Имами към мигрантите: Правете деца с европейците, за да завладеем страните им (ВИДЕО)

в Свят

Виден има призова мюсюлманите да използват кризата с бежанците, за да правят деца с европейските граждани и така да „завладеят техните страни”. Шейх Мухамад Айед произнесе своята реч в джамията Ал Акса в Йерусалим, като каза, че единствената причина Европа да приема бежанците е, защото вижда в тях нов източник на работници.

По думите му, Европа е изправена пред демографска катастрофа. Затова той призова мюсюлманите да правят деца със западняците, за да може „да ги смачкаме под нашия крак с помощта на Аллах”. „Из цяла Европа, всичките сърца са пропити с омраза към мюсюлманите. Те искат ние да умрем, но те са изгубили своята плодовитост, затова търсят плодовитост сред нас”, цитира духовника Infowars. „Ние ще им дадем плодовитост. Ще правим деца с тях, защото ще покорим техните страни”, каза още имамът.

В своята реч, която е заснета, духовникът казва още, че американците, италианците, германците и французите ще бъдат принудени да приберат бежанците.

В момента Италия има най-ниската раждаемост от 1861 година насам – 8,4 на 1 000 души, като по-голямата част от Европа следва нейната тенденция. /  БЛИЦ

Имами към мигрантите: Правете деца с европейците, за да завладеем страните им (ВИДЕО) by

Последни от Свят

Отиди Горе