IT – милионерите имат договор с извънземните

в Конспирации

Изобретателите в сферата на информационните и комуникационни технологии, имат тайно  споразумение с представителите на извънземна  цивилизация. Това бе съобщено от американски експерт в областта на уфологията, който иска по очевидни причини,   да остане анонимен. Нека да го наречем условно – Бергер.

Според думите на Бергер, който твърди, че  отдавна се занимава  в изучаването на този научен проблем,  от петдесетте години на миналия век (а дори и много по-рано) научно-техническият  прогрес на Земята се развива по път,  начертан само от извънземните.

„Зелените човечета“ си избират определени ярки личности и им предават футуристични електронни и дигитални технологии, до които човечеството не би стигнало и след много векове. Според специалиста, всички наши компютри, смартфони и електрически автомобили са ни дадени от гости от други паралелни светове и галактики. Ако не бяха извънземните, ние все още щяхме да се возим в конски каруци и да си общуваме, в най-добрия случай, чрез телеграфен кабел.

Оказва се, че Бил Гейтс, Стив Джобс, Марк Зукърбърг и други жители на Силициевата долина нищо в живота си не са изобретили? Може би. Но няма и как да бъдат наречени глупави хора и Бергер се съгласява с това, че извънземните подбират най-талантливите хора.

При това Бергер съобщава, че IT- милионерите, които са марионетки на по-висш интелект, са добре запознати (дори и заради таланта си), че извънземните не просто така ни развиват в технологичен план. Очевидно е, че те имат някаква определена цел, която едва ли може да се нарече хуманна, тъй като противоречи на идеята за свободния избор. /  НЕПОЗНАТО

*Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение на редакцията на електронно списание НЕПОЗНАТО

ВИЖТЕ Още:

• Човечеството притежавало космически флот

 Едгар Мичъл: Получихме технология от извънземни. Работим с чужди цивилизации

 Земята търгува с извънземни цивилизации

 Банкер от Wall Street: Глобалните дългове принадлежат не на хората, а на същества извън планетата Земя

 

IT – милионерите имат договор с извънземните by

Последни от Конспирации

Отиди Горе