Хилъри Клинтън президент !

в Любопитно
Петър Симеонов (автор и изследовател)

Много отдавна се канех да напиша подобна статия. Дори бях готов да сложа подобна информация в третата серия от документалната ми поредица „Сериозно за НЛО“. Но тъй като за това трябваше да удължа филма с още 30 минути, реших да не я слагам. И така и така той беше с предостатъчните, близо три часа. Имаше по-важни неща, които трябваше да останат във времето тогава. Избягвам да се занимавам с политически машинации. За мен днес всичко, което се случва в световен мащаб е една огромна глупост. Няма как хора с липсващ интелектуален потенциал,  да отведат човечеството на пътя, към едно по светло и мъдро бъдеще. Съжалявам да го кажа, но за мен оптимизъм в тази насока няма. Светът ще става все по-зъл и отблъскващ. Някой „интелектуалци“ обвиняват системата. Но тази система е създадена от човека. И ако нещо е създадено от човек, то лесно може да бъде променено. За това са нужни обаче толкова усилия, колкото са били нужни за създаването на системата. А тя е създавана с векове. За Новия Световен Ред са били нужни столетия. Това е един ред, в който по-голямата част днес от човечеството вече живее но не го осъзнава. През вековете, чрез тайните общества, тази доктрина се прокрадваше тихо и успешно. Откри даже място, където да създаде собствена държава за осъществяването и. Тази доктрина за Нов Световен Ред плъзна от Съединените Щати. Там, където бяха избити милиони хора от местното население. Един геноцид, който се заглушава от историците. А той е най-кървавия и жесток от цялата история на човешката раса. Днес доктрината за един Нов свят, с единна банкова система, с една религия, с един основен език, под контрола обаче само на шепа алчни съзнания е във вихъра си. Пропагандата се шири в подсъзнанието на повечето от съвременното човечество. Там тя заема трайно място и самото съзнание спира да противодейства. То свиква с нея, като че ли няма друга алтернатива. Това е един нов свят на мрачни бъдещи дни.

В трета серия на „Сериозно за НЛО„, подложих повърхностна информация как това се случва. Че най-демократичната държава днес САЩ (според пропагандата), е най-не демократичната. Там избори изобщо няма. Те са само едно представление за масите. Едно шоу, в което между всички клоуни се поставя една фигура, която изглежда най-нормално, от всички ненормалници около нея. Ако ви поставят три вида жаби, които трябва да изядете сурови, вие ще изберете по-малко отвратителната. Докато около вас храната е в изобилие. Изглежда, ако нямате какво да ядете, бихте изяли и трите жаби. Но проблема е, че някой ви поднася да избирате между отвратителни жаби, докато е седнал на маса от изобилие. Това са корпорациите, а над тях са банковите картели. В САЩ президентите се избират не от избирателите, а от избраните. Президентите са с десетилетия предварително подготвени за тази длъжност. Стратегията е една и тя действа безотказно. Така се случва и днес. Между другото тази невидима корпоративна диктатура се прокрадва във всички, така наречени „млади демокрации“ от западния свят. Така е и у нас днес. Имате няколко крастави жаби, от които трябва да изберете най-малко отвратителната. Но все пак трябва да изберете, защото вече този избор стана и задължителен. Това е диктатура. Но в нови дрехи. Добре дошли в Новия Световен Ред. Исках да поставя информация във филма ми, още през 2014 година, че следващия президент на САЩ, ще бъде жена. Тогава се прокрадна информация от хакнати мейли на семейство Рокфелер, в която се загатваше и за името на тази жена. Това беше Хилъри Клинтън. Всъщност Хилъри е близък приятел с това семейство. За Рокфелер, няма да поставям тук допълнителна информация. Всеки запознат със съвременния свят, знае кои са семейство Рокфелер. Те са част от елита, който прокарва идеята за Новия Ред. Но тук ни интересува повече, новия президент на САЩ, Хилъри Клинтън.

Лорънс Рокфелер (1910-2004)

През август 1995 г., Лорънс С. Рокфелер (1910-2004) се срещна с Хилъри Клинтън в неговото Уайоминг ранчо. Тази среща е много интересна от две гледни точки. Първата е, че посещението на първата дама тогава, е било лично, но всъщност тя е била следена много внимателно от тайнте служби. Хилъри, дори е била предупредена в бележка, от тогавашният директор на Белия дом за научна и технологична политика, Джак Гибънс. Той пише до нея (Рокфелер) …ще иска да говори с теб за интереса му към екстрасензорните възприятия, паранормалните явления и НЛО“. Гибънс пише още, че ще се опита да убеди Рокфелер „да не ви занимава с този въпрос“, и  Хилъри да се съсредоточи, вместо това, повече към научната и технологична политика на администрацията. Рокфелер, продължава той, „не знае, че ние се опитваме да бъдем полезни в отговор на неговите опасения за извънземния произход на НЛО, и че ние поддържаме състояние на отворен ум за такива въпроси, но аз не крия моето убеждение, че ние не трябва да бъдем прекалено отклонени от повечето земни императиви.“  Това е чисто лобистко поведение. И е много тъжно, че и до днес повечето от администрацията на американските президенти разсъждават по същия начин. По важни за тях са финансовите изгодни сделки към определени корпорации, отколкото истината за Извънземното присъствие на планетата. А и самия Гибънс не може да бъде открит дори за коментар. Втората гледна точка на това посещение е от страна на желанието на Лорънс Рокфелер, правителството да изнесе повече информация пред обществото за НЛО. Това е факт, който не бива да се пренебрегва, въпреки лошата репутация пред обществото на семейство Рокфелер. Трябва да отбележа също, че самия Бил Клинтън е бил доста заинтересован от темата за НЛО. Всъщност милиардерът Лорънс Рокфелер, през 1990-те години, спонсорира и финансира редица НЛО-проекти. Най-отличителният сред тях е известен като „Инициативата НЛО на Рокфелер“. Адвоката му Хенри Даймънд, в началото и средата на 90-те години активно участва в подобни проекти на Рокфелер, които са довели до доклад във вид на книга написан от Дон Берлайнер и озаглавена: Неидентифицирани летящи обекти. Брифинг Докумнет – Най-добрите налични доказателства“ , който е завършен през декември 1995 година. Внимание, тук говорим за много влиятелни хора от световния елит. Ако забелязвате, става въпрос за НЛО. Или с други думи, това не са куклите на конци от телевизионния екран, не са научни „авторитети“ с купени дипломи, не са невежите скептични съзнания от масата ви за гости или от съседния бар. Това са личности, които притежават всичко, което изброих преди малко. Да и хората също! Но те изглежда знаят много повече за извънземния произход на голяма част от срещите с НЛО. Тук отдолу ще поставя този документ в PDF формат.

calhoun-john-peshakoffstudio
Джон Калхун (1782-1850)

Четете още от  Петър Симеонов в The Bulgarian Times:

• Търсете причините, а не следствията от тях

• Сатаната в лицето на демокрацията

• Хакер твърди, че НАСА разпространява редактирани снимки на обществото

• Открита е Библия на 1500 години и никой не иска да знае!

• КЪРТ КОБЕЙН Е БИЛ УБИТ ОТ ЦРУ

• Германците загряват в микровълновата печка, личните си карти за предотвратяване на шпионажа от САЩ

• ЧЕРНИ ТАЙНИ ОТ БОХЕМСКАТА ГОРА

• Задължително за гледане ВИДЕО – не го коментирайте

 

Хилъри Клинтън президент ! by

Последни от Любопитно

Отиди Горе