Изтече строго секретен план на Рокфелер за „Нова Европа“ – (план целящ унищожението на Германия)

в ПО СВЕТА

Официална програма за унищожението на Германия

Информация за план целящ унищожението на Германия и това на страните от стария континент се разпространява в мрежата по-бързо от всяка друга. В посочените файлове присъства меко казано скандална информация за строго секретен план изпълняван методично години наред. И подготовката за катасрофалното събитие е в ход не на шега. Тайната е пазена ревностно от очите на обикновените европейци.

В стила на конспиративните теории в „лийка“ звучат имена на познати политици, фондации, държавни лидери. Цялата фактология е представена по години и следва логиката на проекта.

„През юни 2012 г. аз бях обявен за ръководител на проекта „Нова Европа“ и от този момент нататък здравето ми започна да се влошава. Годината е 2012 – ООН тайно закодира прилагането на миграцията като оръжие срещу Европа през 2015. (истината за ООН  -ВИДЕО, бел.ред.) С ресурси на ООН, Световната банка и ЕС бяха инсталирани пет центъра за набиране на „работници“ в Африка, както и десет допълнителни центъра в Близкия Изток.“

„Всеки отговарящ на критериите беше снабден със смартфон и 2500 евро в брой. После тези хора бяха интегрирани в предварително определените „Бежански маршрути“. Германските служби са били предварително информирани и координирани отвън. Официално вълната започна през 2015 г., но неофициално всичко това вече беше стартирано през 2013 г., най-напред в по-малък брой. И две години по-късно „ENTER OPERATION SYRIA“ придоби ефекта на снежната топка.“ – не спира да споделя източникът.

Главният герой на утечката казва открито: „Отначало трябваше да подпиша десет различни декларации за секретност на десет различни държавни ведомства, сред тях две, които са класифицирани като строго секретни документи за Министерството на отбраната. Чудех се защо, планове за евакуация на населението, които по никакъв начин не са класифицирани като строго секретни се обявяват за такива.  Обикновено те са публично достояние и дори можете да получите данни за тях след запитване по законовия ред.“

Задачите на групата, в която участва разкриващият секретната са сведени до зловещи факти. Разпоредено е изграждането на над петнадесет дълбоки бункерни комплекса, в различни места на Германия. Обектите са свързани с подземни връзки с влак. Разполагат със самостоятелен геотермален източник на енергия плюс доставка и подаване на вода от дълбоки кладенци. Всеки един комплекс е определен да даде подслон на 300 000 души.

Разказът продължава с безукорни данни с имена на градове и местности, фирми и лица, които лесно могат да бъдат сравнени. Съзаклятието е достояние единствено елит от най-високите нива в германските федерални институции.

„На 14 ноември 2005 бяхме поканени за брифинг, за да въведем в изпълнението на проекта ръководителя на Федералната канцелария както и новия канцлер Ангела Меркел. Тази зима бях изпратен на първата ми дълга ваканция на остров Мауи (Хавай), спонсорирана от Рокфелер Corporation. Там се запознах с няколко политически агенти информирани за нашата работа. Те бяха ентусиазирани за своите строителни проекти, например в Канада, Холандия, Аржентина или Франция, които започват веднага след като „германски обекти“ станат действащи.“ – казва източникът на изтеклия в интернет строго секретен план.

Дотук всичко изглежда колкото прадоподобно, толкова и нереално. Човек може да стане обект на лесно внушение ако не е запознат с тематиката. Оставяме на читателите да преценят сами достоверността на информацията  ТУК. / По информация на чужди блогъри, от Стойчо Керев в Новото познание

 

Планът “MENA“: САЩ (т.е. световното еврейство) създават нова раса хора — “MENA“ (Middle East North Africa)

Планът “MENA“: САЩ (т.е. световното еврейство) създават нова раса хора — “MENA“ (Middle East North Africa)

 

Ционисткия план Калерги за унищожаване на бялата раса

 

Планът „Зелен диамант“