Герман Стерлигов: За корените на тероризма, трансплантологията и чипизацията

в СВЯТ

От нас произхожда всесковаващият терор! – цитат от ”тайните протоколи на Ционските мъдреци

За да разберем как да се борим с терора, трябва да знаем историята на терористическите традиции.

Герман Стерлигов и Кирил Мозгалевский в студиото на Радио «Комсомолская правда» обсъждат горещите теми.

Водещият – Алфимов:
– Добър ден. У нас в студиото са, Герман Стерлигов, селянин, (бивш) предприемач и обществен деец, и Кирил Мозгалевский, режисьор — документалист и продуцент.
И така… Откъде води корените си тероризма? Да тръгнем от новините от преди няколко минути. Неизвестен стрелял в университетска клиника в Берлин… Вече е известно, че е стрелял в един от лекарите… Това може и да няма никакво отношение към тероризма, но днес имаше подобна история и във Франция…

Стерлигов:
– Вижте, медиците изобщо изпоубиваха толкова хора по света…

Алфимов:
– Но това нали не е повод да се убиват.

Стерлигов:
– Но това поне не учудва, че на някого си там докторите уморили роднина, и някой убил лекар… Да, това е престъпление, нарушение на закона, но няма защо да се чудим, защото медицинските работници са унищожили толкова, толкова хора по света, колкото не са унищожили, ни Хитлер, ни Сталин, ни Мусолини, всети заедно… Днес няма нищо по-страшно от ”медицината”, що се отнася до смъртността сред хората. Ако край всяка клиника правеха гробище от хората постъпили там на лечение, тези гробища щяха да стигат много, много зад хоризонта. Затова ги погребват на други места, за да не смущават клиентите си.

Алфимов:
– В известна степен съм съгласен с вас, но съм готов и да поспорим. Защото, ако хората не са отишли на лекар, може би биха умрели по-скоро.

Стерлигов:
– А много от тях биха живели дълго и щастливо, понеже само за последните години, около 80% от диагнозите на рак са неверни. Просто за да се измъкват от хората пари за химиотерапии и всичко останало. Ето това е тероризъм. Това са стотици милиона трупове в света…

Алфимов:
– По телевизията току-що показваха нападение, извършено преди няколко дни в Бавария. Иранец, роден в Германия, разстрелял хора, а добре знаем и френския случай в Ница. Това е тероризъм…

Стерлигов:
– Тук са много важни думите, казани от Путин, че не е достатъчно да се борим с тероризма, а трябва да се борим с източника на тероризма – с идеолозите на тероризма, с вдъхновителите на тероризма. И ето тук е ключовият момент. А ние обикновено се хващаме за последствията. Хайде да поговорим, кой подтиква хилядите терористи, да поемат по пътя на терора.

Алфимов:
– Най-главният въпрос е, кой у нас въобще е главният терорист?

Стерлигов:
– Ами, спомнете си, чии снимки се оказаха в помещението на Осамма Бен Ладен, след ликвидацията му? Кой е стоял на най-почетното място? Ленин и Сталин, и Маркс. И ще е добре да се включи и Кирил Мозгалевский, като един от водещите изследователи на предреволюционния и революционния период, за да каже, как всъщност е извършвана революцията в Русия и какво е в действителност е съветската власт?..

