Google тайно инвестира в гьола АЕЦ „Белене“ (САТЕЛИТНА СНИМКА + ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Преди броени дни ви показах една сателитна снимка от интерактивната платформа Google Earth (Гугъл Земя), на която личат следи от заличаване на вече публикувани снимки над площадката на АЕЦ „Белене“. Сега ще видите още една снимка, от същата платформа, която силно потвърждава предните съмнения, за криене на интересна информация. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, а ако трябва и втори път:

Нас ни интересува площадката на АЕЦ „Белене“, която е в центъра на снимката. Но когато сте достатъчно далеч от интересуващият ви обект и се движите с мишката върху платформата Гугъл Земя в долния десен ъгъл се появява датата на която са направени последните публикувани снимки, на района по който движите мишката. За ваше улеснение рамкирах тези дати в бяло, увеличих ги и ги разнесох по районите, на които съответстват. Разгледахте ли ги добре? Забелязахте ли, коя е най-старата дата? (Формата на датите е Месец/Ден/Година).

Точно така! Над площадката на АЕЦ „Белене“. Преди още през април 2017-та г. да дойде първото старо желязо.

А сега си припомнете и датата, за която вече се появи съмнение, че са трити снимки от интересуващата ни област, в непосредствена близост над пристанището на АЕЦ „Белене“:

Забелязвате ли съвпадението? Ако нещо не ви е ясно вижте подробности на „АЕЦ „Белене“ и теория на конспирацията (сателитна снимка + видео)„.

23 дни преди тази манипулация премиерът на Русия Дмитрий Медведев обещава РЕВИЗИЯ на наличното и липсващо желязо по брега на Дунава, около Белене. Вижте краткото видео по-долу, в което той от Люксембург отговаря на въпрос по темата.

Останалите видео клипове допълват картината.

Google е зелено ориентирана корпорация и едва ли ще инвестира в АЕЦ, но … като комерсиално дружество не е изключено да получава пари за едни или други услуги? Така че най-вероятно „инвестицията“ и вече се е изплатила? Да му мислят другите „инвеститори“!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)