Господин президент, защо изродът, който се изгаври със светинята Васил Левски още не е в ареста?

Ясно е, че преоблеченият като служебен премиер синдик ще подмине с мълчание гаврата с майка България. Но поне президентът Радев е наясно, че да защитаваш родината си е въпрос на чест

Емил Джасим

В четвъртък, часове преди националният празник на България Трети март, БЛИЦ излезе с шокиращото разкритие за антибългарската пропаганда на Емил Джасим.

Последователят на сектата “ДАЙ, България” си позволи да нарече лайно светинята Васил Левски.

Пошлостта на въпросния индивид стигна дотам да просъска, че паметникът на Апостола в родния му град Карлово заблуждавал децата, че Васил Левски бил “супер герой, който имал за домашен любимец лъв. А след това изплещи, че Левски измествал комиксовите герои. 

След разкритието на БЛИЦ, Джасим се опита да скрие видеото с гаврата си, но медията ни го откри и повторно го публикува.

Нито един от държавните мъже не реагира на безобразието.

През последните 5 години държавата ни нямаше президент. Плевнелиев ползваше сградата на “Дондуков” 2 за хотел, в който прокарваше лобистките си интереси.

Слава Богу, сега българщината започна да се пробужда. И това ясно се видя с гордо разветите трибагреници на Шипка и позабравените поздрави.

Националните символи са празно понятие, ако не бъдат защитени.

Ясно е, че преоблеченият като служебен премиер синдик ще подмине с мълчание гаврата с майка България. Но поне президентът Радев е наясно, че да защитаваш родината си е въпрос на чест.

Време е властта най-накрая да се размърда, да издири Джасим и да го вкара в затвора. За да даде урок на подобни изроди, че няма как безнаказано да се гаврят със светините ни.

Дошло е време за действие. На клишетата вече сме се наслушали.

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ

Христо Иванов щипе по бузата Джасим под одобрителния поглед на индивид, който се е закичил с прякора с Комитата