Хилъри Клинтън обеща да се бори и с … извънземните

в Свят
Loading...

Предизборната надпревара в САЩ набира скорост, а  кандидатите за президент правят все по- неочаквани изявления. Така например Хилъри Клинтън в интервю заяви, че се задължава да не се бори не само с Ислямска държава, но  и с НЛО и  извънземните.

Изявлението, че ще се бори  с извънземните, Клинтън, разбира се, направи на шега. В отговор на съответния въпрос на журналист политикът каза с усмивка: „Да, аз ще го направя.“

Както обаче припомня  CNN, това не е първият път,  когато висши чиновници (минали и настоящи), се изказват по въпроса за извънземните.

През 2007 г. бившият президент и съпруг на Хилъри Клинтън – Бил Клинтън, в интервю за Jimmy Kimmel каза, че когато е бил президент се е запознал с тайните документи за  така наречената Зона 51 и Розуелския инцидент.

Тогава Клинтън подчерта, че никакви  доказателства за съществуването на НЛО той не е получил, но ако извънземните кацнат на нашата планета, той няма да се изненада.

30ДУМИ

Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън ?

Ще разкаже ли  Хилъри Клинтън, която  отдавна се интересува от извънземни, цялата истина за тях? Желание  има. Или поне имаше.

Хилъри Клинтън обяви, че навлиза в президентската надпревара. С което заинтригува уфолозите, които си помислиха, че може би те скоро  най-накрая ще  научат  истината за извънземните. И да потвърдят подозренията си, че извънземните са отдавна тук. И си сътрудничат  с правителството на САЩ.

Надеждите, че Хилъри ще разкрие тайни, които криеха  нейните  предшественици, се основат на факта, че тя отдавна се интересува  от НЛО. Това означава, че съпругата на Бил Клинтън всъщност е уфолог. Тя е  приятел с милиардера Лоурънс Рокфелер (Лорънс Рокфелер), който многократно се е обръщал към  Белия дом с искане за разсекретяване на правителствени  материали за НЛО.

През 1995 г. те заедно създават фонд, чиято цел е да се установи, какво властите крият.  Двамата ги призоваха да призная, че през 1947 г. в Розуел се е разбила „чиния“ на извънземни. Но нищо сензационно в крайна сметка не се изясни. Така че може би, ставайки президент, г-жа Клинтън най-сетне ще  постигне това, което иска – тя ще трябва само да се разпореди.

Между другото, снимката, на  която Хилъри Клинтън се разхожда с Лоурънс Рокфелер, е много забележителна. Хилъри притиска към гърдите си книгата „Сами ли сме?“ на професор Пол Дейвис (Paul Davies) – астробиолог в Университета на Аризона (Arizona State University), който вярва, че извънземните съществуват.

Авторът на книгата професор Пол Дейвис твърди, че извънземните съществуват. Освен всичко останало професорът е  известен със своята загриженост във връзка с реакцията на представителите на световните религии, изведнъж разбрали за предстояща среща   с братята по разум. Преди няколко години той прогнозира, че извънземните ще създадат сериозни богословски  проблем – поне за християнството.

Според професора, присъствието на извънземни предполага следното: необходимост от увеличаване на броя на Исус – по една планета за всеки Божи Син, или да измислят сериозна причина защо само човечеството е удостоен с особено внимание от Господ.

Както уфолог на уфолог

В предизборния щаб на Хилъри Клинтън влезе  видният уфолог  – Джон Подеста. В периода  1997-2001 г. работи като заместник-директор и началник на кабинета на Белия дом. И  прави опити да разсекретяването на документите за НЛО.

Докато президентската библиотека на Клинтън в Арканзас е засипана с въпроси за извънземни и тайнта база Зона 51, където както се говори, се намират  извънземни,  оказали съдействие на правителството на САЩ. Коментирайки исканията,  Подеста отговаря с фразата от телевизионния сериал „Досиетата Х“ : „Истината е някъде там“

Джон Подеста, съветник на г-жа Клинтън редовно е съветвал  президентите на САЩ да решат проблема с извънземните

ДЖОН ПОДЕСТА

През 2002 г., след като напусна администрацията на Клинтън, Подеста направи гръмко изявление като публично настоя Пентагонът да признае за контактите с извънземни и да разкаже за тях.

