Израел “ИЗИСКВА” глобална интернет цензура

в България/Свят

ЦИОНИСТКОТО ДЪРЖАВНО ОБРАЗУВАНИЕ, ИЗВЕСТНО КАТО ИЗРАЕЛ “ИЗИСКВА” ГЛОБАЛНА ИНТЕРНЕТ-ЦЕНЗУРА ЗА “ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ” НА “АНТИСЕМИТИЗМА”

В нарочна фамозна авторска статия в ционисткия стенвестник “Таймс ъф Израел” лично ционисткият министър на обществената безопасност Гилад Ердан е настоял /по-точно “изисква”: “we would demand”!/ за създаването на “МЕЖДУНАРОДНА КОАЛИЦИЯ ЗА ПРОТИВОСТОЕНЕ НА АНТИСЕМИТСКИТЕ КРИТИКИ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ” /ФБ, Туитър, ЮТюб и т.н./.

За целта, въпросния одиозен ционист бил съставил “план“, който включвал “РАЗРАБОТВАНЕ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО СА ЗАИНТЕРЕСУВАНИ ОТ ТАЗИ ИДЕЯ”, съобщава ционистката газета.

“Законодателството ще има общи принципи, ще ползва общи дефиниции и ЩЕ СЪЗДАВА ОБЩИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ”, продължава по-нататък ционистът. “Компаниите, които не отговарят на мерките, ще отговарят пред съда и ще бъдат наказвани с глоба“, обяснява той.

Според въпросния титаничен ционистки “план”, страните-участнички в про-ционистката “доброволна коалиция” ЩЕ СЛЕДЯТ ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВСЯКА “АНТИСЕМИТСКА” ПУБЛИКАЦИЯ, КЪДЕ Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА И ЩЕ “ИЗИСКВАТ” ОТ СОЦИАЛНАТА МРЕЖА В СЪОТВЕТНАТА СТРАНА НЕЗАБАВНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ НА “АНТИСЕМИТСКАТА ПУБЛИКАЦИЯ“.

“ВСИЧКО ТОВА Е НАПЪЛНО ЛОГИЧНО И СЪВСЕМ ПРОСТО”, допълва ционисткото изчадие.

Източник: http://www.timesofisrael.com/israel-eyes-world-coalition-to-force-social-media-platforms-to-block-incitement/

Българска Легия за информационна защита – Bulgarian Infodefence Legion

 

Израел плаща за манипулация на онлайн съдържание (ВИДЕО)

Loading...
Израел "ИЗИСКВА" глобална интернет цензура by

Последни от България

Отиди Горе