Мозгалевский:
– Аз мога да кажа, че на практика, тероризъм от такъв мащаб се е случил и 1866 г., когато Халтурин стрелял в императора Александър II. Тогава обикновен руски мужик не дал на куршума да достигне целта. Но как откликнало либералното общество? Брешко-Брешковская (Стасова, Вериго!), ”бабата” на руската революция /която после, когато Временното правителство дошло на власт, получава милиони долари, след 1917 г., от Томсън, който бил един от директорите на федералната резервна банка на САЩ, за пропаганда в руската армия, която по това време вече била в доста голямо объркване/, – казала: Халтурин е всичко за нас. Той е нашето тяло, той е наша кръв, той е наш брат, той е наш другар. А когато Херцен казал, че той не подкрепя това (изказване), те по същество се отдръпнали от него и той не станал духовен лидер на либералната опозиция. Ето от тук и тръгнало това либерално разделение, което виждаме сега, и в Европа, и във Франция, и в Берлин, и навсякъде. От една страна либералите казват – ай-ай, колко е лошо това (мигрантския наплив в Европа), с него трябва да се борим. А от друга, с либералните си „ценности”, те създават всички условия, – с глобализма, с унищожаването на националните традиции и с мултикултуризма, – нацията да не може да противопостави нищо на този емигрантски наплив… Основите на това, което се случва сега, са били положени още тогава.
1869 година в Швейцария издали документ, наречен «Катехизис на Нечаев» който е настолна книга на терориста. И този „катехизис” започва с думите, че революционера няма перспектива и въобще, няма бъдеще. Т.е. революционерът просто е обречен… И по принцип, «Катехизисът на Нечаев» е настолна книга на Владимир Илича Ленин и на Сталин, – това е тяхната тема. Същата тази Стасова нарекла Ленин – втори Нечаев, който само дето не иска да дава живота си за своите убеждения.

Стерлигов:
– Ти можеш ли да сравниш по мащаби, дейността на Ленин, на болшевишкия им център и на бойните им акции, до революцията, със съвременния тероризъм?

Мозгалевский:
– След 1905 г. бил създаден от Ленин болшевишкият център. Той бил група, която ръководели Ленин, Богданов-Малиновский, който бил езотерик и учен, който създал институт за преливане на кръв и умрял от всичките тези магьоснически опити. След тях бил Красин, с псевдоним Никитич. Той бил много образован човек, който оглавявал германски компании, нефтени компании, строил електростанции и т.н. Той отговарял за производството в техническия военен център, където, освен него, влизали – Буренин Николай, Игнатиев и много други. Тези хора правели взривовете, доставяли оръжие и пари. Парите доставяли престъпни групировки. Задкавказската оглавявал Джугашвили-Сталин, където влизали – Кама, Мгивани и много негови приятели, които, почти всичките останали живи. И на цялата тази група има барелефи навсякъде, из цялата страна, а те умерели от естествена смърт в своите постели… Литвинов, много влиятелен човек в Европа… Той бил наистина много силно момче, и той доставял оръжие. Цялата тази група доставяла пари с помощта на бандити, купували с тези пари оръжие, издавали типографии и литература с определена насоченост, т.е. информативна, и доставяли всичко това в Руската империя, през Финландия, където всичките тези момчета имали имоти, и затова, когато убили Столипин, последните му думи били: търсете във Финландия.

Алфимов:
– Как се свързва това, със ставащото сега?

Мозгалевский:
– Много просто…

Алфимов:
– Ние научихме за тероризма, когато през 90-те, у нас започнаха да взривяват, когато започнаха терактовете в Щатите и т.н.

Мозгалевский:
– Колко са убили? Убили са много. Разбира се, убивали са не само те, била е и групата на Азеф, на анархистите, Савинкова, Гоца… Т.е. били са есерите и анархистите… Но всички те практически са били революционери и всички те са си сътрудничели. И самият Вишински, който подписал заповедта в правителството на Керенски, за арестуване на Ленин, после служил на Сталин. Те са лежали в един затвор на едни нарове, и Вишински му подготвял взривовете. Те са една команда терористи, бандити, като Котовский, Фрунзе, Берзин и т.н. (Г.С: Не гледайте имената им, защото всичките споменавани тук лица, до един, категорично, са евреи, независимо от всякакви други противни мнения и твърдения!! Защото противните мнения, по този въпрос, са, или на заинтересовани, или на заблудени хора.)

Алфимов:
– С какво са се занимавали?

Мозгалевский:
– Те се занимавали с отвличания, с ограбване на банки, с убийства на хора. Те убивали чиновници и генерали, опитвали да убиват и царе. Приблизително, към трите хиляди чиновници, които те убили в Руската империя, са убили и 7000 обикновени, прости хора – старци, жени и деца. Горки и Андреева – давали пари и участвали във всичките тези схеми. Днес тези хора са почитани… От тези терористи направиха герои.