– Това трябва да се направи, – обясни той. – Американците са в състояние да приемат истината.

Пентагонът не се вслуша.

От януари 2014 г. Подеста е съветник на Барак Обама. И когато наскоро премина при Хилъри, след това написа в своя Twitter: да, много ми е досадно да осъзнавам, че Белият дом отказва да оповести на американците документите, свързани с НЛО и извънземни.

Надявал се на Обама. Но той не пожелал

Подеста от 2008 г. многократно призовава сегашния президент Барак Обама да накара ЦРУ и военните да разкажат за извънземните.

– Обама трябва да получи от военните и ръководителите на разузнавателните служби пълен доклад за извънземното присъствие на Земята – подкрепи Подеста колегата му адвокат Стивън Бапсет. – Той трябва да окаже натиск върху новия Конгрес, и той веднага да започне изслушвания, да изследва доказателствата и свидетелските показания на правителствени свидетели. Президентът сам е длъжен да признае официално факта за извънземното присъствие пред американския народ, и да разсекрети за мирно използване извънземните технологии.

Обама не призна, но бе заподозрян в косвени връзки с НЛО. Например „летяща чиния“ долетя на встъпването му в длъжност през 2009 година. И попадна в обективите на камерите на няколко информационни агенции.

НА ИНАГУРАЦИЯТА НА ОБАМА ДОЛЕТЯ НЛО

През 2011 г. Белият дом изпраща поздравителни картички – за Рождество. Една от тях получава жена от Северна Дакота. Именно тя забелязва НЛО на снимката, която става основа за картичката.

ПОЗДРАВИТЕЛНА КАРТИЧКА ОТ ОБАМА С НЛО

 

През 2012 г., по време на конференция във Вашингтон сред охраната на Обама е забелязан странен субект, който прилича на извънземен. По време на речта на Обама се появява автентично копие на извънземен.

С една дума сегашният президент, отличил се на „извънземния фронт“, в крайна сметка огорчи уфолозите – абсолютно нищо не направи за тях. Въпреки, че имаха очакване. Както и предшествениците му, които не се поколебаха да използват извънземните в президентската надпревара. И с право. Всъщност проучванията показват: почти 55 процента от американците вярват в НЛО, а 15 на сто са ги виждали лично. Това е сериозен изборен резерв.

Уви, като президенти, кандидатите веднага загубват  интерес към извънземните тайни. Или не са били свободни да се разпореждат с тях?

Впрочем

Да обещаеш –  не значи да направиш: кратка история на „контактите с извънземни“ на американските президенти

Бъдещите президенти на САЩ,  като се почне с Джералд Форд, изразяват намерение да „се справят с НЛО.“ Той казва: „… американският народ имат право на пълно разследване и обяснение,     на това,  направено до сега от ВВС … предлагам на Комитета по наука и астронавтика или на Комитета за въоръжените сили в  Камарата на представителите, да включат в дневния ред на заседанието точка за НЛО … “

По време на президентската кампания Джими Картър уверява: „Аз ще направя така, че цялата информация за НЛО, която има  нашата страна, да стане достъпна  на обществеността и учените. Убеден съм, че НЛО съществуват … „.

Картър  удържа на думата си само отчасти-  уфолозите получават достъп до разсекретените документи, но далеч не до всички. Самият Картър никога не е скривал, че  лично е бил свидетел на НЛО. Въпреки че отдавна – 6-ти януари 1969 г. Тогава, казва той, се появи  в небето „най-дяволското нещо от всичко, което съм виждал.“ Обектът е  „голям, много светъл, с променящ се цвят.“

Баща и син Буш публично се заклеват, че ще се оправят с  извънземните на един и същ човек – уфолога  Charles Huffer. По време на предизборните им кампании той пита: „Смятате ли да кажете на хората истината за НЛО?“ Информационни агенции и телевизионни компании, след това се фокусират върху това . Особено на  думите на Джордж У. Буш: „Разбира се!  Той (сочи  Дик Чейни) ще се занимае с това на първо място –  има пълното право.!“.

