Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Израел “ИЗИСКВА” глобална интернет цензура

в България/Свят
Loading...

ЦИОНИСТКОТО ДЪРЖАВНО ОБРАЗУВАНИЕ, ИЗВЕСТНО КАТО ИЗРАЕЛ “ИЗИСКВА” ГЛОБАЛНА ИНТЕРНЕТ-ЦЕНЗУРА ЗА “ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ” НА “АНТИСЕМИТИЗМА”

В нарочна фамозна авторска статия в ционисткия стенвестник “Таймс ъф Израел” лично ционисткият министър на обществената безопасност Гилад Ердан е настоял /по-точно “изисква”: “we would demand”!/ за създаването на “МЕЖДУНАРОДНА КОАЛИЦИЯ ЗА ПРОТИВОСТОЕНЕ НА АНТИСЕМИТСКИТЕ КРИТИКИ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ” /ФБ, Туитър, ЮТюб и т.н./.

За целта, въпросния одиозен ционист бил съставил “план“, който включвал “РАЗРАБОТВАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО СА ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ОТ ТАЗИ ИДЕЯ”, съобщава ционистката газета.

“Законодателството ще има общи принципи, ще ползва общи дефиниции и ЩЕ СЪЗДАВА ОБЩИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ”, продължава по-нататък ционистът. “Компаниите, които не отговарят на мерките, ще отговарят пред съда и ще бъдат наказвани с глоба“, обяснява той.

Според въпросния титаничен ционистки “план”, страните-участнички в про-ционистката “доброволна коалиция” ЩЕ СЛЕДЯТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВСЯКА “АНТИСЕМИТСКА” ПУБЛИКАЦИЯ, КЪДЕ Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА И ЩЕ “ИЗИСКВАТ” ОТ СОЦИАЛНАТА МРЕЖА В СЪОТВЕТНАТА СТРАНА НЕЗАБАВНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ НА “АНТИСЕМИТСКАТА ПУБЛИКАЦИЯ“.

“ВСИЧКО ТОВА Е НАПЪЛНО ЛОГИЧНО И СЪВСЕМ ПРОСТО”, допълва ционисткото изчадие.

Източник: http://www.timesofisrael.com/israel-eyes-world-coalition-to-force-social-media-platforms-to-block-incitement/

Българска Легия за информационна защита – Bulgarian Infodefence Legion

ПО ТЕМАТА

Израел плаща за манипулация на онлайн съдържание (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

10 факта, който всеки трябва да знае за ционисткото държавно образувание, наречено “Израел”

 

Loading...

Последни от България

Снимка на деня

Loading... Току-що ремонтираната главна улица в Lanciano, малко градче с 35.000 жители
Отиди Горе