Алфимов:
– А аз питам конкретно, – кои сега са последователите, кои сега са лидерите на тероризма?

Стерлигов:
– Днешните терористи са последователи на същите тези терористи. Даже тези, които са ислямистки терористи, са последователи на същата тази терористична теория.

Алфимов:
– Главният въпрос е, как да се борим с тях? Ние говорим за нашата история, но вече не можем да се борим…

Стерлигов:
– За да разберем, как да се борим с тях, трябва да разберем, какво е това нещо. Трябва да знаем историята на развитието на тази терористична традиция. А тази традиция са я заложили именно марксистите. И фашистите. А фашистите и марксистите са социалисти. Т.е. последователи на Маркс, и като цяло, на социалистическото учение…

Алфимов:
– И сега какъв е изходът?

Стерлигов:
– Сега трябва да следваме думите на Путин, трябва да развенчаем вдъхновителите на световния тероризъм, да изхвърлим Ленин от Мавзолея, да счупим всичките паметни плочи на главните терористи в света, които са окачени, не само по стените на нашата страна, но и в други страни. Да се отменят всякаквите ограничения за тази информация, защото в Европа и в Америка, вкарват в затвора, когато се казва истината за марксизма и болшевизма. Представяте ли си, че в Америка и в Европа има наказателна отговорност за тези, които повдигат темата за марксизма.

Алфимов:
– Добре, но на арабина, който в Ница премачка 84 човека, му е все едно, за Ленин и за Сталин, и т.н.

Мозгалевский:
– Той, арабинът, е обречен човек, както са казали Нечаев и Ленин. Готвили са го тези хора. Това е тяхната програма. Попрочетете. Всичко това го има, и е достъпно. Прочетете книгата със спомени на Николай Буренин. Там просто се обръщат по псевдоними: – ”момчета, ние се събрахме еди-къде си, от там снабдихме (ограбихме) пари, там взривихме, там убихме”…

Стерлигов:
– Ето Осама Бен Ладен, знаменитият ислямист, считал за свои учители Маркс и Ленин. Това говори ли ви нещо? Той не поставял религиозни изображения в своя ”свещен” ъгъл, а портретите на Маркс и Ленин.

Алфимов:
– Т.е. развенчавайки култа към ето тези хора, ние…

Стерлигов:
– Развенчавайки култовете към тези хора, ние подкопаваме самата основа на световния тероризъм.

Мозгалевский:
– Разберете, че болшевизмът е религия. Де Гол казал, че болшевизмът е религия, и ислямът е религия. Всичко останало е тероризъм (а всъщност, религията на тероризма е от юдаизма, а всичко останало е маска – фалш — флаг! Г.С.). И програмата е една. Разликата е само в това, че едното е болшевистка религия, а другото ислямска. И нищо повече. Всичко останало е едно и също. И героите са им едни и същи. Въпросът е само в това, че днес за ислямските терористи, тези герои са на почит, барелефите им са на площадите, ученията им се разпространяват. Ето у нас Зюганов, който в Далас 1996 г. даде клетва на Уолстрийт, че комунизмът е само лозунг, и всъщност, никаква реприватизация няма да има… (всъщност, при комунизма цялата държава, така или иначе, е абсолютна собственост – на Световното юдомасонско еврейство! Независимо зад какви лозунги ще се прикрива това). Уолстрийт и Лондонското сити винаги са отгоре, така е било 1917-та, а и Сталин също работел с тях…

Стерлигов:
– Разкажете какво участие имат Уолстрийт  и Лондонското сити в руската (еврейска) революции 1917 година?

Алфимов:
– Хайде да оставим това за друго предаване. Уверен съм, че непременно ще има такова предаване.

Стерлигов:
– Наистина, това е много важен момент, защото марксисткият и болшевишкият тероризъм са породени именно от Уолстрийт  и Лондонското сити. И именно Ротшилдови и Рокфелерови са финансирали тероризма на болшевиките. От една страна те са изпратили тук Троцки и Ленин, и другите им момчета, а от друга, със същите параходи са дошли и Колчак със съратниците си. А Колчак и Ленин са били в една компания…

……………………

Стерлигов:
– Идиловци – са дечица в сравнение с милионите жертви, които донесе болшевизмът на Русия и другите страни. Идиловци са нищо в сравнение със страшната банда терористи /отгледани от Уолстрийт и лондонските милиардери/, които завзели властта в нашата страна, в началото на миналия век.

