Искат Национален референдум и Съд за политиците от прехода, виновни за демографската катастрофа, духовната нищета и институционалната разруха на държавата в момента

в България

Защо такъв референдум и защо сега?

 В днешния ден България е изправена пред трета национална катастрофа, изразяваща в демографска криза, институционална разруха, предизвикана от повсеместна корупция, разрушаваща националната сигурност и духовна нищета, следствие на деморализиращите действия през прехода на псевдо елита установен в страната и оскотяващата бедност за по – голяма  част от населението. Тази национална катастрофа не може да бъде обяснена само с наличието на обективни фактори като смяната на политико – икономическата система на глобално ниво, започнала през 90-те години на XX век, но и с разрушителната дейност на българските политици и правителства, участвали в управлението на страната в периода 1990 – 2017 г. За тези престъпления против Републиката и народа същите трябва да носят най – тежката отговорност, предвидена в Наказателния кодекс, наред с конфискуване на цялото им имущество. Единствената национална кауза, около която може да се обедини българския народ към настоящия момент е търсенето на справедливост чрез съд за виновниците – друг път за спасението на България няма. Само това може да запълни зейналия дефицит на справедливост в обществото и да превъзпита и подейства възпиращо спрямо всички лица, които за в бъдеще имат намерение да грабят публични блага чрез властта и да деформират и отнемат установените конституционни права и свободи.

Гласуването на референдума ще е момента на истината, когато всеки български гражданин ще се самоопредели от коя страна на барикадата ще застане –  на политико – олигархичната каста и кликите във всички сектори, създадени от нея или на страната на изстрадалия народ, който вече близо 30 години плаща със своя труд и лишения узурпирането на властта и охолния живот на шайка крадци. Законовото реализиране на въпросите от референдума ще доведе до носенето на отговорност от политиците за грабежа през прехода и връщане на заграбеното при законния му притежател – суверена.

Връзки към фейсбук страницата – facebook.com/referendum и към сайта dogovorat.com, в които представям проект за произвеждане на Национален референдум за съдене на политическите лица от прехода, виновни за демографската катастрофа, духовната нищета и институционалната разруха на държавата в момента.

Автор:Росен Миленов

Искат Национален референдум и Съд за политиците от прехода, виновни за демографската катастрофа, духовната нищета и институционалната разруха на държавата в момента by

Последни от България

Отиди Горе