ГРОБ са в делириум! Майка ви в паническа истерия: „Спомнете си тоталитаризма, преди да гласувате!“

в Некатегоризирани

Кандидатът за президент Цецка Цачева коментира предварителните резултати така:
«Това, което е ясно към момента от предварителните данни е, че ще има, със сигурност, балотаж на втори тур.
Разликата е около 1%.
На първия тур гражданите имаха възможност да избират между няколко кандидати.
Много е важно обаче да знаем какво правим на втори тур.
Каква България искаме да видим?
Дали България, изолирана от международната общност, със спрени еврофондове, отново с партизанщина и корупция – неща, които познаваме от управлението на БСП тогава, когато се добере до властта?!
Или една България, която е уважавана, чийто глас се чува в европейските институции и която разчита на европейската солидарност?!
Аз съм убедена, че гражданите на България през тази седмица много трезво ще оценят каква е ситуацията. Затова както по време на кампанията, така и сега, се обръщам към всички българи граждани, които не желаят БСП и ДПС отново да правят експерименти с българския народ и с българската икономика, с бъдещето на нашите деца.
Вярвам, че е възможно до края на окончателното обявяване на резултатите, те да бъдат с друга посока. Активните хора на България излизат да гласуват обикновено след 15.00-16.00 часа. Искам да призова за втори тур всички граждани, които помнят тоталитаризма…
Благодаря на младите, активните хора, които и сега съм убедена, че са гласували разумно. Те са нашата естествена среда. За тях ние от ГЕРБ до момента сме правили така, че да се развива средният, малкият бизнес, да върви икономиката напред. Това го видях в кампанията от гражданите, до които имах възможност да се добера. Всякакви други манипулации и страхове, които се всявали сред гражданите, няма как да се случат.
Спомнете си тоталитаризма преди да гласувате!» / NewsFront – Bulgaria