вашият виртуален всекидневник

Гигантска ръка на “извънземен” е открита в перуанска пустиня

в Конспирации

Открити са органични останки от три големи пръста, които могат да принадлежат на гигантски хуманоид или извънземно същество, погребани дълбоко в недрата под пустинята на Перу. Въпреки, че за сериозни научни институции, все още предстои да разгледат откритието, находката е вече официално обявена в публичното пространство. Екипът, който разкри така нареченият вече гигантски извънземен нокът се притеснява, да не се потули и този случай. Преди повече от 4 години беше открит гроб със скелети на близо 3 метрови хуманоиди, чиито черепи бяха очевидно удължени в задната част. Това откритие беше заметено под килима.

Този път членовете на екипа казват, че откритието им е направено в района на Куско, Перу. Екипът допълнително твърди, че са открили удължен „човешки“ череп близо до ръката с три огромни и удължени пръста. Точното местоположение все още не е разкрито, по разбираеми причини, но откривателите намекнаха, че тази невероятна находка е открита в система от подземни пещери. Ако някои от Вас, които са гледали трета серия на документалният ми филм „Сериозно за НЛО„, ще си спомнят, че в началото ставаше въпрос за „Пещерите де лос Тайос“ и подземните коридори от тунели на Южна Америка.

Браян Фостър
Откритието е споделено с изследователя Браян Фостър (Brien Forester). Той твърди, че екип от умишлено неназовани за сега експерти е разгледал пръстите, като направили първата научна констатация, че ръката има твърде много кости, за да бъде от човек. Екипът от експерти също така заявил, че ръката се проверява, дали е истински биологичен обект, чрез серия от рентгенови снимки от ново поколение. „Нокътят“ е насрочен също за по-нататъшно изследване в престижни лаборатории на САЩ. Екипът разкри още, че радиовъглеродни и ДНК-тестове ще изведат откритието към истинския произход, което за сега и за съжаление е твърде песимистично за да преобърне историята на човечеството.

Автор: Петър Симеонов 
Източник: Peshakoff Studio

Загадките на великаните от Урал и Сибир

Хипотези за Лемурия

Шокиращо: Пентагонът е използвал „Mайката на всички бомби“ срещу древните гиганти, скрити в Афганистан!?

Ледовете в Антарктида се топят. Гигантите излизат от анабиоза… (ВИДЕО)

Loading...
loading...
loading...

Последни от Конспирации

Отиди Горе