Холокоста като удобна не-история

в Свят

Безброй съюзнически военни престъпления бяха изолирани под прикритието на така наречения „Холокост“, който според твърденията е извършен от Националсоциалистическа Германия.

В глобалното търсене за „спасяването на европейската еврейщина“ повече от половин милион цивилни германци бяха убити от бомбардировките над германските градове, като най-малко 200 хил. бяха буквално „холокост-ирани“ в пламъци и огнени бури, в Дрезден.

Снимка: след бомбардирането на град Дрезден, 1945 г.

(Управляваните от евреи „съдебни историци“, от създадената от евреи „Федерална Република Германия“, фиксираха убитите в Дрезден на 25 хил. души. Тези, които посмеят да се усъмнят в „еврейския брой“ са изправени пред лишаване от свобода и огромни глоби.)

• Жертвите на ЦИОН

Нещо повече, най-малко 9 млн. германци са загинали в резултат на умишлените съюзнически политики след Втората световна война в Германия. От глад и заради прогонването от домовете им.

Германски цивилни граждани в концентрационен лагер на Айзенхауер.

И 1,7 млн. германски военно-затворници са умрели от измъчвания и жестокост в лагерите на смъртта на Айзенхауер. Вижте военно-престъпленията на съюзническите сили тук и тук.

Истински лагер на смъртта, на Айзенхауер.

Американското еврейство бяха архитектите на въвличането на Рузвелт във II-та световна война, които под ръководството на евреина Хенри Моргентау – младши, формулираха и модернизираха идеята за „колективното наказание“ срещу цивилните германци и техните лидери.

Бившият секретар на американската отбрана Джеймс Форестал беше този, който в своя дневник от 27 декември 1945 г. отбеляза, че по време на игра на голф, Джоузеф Кенеди, посланик на Рузвелт в Британия, му казал, че британския министър-председател Невил Чамбърлейн заяви, че „световното еврейство принуди Англия да участва във войната“.

Самото еврейство най-добре признава също защо Америка се включи във II-та Световна война.

Американското юдейство заяви на 24 юни 1942 г., че „когато и да падне някой американец, където хората на Макартър воюват, оцелелите ще могат да кажат: причината, поради която това момче бе изпратено на смърт е защото антисемитското движение на Хитлер успя в Германия“.

Когато съюзниците „освободиха“ националсоциалистическите затворнически лагери изплува цяла нова сцена от пропаганда, от която световното еврейство се възползва в пресата.

Вече е признато, че смалените главички, кожените лампи и еврейския сапун са били представени след войната на германският народ като част от изфабрикуваната психологическа пропаганда.

Еврейската пропагандна машина се задвижи бързо, еврейският New York Times публикува на 6-ти май 1945 г. снимката „Препълнени легла в затворническия лагер в Бухенвалд“.

Очевидното намерение беше да привлекат симпатиите към евреите, а не (поради пропуск) да породят състрадание към милионите цивилни германци, които загубиха живота си поради военните престъпления на съюзническите сили.

В действителност, New York Times постави началото на програмата за пропагандирането на еврейската програма, която пет месеца преди публикацията на бухенвалдската снимка, разправяха една история, озаглавена „6 000 000 мъртви евреи в Европа“. И това се появи дълго преди някой да е знаел „номерa“.

Скоро световното еврейство държеше в ръцете си оръжие за нападение и защита на изфабрикуваната си история: контрол над масмедиите и новата най-контролираща съзнанието медия от всички – телевизията.

От тогава западният свят беше потопен с документални филми за Холокоста, игрални филми за Холокоста, музеи на Холокоста, книги за Холокоста, и автобиографии от Холокоста.

Целта? Да се имунизира еврейството и Израел от действителни критики, и най-удобно да прикрият военните престъпления на съюзническите сили, извършени срещу милиони цивилни германци.

Вероятно „изтощението от Холокоста“, което сега се налага на германската младеж, ще създаде жажда за това, което наистина се е случило по време на Втората световна война, и собствена признателност към един доказан с факти Холокост.

И това – казано иронично – ще бъде доста „неудобен“ исторически урок за световното еврейство.

Nathanael Kapner,
Real Jew News

Превод: Аnony Bulgaria

ВИЖТЕ ОЩЕ:
• Как бе фалшифициран “холокостът“

• Жертвите на ЦИОН
• ВИДЕО: Рядко интервю с Фред Лойхтер – експерт по газови камери (“Докладът на Лойхтер“)
• Индустрията на Холокоста (КНИГА)

loading...
Холокоста като удобна не-история by

Последни от Свят

Отиди Горе