Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците

в Свят

Плашат, че ще се лее кръв в Босна и Македония

Ислямистите заплашиха Балканите с кървава баня, съобщи македонският в. “Вечер”.

“Босна и Херцеговина, пращаме ви муджахидини, ще се търкалят много глави”, закани се “Ислямска държава” в зловещо видео в интернет.

Според джихадистите Македония, Косово и Албания са в последната фаза на усвояване на Балканите и формирането на ислямски халифат.

“Радвайте се, балканци, идват по-добри дни, пристигат мюсюлмани, ние сме ислямският халифат”, казват джихадистите чрез религиозната песен касида.

В клипа с продължителност 22 минути радикалните ислямисти твърдят, че първа ще падне Сърбия, след това идва ред на Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина и накрая Македония, Албания и Косово, с което тяхната власт ще се разпростре върху целите Балкани.

“Радвай се, Черна гора, идваме скоро. Ще бъдеш нашето ново място, ние сме ислямски халифат. Радвайте се, Албания, Косово и Македония. Ще върнем шериата, ние сме ислямски халифат”, казват фанатиците.

“Ислямска държава” призова своите съмишленици да организират жестоки атаки против “диктаторите в Албания, Македония и Косово”.

“Поставяйте им експлозиви под колите и в домовете. Отровете водата и храната им.

Убивайте ги на всяко място”, зоват джихадистите. Преди дни 5-има терористи бяха арестувани при опит да отровят водата на косовската столица Прищина.

Във видеото “Ислямска държава” се обръща и към американския президент. “Радвай се и ти, Обама, победата ни принадлежи на нас, ние сме синовете на исляма, ние сме ислямски халифат”, се казва в останалите строфи от касидата.

Ислямистите поискаха от техните поддръжници на Балканите да се присъединят към тях в сраженията в Ирак и Сирия, където щели да живеят достойно със семействата си. /  24часа

loading...
Ислямска държава: Балканите ще бъдат удавени в кръвта на неверниците by

Последни от Свят

Отиди Горе