Мозгалевский:
– Четете спомените на любимия ви Николай Буренин, и сравнявайте с това, което се случва сега в Европа, и не вярвайте на очите си. Знаете ли, какво казвал Козма Прутков, «ако на клетката с тигъра е нарисуван заек, повярвайте, че е заек». Вярвайте и, че болшевиките са добри…

Стерлигов:
– Приключвайки с отговора на този въпрос, може да прочетем думите на Ленин и записките на Сталин, за да нямат съмнение последователите им, че са били най-големите терористи, които не може да се сравняват с Идиловците. ИДИЛ е страшна, престъпна организация, но тя, меко казано, е далече от болшевиките. А болшевиките — терористи навремето победили и залели страната ни с толкова кръв, че и до сега не можем да се съвземем.

Мозгалевский:
– Ето, тези Другари, които толкова ги обичат и толкова ненавиждат всичко това, което ние говорим сега, нека отворят събраните съчинения на Ленин, издание 1929 г. том 8, страница 326. Писано е 2005 г. в Женева. Ленин пише: «Аз с ужас виждам, че за бомбите говорят повече от половин година, и ни една не взривиха. Идете при младежите, основавайте бойни дружини навсякъде, и сред студентите, и особено при работниците, нека веднага да се въоръжават. Който както може. Кой с револвер, кой с нож, кой с парцал и керосин за подпалване, и т.н. Не искайте никакви формалности. Отрядите трябва веднага да започнат военно обучение с незабавни операции. Моментално. Едни веднага да предприемат убийство на шпионин, взрив на полицейски участък, други – нападение на банка, за конфискация на средства за въстание. Нека всеки отряд да се учи сам. Макар и с пребиване на стражари, а десетките жертви ще се откупят с лихва, понеже ще дадат стотици опитни борци, които утре ще поведат след себе си стотици — хиляди».

Стерлигов:
– И това са думи на Ленин.

Алфимов:
– Това не са наши думи.

Стерлигов:
– Това е написано в пълните му събрани съчинения. И този човек, този терорист, този вдъхновител на тероризма…

Мозгалевский:
– Той има последователи, които ни звънят и казват, че всичко това е измислица…

Стерлигов:
– И този човек до сега лежи в Мавзолеят на Червения площад.

Алфимов:
– Телефона звъни. Руслан, здравейте.

Руслан:
– Здравейте. Вашият гост твърди, че именно комунистите са терористи, а защо не вижда, че терористите е финансирал същият този Уолстрийт, и че уахабизмът е рожба на Англия… Защо така?

Стерлигов:
– Но ние именно това казваме. Ние казваме, че милиардерите от Англия и САЩ са отгледали Маркс и другите момчета. И сега те продължават същата дейност, и сега създават терористични организации, като Ал — Кайда и ИДИЛ. Това е дело на техните ръце. И милиони съветски хора са свикнали да се покланят на тези, по същество, терористи, отгледани от Уолстрийт и Лондонското сити. С техни пари е живеел Ленин и е завземал властта у нас. С техни пари са идвали тук комисари от Европа и Америка, и са ръководили Ленин. Ленин, и крачка не е можел да направи, без консултации с чуждестранните емисари.

Алфимов:
– Пак ли западът е виновен за всичко?

