека, в която е устроен погром и са разпръснати по пода всички книги.

Възможно ли е да се възстанови истинска та ни 12-спирална ДНК?

Очевидно може. Имаме технологии. Същите наноботи, които в големи количества се пускат в промишлеността.

Наноробот, изготвен с 3D печат:

Целта на тези роботи: да добавят липсващите фрагменти в двуспиралната ДНК на съвременния човек, за да си възстанови своята 12-спирална структура.

 

 

 

Как тези нанороботи попадат в организмите на хората? Тук вече става интересно. С химтрасетата, въздуха, водата, храната!

 

 

 

За утеха можем да добавим, че според съобщения в алтернативните новини в САЩ, нанороботи вече са въведени във всеки един от нас.

Защо мислите, че така широко се разгръща безжичният интернет? След като човек влезе в неговата зона, нанороботите започват да предават необходимата информация в базата данни. Ето защо разузнавателните
служби винаги знаят къде се намира всеки от нас във всеки момент, дори и без да носи със себе си някакви джаджи.

Затова толкова бързо се разкриват престъпления, които преди са “висели” години и десетилетия.

Нанороботите могат да се активират от сателит по всяко време. 

Изглежда, че имайки такива чудодейни нанороботи, човечеството вече може да забрави за много болести, но това не е така, напротив, броят на раковите заболявания и генетични такива, се е увеличил драстично. Значи нанороботите в момента не се използват за лечение.

Да се ​​надяваме, че те в организмите ни ще изпълняват съзидателна възстановителна дейност, която ще се усети едва след активирането на реконструираните 12-спирални ДНК.

Да се надяваме, но няма как да се надяваме,  като виждаме какво се случва в цял свят…

НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

 

loading...
Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (ВИДЕО) by

Последни от Конспирации

Отиди Горе