Иракчанка обезглави и сготви джихадистите, избили семейството ѝ

в Свят

39-годишната Уахида Мохамед е най-издирваната жена в Ирак

Смела иракчанка изпълни желанието си за лично отмъщение към “Ислямска държава” по абсолютно брутален начин. Жената се казва Уахида Мохамед, на 39 години е и е останала напълно сама. Изгубила е двама съпрузи, трима братя и баща, всички избити от джихадистите, затова решила да тръгне след тях, пише Evening Standard.

Иракчанката в момента командва 70 войници в Ширкат, Ирак, които са й подчинени. Постигнала го е след като започнала да се отнася с тях със същата жестокост, с каквато самите те са убили семейството й.

На снимки, публикувани на личната й страница във “Фейсбук”, се виждат обезглавени тела на джихадисти. Техните отрязани глави са поставени във врящи тенджери на котлони, докато жената се усмихва победоносно. Снимките вече са премахнати от социалната мрежа, но на всички, които са успели да ги видят, са оказали особено въздействие.

Иракчанката е с множество белези по лицето, оставени от нейните врагове, които са били на косъм да я убият поне шест пъти. Потърсена от CNN за коментар на снимката, тя отговаря простичко:

“Бих се с тях. Обезглавих ги. Сготвих главите им, изгорих телата им.”

Днес Уахида е горда и не се страхува за живота си, макар че е най-издирваната жена в Ирак. Често получава заплахи, дори от най-върховните лидери на “Ислямска държава”, но не се страхува, а е готова за нови битки. / Novini London

loading...
Иракчанка обезглави и сготви джихадистите, избили семейството ѝ by