Стерлигов:
– Безусловно. Това не е наш проект. Проектът, да се вземе властта в Русия и да се създаде тук държава, която трябвало да се разпростре над целия свят. Тази световна глобалистка държава е проект на Ротшилдови и на Рокфелерови. Това е техен проект. И сега те продължават. Целият глобализъм, който сега се осъществява в света, всичките тези чипове, имплантирани под кожата, цялата тази съвременна, страшна медицина, правеща от хората дебили, всичко това е създаване на единен сват, под единното ръководство на Съединените Щати и милиардерите от Европа, и всичко това е продължение на всичко онова, което е било миналия и по-миналия век. И ако не виждаме тази връзка, ако продължаваме да противопоставяме срещу тези хора, онези, които те са си отгледали, ще е неизмеримо глупаво. С това ние ще поддържаме съвременните терористи. Ето сега са свикнали да делят хората на либерали и комунисти. Ако не е либерал, значи е комунист. А либералите и комунистите са братя — близнаци. Те са излезли от едно леговище, от страшната воняща дупка на тези гадинки, които са отхранени от милиардерите на САЩ и Европа. А ние трябва да служим, не на либерализма или комунизма, а на Христа.

Алфимов:
– Германе, моля за минута внимание.

Стерлигов:
– А сега имаме вече и православни либерали, и православни комунисти, и православни проститутки, и православни банкери, и какви ли още не, православни. Всякакви сурогати.

Алфимов:
– Вие споменахте за медицината. Ето в Русия може за пръв път да се появи електронен регистър на донори за органи. Т.е. всички донори и всички хора, на които им трябват органи за присаждане, и всички свободни органи, каквито има в този момент, ще са събрани в една база данни, и ако някому потрябва нещо, той ще може да разбере има ли го това или не… и там ще може да си поръча, ако например на някого откаже да работи бъбрека.

Стерлигов:
– Откъде ще го поръча? Нали трябва да се извади от някого? И какво е това – база на донорите? Това е база от живи хора, от които може да се изреже един или друг орган за определени пари. И по този начин ще се създаде система за такава скотобойна (кланица), където във всеки момент ще могат да дръпнат някой човек, и да го разфасоват за органи, и да ги разпродадат (защото във всеки момент ще се знае, кой, какво и колко търси. И ако това не е тероризъм, какво е тогава?

Алфимов:
– Тук става дума, да се доставят тези органи от умрели хора.

Стерлигов:
– Като син на професор по медицина, искам да ви уверя, че органи от трупове не са нужни на никого. Органи се вземат само от живи хора. А от трупове, никога. А знаете ли, къде отиват органите от труповете в моргите? Те също се търсят. С тях тъпчат изкормените живи хора, чиито органи са извадени. Ако роднините им поискат да покажат трупа им, за да видят, дали органите са им на място. Им казват, ето заповядайте. Там законът вече е такъв, че всички разпарят след смъртта. За да не може да се различи, кой е разфасован и кой просто си е умрял. Затова сега се търсят даже органи от трупове, с които подменят извадените органи от хората, които са разфасовани и органите им са продадени. И сега искат това да стане система. Сега заговориха и за детско донорство. Правителството сега готви законопроект, с който разфасоването на хора да стане огромен всеруски бизнес. И ще бъде регламентирана търговията с органи, и вътре в Русия, и в чужбина. И за това сега се създава закон, с всичките му детайли.

Алфимов:
– В този закон, например, е предвиден регистър, но ще има и регистър на прижизненното волеизявление. Сега волеизявления няма, и все едно, че всички по подразбиране са съгласни. Но там аз, например, мога да запиша в този регистър, че не съм съгласен, и не искам. И край, – от мене няма да могат да вземат нищо. Затова, все пак, може би има някакъв плюс с този закон?

Стерлигов:
– Безусловно, вие можете там да напишете каквото си искате. Но когато имате добро здраве и нормално тяло, и някой ваш орган бъде потърсен, защото всичките ви данни ще са в базата данни, и в айпадите, тогава тези, които в местата за бърза медицинска помощ са на лов за органи, още при първа възможност ще ви извадят органите и ще кажат, че сте починал от инфаркт и не са могли да ви спасят. И край. Сега като вас мислят 99 на сто от хората. Но вашето записано желание или нежелание – не е нищо повече от дрън, дрън, и служи само за самоуспокоение на хората, че щом не са съгласни, с тях нищо лошо няма да се случи. Но това е лъжа. Ако се окажете цел на ловците на органи, вие още тази вечер ще сте само една пачка пари, в нечий джоб. И ще ви разфасоват по най-добрия начин. И ще кажат на близките ви: – извинете, но той получи инфаркт.