В интернет все още се разнасят невероятни снимки, на които зад Джордж У. Буш надзърта истински извънземен. Шега? Разследването показва, че кадрите са взети от истински телевизионен репортаж, сниман  на  31 август 2007 г. по време на пресконференция в Белия дом от  няколко телевизионни станции, включително CNN.

Според експерти, най-вероятно в кадър е попаднало отражението на някакъв обект, приличащ на извънземен. Но не се знае и досега какъв е този обект.

17217568

А ето каква информация е открил известният руски уфолог Michael Gerstein за Бил Клинтън. На 30 ноември 1995 той е на официално посещение в Северна Ирландия. Говорейки в Белфаст, той първо благодарил на ирландските  деца, изпратили му хиляди писма, а след това изведнъж казва, че иска да отговори на въпроса на едно момче:

„Райън, ако в момента си в публиката, ето моят отговор. Не, доколкото ми е известно, извънземен кораб не се е разбивал в Розуел през 1947. Райън, ако Военновъздушните сили на САЩ са взели телата на извънземни, то те не са ми казали нищо. И аз също искам да знам. “

Изглежда, че Клинтън наистина се интересува от събитията от 1947. По време на разследването по делото  Моника Люински прокурорът  Кенет Стар, който описва книгите в Овалния кабинет, попада на книгата на уфолозите Ръндъл и Шмидт за инцидента в Розуел.

Като президент Бил Клинтън наредил на помощника си  Werner Habellu да разбере  „кой е убил Кенеди, и каква  действителност е ситуацията с НЛО.  Но дали е  получил  отговорите на тези въпроси, не казва никога.

Уфолози са изчислили, че по време на управлението на Клинтън и съпругата му Хилъри , те 26 пъти са споменавали извънземни в изказванията си.

Клинтън не са се поколебавали да го изобразяват до извънземни. Шега, разбира се. Но във всяка шега, както се казва,  има известна истина …

Сега остава да видим и Хилъри.

НЕПОЗНАТО

“Ние всички знаем, че извънземни посещават Земята. Това, което не знаем е откъде те идват и каква е тяхната цел?”
– Едгър Мичъл, астронавт от Аполо 14

“Питате ме за НЛО и аз ви заявявам публично, че те не са наше творение, а на някоя друга цивилизация. . .цивилизация много по развита от нашата.”
– Юджийн Сърнън, Командир на мисията Аполо 17 за LA TIMES, 1973 година

“Моята позиция относно извънземните е съобразена с официалната позиция и не мога да ги коментирам.
Обаче лично мога да ви убедя, че ние не сме сами!”
– Чарлс Кармада, астронавт и инженер към НАСА

“По време на моята работа в Конгреса, като Вице-Президент и Президент, направих няколко допитвания за предоставяне на информация свързана с НЛО. Официалните власти при всяко мое допитване отказваха да ми предоставят каквато и да е информация.”
– Джерълд Форд, бивш американски президент, 17 март 1998 г.

Въпрос на Сара Макклендън (официален репортер към Белия Дом) към Бил Клинтън:
“Защо нищо не се прави за разкриването на НЛО?”
Бил Клинтън:
“Сара, има правителство вътре в самото правителство и аз не мога да го контролирам.”

Човекът създал програмата ”Аполо”- Пол Браун,
малко преди да бъде убит(разболян от Рак):
”Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита
от нашата”.
– през 1972 г., след приключването на програмата,
Браун е отстранен от НАСА.

“Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас.”
– Пол Хелиър (Бивш министър на отбраната на Канада)

ПО ТЕМАТА

Последни от Свят

Отиди Горе