Господари, дайте на Трайков рекорден 4-ти скункс

в България

Снощи (10/11/2016 г.) в предаването “Господари на ефира” беше излъчен свръх грозен репортаж, с доскорошния кандидат за прецедент и бивш министър на енерГЕПИката Трайчо Трайков. В рамките на около ТРИ минути той показа истинското си лице и същност, отказвайки да приеме Златен скункс и даже го счупи. Толкова грозно и омерзително, че в разрез с добрите си практики няма да дам тук пряк линк към видеото. Който има нерви и желание може да го открие и гледа в сайта на господарите, изписан на водещия кадър от публикуваното видео:

По хода на излъчения репортаж водещият Боби Ваклинов отбелязва, че Трайков не печели първенството за пръв носител на три Златни скункса, защото Бареков бил го изпреварил. Сега счупения от Трайков се лекува и някой ден, сигурен съм, господарите ще намерят начин да му го връчат.

А до тогава им предлагам все пак да помислят и да организират връчването му на рекорден ЧЕТВЪРТИ скункс. Той го заслужава. Повод за него е лъжата му, по време на кандидат-прецедентската кампания, че именно той бил спрял проекта АЕЦ “Белене”. Но броени дни преди първи тур на прецедентските избори сайта BalkanLeaks публикува до тогава секретното Решение на арбитражния съд в Женева. От него става пределно ясно, че Трайков не само НЕ Е спирал проекта АЕЦ “Белене”, но и горещо го е подкрепял даже и след ДВЕ години след наритването му от министерския пост (2012-та г.), когато е давал показанията пред съда (2014-та г.). И за капак на това е получил тлъст хонорар от € 70 000, а всички ние бяхме осъдени да заплатим на Русия € 620 милиона, за неизвестно какво.

“Господари на ефира”, най-настоятелно Ви умолявам да му връчите ЧЕТВЪРТИ Златен скункс. Направете го герой! Отредете му заслуженото място в историята на България. Това е най-малката компенсация за българския народ, за мъченията, които Трайков му е причинил и ще продължава да му причинява.

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

loading...
Господари, дайте на Трайков рекорден 4-ти скункс by

Последни от България

Отиди Горе