Алфимов:
– Но вижте, в мен като че, всичките ми органи са си на мястото, и кой знае защо, никой ловец на органи не ме преследва.

Стерлигов:
– До сега това още не беше така разпространено. Само от 1 май насам разрешиха да се върши това, в държавен мащаб – прието е съответното законодателство – и чак сега разрешиха да се изземват децата от семействата. И това е начинът да се добиват детски органи. Сега се строи тази система за получателите на органи. Затова им е нужна базата данни. И това ще е системно. Чак сега се приема законът за донорство, който регламентира всички детайли, от данъците, до отговорностите в тази сфера на дейност. Всичко чак сега започва.

Алфимов:
– Искате да кажете, че само трябва да се появи тази база данни…

Стерлигов:
– Всичко това се ускорява. Сега само малък процент хора се разфасоват за органи, но, ако направят всичко това, за което се говори сега, когато цялата тази законодателна и нормативна подготовка приключи, тогава ние ще станем централната страна в света, където ще отглеждат деца и хора, за разфасоване, за органи, и с това ще пълнят държавния бюджет. Понеже нефта свършва, освен това, поевтиня, а трябва държавните доходи да се пълнят с нещо, и затова няма нищо друго, по-просто? И въобще, много е екологично и здравословно (за някои), да се отглеждат здрави деца, да се забрани ГМО и да се забранят абортите. Поотраснат ли малко, разчленяват децата за органи и ги продават. Милион деца продадени на органи – трилион долара получени. Защото едно дете струва средно милион долара, на органи. А трилион долара е бюджетът на САЩ! А колко деца могат да народят жените у нас? Да, безброй. Абортите ще са забранени, а те ще раждат… Ето у нас се правят 8 милиона аборта годишно. Сега ще ги забранят и правилно ще направят. Но къде ще заминат тези дечица? – За органи. И за това се създават тези база данни.

Мозгалевский:
– Да, само искам да добавя. Има един Питър Джоу, който е създал Диджитъл Ейнжъл, – чип, имплантиран в ръката, и той ми разказа, когато взимах интервю от него, че те правели това, – ”за да следим болните хора, как се чувстват, и да следим самочувствието на здравите хора. И с тази, напълно чипизирана база данни, ние виждаме, на кого му е лошо, на кого какво му трябва, и виждаме, кой има пари, и кой има хубави органи. По принцип, това е цял бизнес, понеже виждаме, кому са нужни пари, в перспектива”.

Стерлигов:
– И светът сега ще започне да се дели на вампири, на които присаждат органи, и на добичета (гои), за разфасоване. Разбира се, всичките вампири ще са заможни хора. Поостарее човек, а иска да поживее повече, разбираемо е, а докторите — сатанисти му казват: – не се бой, ти ще живееш 200 години. Ние ще ти присаждаме последователно 8 детски сърца и всичко ще е под контрол. И, разбира се, депутатите ще подписват тези закони, както и сега подписват…

Алфимов:
– Тъкмо сега един слушател пита, в кои страни вече има такава база данни?

Мозгалевский:
– Според това, което започнах да разказвам за Питър Джоу, който във Филаделфийския университет създал този вид Диджитал Ейнджъл, той каза, че до 2018 г. те планират да завършат чипизацията на Америка и да пристъпят към чипизацията на Европа. Затова, аз мисля, че тези бази данни, в една или друга степен, вече са създадени или се създават.

Стерлигов:
– А чипизацията е неразделна и много важна част от трансплантологията. Защото именно с чиповете се определя степента на човешкото здраве. А органите са източник на огромни (финансови) ресурси.

Алфимов:
– Вие казахте, че ние за целия свят ще отглеждаме и ще продаваме деца за органи, но ето че наш слушател пише, че това е глупост. Че в света никой няма да купи органите, за които говорим, предвид славата на Русия, като пиеща нация.
Питър Джоу, който във Филаделфийския университет създал този Диджитъл Ейнджъл, каза, че до 2018 г. те планират да завършат чипизацията на Америка и да пристъпят към чипизация на Европа. Затова, аз мисля, че тези бази данни, в една или друга степен, вече са създадени или се създават.

