Готвят лагер за мигранти за 4 км от “Албена”, втори – до “Камчия”…

в България

Правителството тайно е започнало ремонти на 2 стари поделения край Варна, съобщиха разтревожени граждани, неуспели да спечелят вниманието на нито една официална медия. Едното от поделенията са намира само на 4 км. от веригата северни курорти, започваща от “Св.Св.Константин и Елена” и завършваща с перлата на целия ни туризъм – “Албена”. Другото поделение пък е непосредствено до затворения комплекс “Камчия”, който е затворен още от социализма и представлява огромен туристически обект с гора, плаж и рядко разположени хотели. “Камчия” се ползва много от руски младежки групи, има река, която се влива в морето (Камчия) и корабчета по нея.

Сега обаче правителството очевидно е решило да отрови региона с бежански лагери, около които неизбежно изригва огромна престъпност, хигиената се срива, а нормалните хора се изселват (ако съдим по съдбата на “Мали Бейрут” в София). На туристите е още по-лесно да се изселят. Те просто няма да дойдат.

Самата идея да се правят бежански лагери близо до курорти илюстрира пълната гротеска, настанала в съзнанието на Бойко Борисов. Той под натиск на външни сили, фактически спря строителството на стената (Орбан построи по-голяма от нея за 3 месеца, а Бойко се “мъчи” вече повече от 2 години, при положение че Орешарски му я остави наполовина готова). После се съюзи с Турция, която е основния виновник бежанците изобщо да стигат до нас. След това обяви, че “ние палим войните, ние трябва да приемем бежанците”. Това при положение, че България не може да запали нищо никъде по света вече четвърт век, и дори бойците ни до Афганистан, ги карат полски самолети, срещу заплащане. И сега – като е надробена кашата, давай да търсим място за мигрантите. И къде – до курортите.

Очевидно е, че това психично болно същество начело на държавата, се е превърнало в по-голяма заплаха дори от световния тероризъм. Или ще се отървем от него, или наистина ще видим хиляди ислямисти край курортите. / ГН

loading...
Готвят лагер за мигранти за 4 км от "Албена", втори - до "Камчия"... by

Последни от България

Отиди Горе