Имигрантите, “наркодолара” и кривите сметки на ЦРУ

в България

Имигрантската вълна дестабилизира Европа и разрушава националните държави. Кой има интерес от това, ще разберете накрая с малко обобщения и прост геополитически анализ. Ударът е най-вече срещу ЕС и страните, които са външна южна граница на съюза – главно Гърция, България и Италия. Нещата бяха внимателно планирани отдавна, сега просто пуснаха сатанинската машина да работи на пълни обороти за постигане на скритите цели на задкулисието, банкерската мафия и тежката масонерия (синархисти, сатанисти и ционисти).

Нещата са прости: САЩ фалираха и имат крещяща нужда от спасителен пояс – голяма война, няколко по-малки локални войни или създаване на нестабилност сред конкуренцията (ЕС, Русия и Китай ), което да задържи още малко потъващия долар на повърхността. Съгласно военната доктирана на Краварника, войната трябва да се води на чужда територия, по възможност в Европа, като се обезкървят и сблъскат основните икономически силни държави. Именно така постъпиха през Първата и Втората Световни войни донесли милиони жертви и милиарди печалби на организаторите на “активното мероприятие”, когато окончателно наложиха долара като международна резервна валута и “мярка за всички неща”…… Сега обаче сме в 21 век и разположението на силите, геополитиката, икономиката и начините за водене на война се промениха коренно. Старите методи не вървят по същите шаблони; нужни са нови подходи и натоварените с това хора и институции ги намериха.

Първо тръгнаха “арабските пролети” като удариха последователно Ирак, Либия и Сирия; след това и други държави като Афганистан, Египет, Тунис, Йемен. Либийският режим на Кадафи спираше имигрантската вълна от Африка; с падането му тази преграда падна и гемиите и лодките с нелегални емигранти се насочиха и нахлуха през Либия към Италия. После пуснаха схемата с “оранжевите революции” и “майданите” в Украйна, за да сблъскат Украйна и Русия – не се получи и удариха на камък, та и загубиха Крим (“непотопяемия самолетоносач” на Русия).

Сега наводняват Европа с нелегални имигранти (наричани “бежанци”) от Близкия Изток. Основният поток обаче са афганистанци. Кой контролира Афганистан и производството на хероин там – САЩ.

Нищожна част от заловени наркотици на българската граница идващи по каналите от Афганистан и Турция!.......
Нищожна част от заловени наркотици на българската граница идващи по каналите
от Афганистан и Турция!…….

Тук има няколко ключови въпроса:

1. Как се придвижват от Афганистан до ЕС тези потоци имигранти, по какви канали, с какви превозни средства и кой ги насочва и контролира?

2. С какво се разплащат имигрантите при взаимоотношенията си с каналджиите; откъде се снабдяват с валута и коя е всъщност твърдата валута при разплащанията?! Може би е дрогата и хероина как мислите…

3. Нелегалните имигранти биват ли използвани и като “мулета” за пренасяне на дрога от Афганистан към Европа, какви количества хероин пренасят хилядите нелегални имигранти!?

4. Каква е ролята на Маршрут № 2 (през Македония, Косово и Сърбия) и къде отива и се складира дрогата; има ли нещо общо американската военна база “Блондсдейл” в Косово с този трансфер?!?….. Как и защо активираха пак маршрут № 1 (през България)?!?

5. Кой снабдява полуграмотните имигранти с модерни смартфони, кредитни карти и GPS и кой ги контролира дистанционно през цялото време и им задава координати на местата за срещи на групите?!

6. За какво друго се използва мътния поток от нелегални имигранти и колко терористи от конфликтните зони са се промъкнали с тях (спец. служби на ЕС говорят за не по-малко от 4000 терористи влезли в ЕС)?

Чрез потока нелегални имигранти, терористичните актове и бунтовете задкулисните играчи целят дестабилизация на Европа и еврозоната в цялост и спадане на доверието в еврото, с извличане на дивиденти и активи за пропадащия “наркодолар”, както и други скрити печалби, характерни за борсови спекулации (особено при Брекзита), инвестиционна политика и др. Не на последно място задкулисието и глобалистите цели обезсилване и унищожаване на националните държави като Гърция и България, които особено им пречат, симпатизират на Русия и я търсят за съюзник (независимо, че са в НАТО), а на всичкото отгоре са православни християни! Последното направо е непростимо в очите на сатанисти, мизантропи, талмудисти и масонерия! Повече от отвратително! / Дориян Александров 

loading...
Имигрантите, "наркодолара" и кривите сметки на ЦРУ by

Последни от България

Отиди Горе