Стерлигов:
– А чипизацията е неразделна и много важна част от трансплантологията. Защото именно с чиповете се определя степента на човешкото здраве. А органите са източник на огромни (финансови) ресурси.

Алфимов:
– Вие казахте, че ние за целия свят ще отглеждаме и ще продаваме деца за органи, но ето че наш слушател пише, че това е глупост. Че в света никой няма да купи органите, за които говорим, предвид славата на Русия, като пиеща нация.

Стерлигов:
– Ето затова ние ще се борим с пиянството, затова ще се борим за екология, ще забраняваме ГМО, ще правим всичко, нашата стока, т.е. органите от разфасованите деца, да се търсят по целия свят.

Алфимов:
– Т.е. ние трябва да спрем да се борим с пиянството, да спрем да се борим с…

Стерлигов:
– Напротив. На нас ни трябва здрав добитък… Защото никой няма да купува болни добичета…

Алфимов:
– Не, не, аз казвам, че за да не стане това, трябва да се пропиваме?

Стерлигов:
– Не, не, – ние просто трябва да забраним трансплантологията и да я поставим извън закона. Защото това е мегатероризъм. Ние трябва да въведен смъртно наказание за трансплантологията, – за изваждането на органи от хората, за да бъдат продадени на други хора. Защото това е зверско убийство. Защото това винаги се прави с живи хора – просто им запушват устата, защото даже упойката разваля органите – и затова живи ги разфасоват в бързата помощ и в клиниките.

Алфимов:
– Добре, но трансплантологията и преливането на кръв може да помагат на хората. Ето например, роди се дете, с проблем на сърцето…

Стерлигов:
– Но, как не ви е срам. Нима искате, моето дете да разрежат, а вие да платите и да присадите сърцето от моя син, на вашия син. Вие да не сте живодер?

Алфимов:
– Не, за такова нещо не съм се подписвал.

Стерлигов:
– Но сърце няма от къде другаде да се намери за вашия син. Може само да се изреже от друго, живо дете, и да се присади на вашето. И вашият син още от детството си ще е вампир и убиец, благодарение на бащата — глупак.

Алфимов:
– Но органи се вземат все пак от мъртви…

Стерлигов:
– Слушайте, спрете! На тази тема вече говорихме. Това е бълнуване и вече не го повтаряйте! Как си представяте вие, кому е нужен орган от труп, и къде може да се присади?

Алфимов:
– Но, от пресен труп, да речем.

Стерлигов:
– От какъв пресен труп? Сега измислиха тази идиотщина – мозъчна смърт, за да могат винаги да кажат – че на някого му е умрял мозъкът. А какво значи това, да ти умре мозъка, никой не знае. Той си има пулс, сърцето му бие, а казват – той е мъртъв. Така са го измислили. Заради трансплантолозите. И послушните депутати, уроди, също искат да им присаждат нечии органи, за да продължат старческото си съществуване, и подписват тези закони. Те вече са вампири. Те са си инжектирали стволови клетки през последните години – а те са от убити деца, от аборти, – а сега те искат да си присаждат детски сърца, като на Рокфелерите. Защото детските органи подхождат на старците. Те се пренастройват, както ни разказват трансплантолозите, когато рекламират тези свои продукти, изрязани от живи деца. Затова най-скъпите органи са детските. Затова сега в правителството на Руската Федерация се готви закон за детското донорство. За да се осигури цяла система за унищожаване на милиони деца и за получаване на данъци, от това.

Сергей:
– Здравейте. Аз съм от Владимир. Аз мисля, че този много гласовит ваш опонент сгъстява боите и говори пълни глупости. Например, ако моите органи могат да спасят живота на някого, ако да речем, аз попадна в катастрофа… и, ако допуснем, че моите органи могат да помогнат на някого, аз само ще се радвам.

Стерлигов:
– Ето виждате, че и сега нашите медии създават милиони дебили, които ще казват, че това е голямо благо…

Сергей:
– Дайте ми да се доизкажа!

