Израелски, американски, английски, турски ѝ катарски военни ”сеещи мир” в секретна база в Сирия бяха унищожени от Руски боен кораб (ВИДЕО)

в Свят

Руски кораб е унищожил тайна база на коалицията в Сирия

Обектът е координирал атаките на бунтовниците в Алепо

Руските бойни кораби, разположени край бреговете на Сирия, са унищожили таен щаб за военни операции. Това твърди арабската секция на руския информационен сайт „Спутник“. Според медията при атаката са били убити 30 израелски военни.

“Руски бойни кораби са изстреляни три ракети „Калибър“ срещу тайната база в област Дар Езза в западната част на провинция Алепо”, пише в статията. Обектът, от който се координират секретни операции в Сирия, се намира в планината Саман. Базата била вкопана дълбоко в скалите.

Освен израелските агенти са ликвидирани няколко техни колеги от САЩ, а също турски, катарски и британски офицери. Според „Спутник“ всички те са имали за задача да насочват атаките на бунтовниците в района на размирния Алепо. За момента новината не е коментирана от представител на западната коалиция.

По-рано през септември сирийската държавна армия стартира широкомащабна операция срещу враговете на режима в Алепо. Тя включва бомбардировки по наземни цели на опозицията и цели да спре каналите за доставка на боеприпаси и стоки от първа необходимост. / Факти.бг

loading...
Израелски, американски, английски, турски ѝ катарски военни ''сеещи мир" в секретна база в Сирия бяха унищожени от Руски боен кораб (ВИДЕО) by

Последни от Свят

Отиди Горе