Германия счупи и месечният рекорд за ток от слънцето

в Свят

Това се случи днес, в последния ден на май 2017-та г.

Предишният рекорд за производство на електроенергия от слънцето в рамките на един месец (31 дни) е бил през юли 2015-та г. и е възлизал на 5,49 ТВт.ч (Тера-Ват-Часа, 1 ТВт.ч = 1 000 000 000 кВт.ч).

А ето как изглежда новото постижение, което даже може още малко да бъде подобрено,

(за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката с графиката):

Как да намерите въпросната графика, а също и как да навигирате (управлявате) интерактивните и възможности можете да откриете в “Германия счупи рекорда за ток от слънцето, за ден 2“. Тъкмо ще се запознаете или ще си припомните и другият счупен рекорд? А ако продължавате да следите този блог можете да станете първи свидетели на нови рекорди в рамките на настоящата година.

ЛЮБОПИТЕН ФАКТ! В цялата си 1336 годишна история България НИ-КО-ГА даже не е приближавала продукцията на електроенергия, равно на новия германски рекорд, използвайки всички източници, а не само от слънцето, в рамките на един месец!!! От ВСИЧКИ!

Защо се движим в различни посоки с икономика №1 в Европа? Отговорът на този въпрос можете да откриете в “Министър получи инструкции на македонски език” или в “За кого работи Петьо? 2“.

А ти не се ли чувстваш виновен, че сме се докарали до тук? А?

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Германия счупи и месечният рекорд за ток от слънцето by

Последни от Свят

Отиди Горе