Мозгалевский:
– Но човекът е добър, и да му даде Бог здраве, разбира се. Но, честно казано, той не е образован. И това е всичко. Целият проблем е в липсата на образование. А човекът е добър!

Стерлигов:
– Но аз не му вярвам… Нека иде още сега в института по трансплантология, ако иска да спаси живота на някого. Ще го приемат с удоволствие и ще го разфасоват! Изобщо няма никакъв проблем! Къде си бе глупак? Хайде иди в института за трансплантология в Строгино и безплатно дай своите органи! Там, на живо и без упойка, ще ти ги извадят.

Алфимов:
– Германе, нека не обиждаме!

Стерлигов:
– Но това не е обида, а е много меко казано. С обич, така да се каже.

Алфимов:
– Главната прокуратура предлага да се контролират разходите на бившите чиновници…

Стерлигов:
– А аз умолявам чиновниците: – крадете, крадете, само не ни разфасовайте, нас и нашите деца! По-добре си крадете! Грабете ни! Занимавайте се с корупция! Но само не разфасовайте, моля! Всичко си проличава в сравненията. Кое е по-добре? Да ви разпарчетосат за органи или да ви откраднат парите? Взимайте парите, но оставете на мира нашите деца!…

………………..

Стерлигов:

– Искам да добавя, че главният терорист на всички времена е Ленин, понеже никой не е унищожил повече хора, от него (А аз казвам, че „терористи на всички времена” са неговите господари, идеолози и покровители – банкерите юдомасони, автори и на тайните протоколи! Г.С.). Той казвал, че комунизмът е – Съветска власт, плюс електрификация на цялата страна. А за комунизма – той е имал предвид – световна власт. И за никакъв друг комунизъм, никой от комунистите, никога не е говорел. И под Съветска власт се е имало предвид – глобална световна власт. Плюс електрификация на целия свят… И сега глобалистите – САЩ и Европа – се опитват да управляват целия свят, именно, с помощта на електричеството. Това са чиповете, компютрите, транспортът, комуникациите. Всичко това е на базата на електричеството. И именно за това е говорил терористът Владимир Илич Ленин. И главното оръжие на терористите са научните постижения. И обърнете внимание, че всичките терористи, каквито и да са, – дребни, които мачкат хората с камиони, или големите, които разпалват световни войни, всичките тези терористи използуват учените и постиженията им, за да вършат всичките тези мегатерористични актове и да унищожават десетки и стотици милиони хора, в т.ч. и с болести, и т.н. И всичко това се върши на базата на електричеството. И който иска суверенитет, трябва да премахва електричеството. Защото, докато има електричество, ще има една главна страна в света, а всичките останали ще са й колонии. Няма ли електричество – няма да я има тази тема, няма да има радио, ни банки, ни връзки, а градовете ще се разселят и хората ще работят в полето, както са работели хиляди години. И ще има само неголеми градове, където ще живее князът с дружината си. А този мегаужас, където едни разфасоват, други чипират, а с трети правят нещо друго, а и задръстват мозъците на всички с всичките им средства за масова информация, – всичко това просто няма да го има, без електричество…

Мозгалевский:
– Да, а аз искам да кажа, че имало такъв болшевик – Лацис, който казал – не е важно, прав ли е човека или не е прав, – за нас е важно – от коя социална група е: от нашата или от чужда. Затова, да не дава Бог, и ние да стигнем до там, в света…

……………………

Стерлигов:
– Трябва нашите власти да се опомнят, макар че с всеки ден, все по-малко вярвам в това, и да престанат да изповядват идеята, да поддържат проклетите учени, които ги съветват, да печелят пари за държавата, за сметка на разфасоването на милиони деца, за органи!

Алфимов:
– Благодаря ви много. Днес гости ни бяха Герман Стерлигов и Кирил Мозгалевский.

Валентин АЛФИМОВ 
dv.kp.ru  

Превод, Григор Симов  

(18+) Трафикът на органи в Украйна процъфтява – медиите мълчат (филм – журналистическо разследване)