ГЕНОЦИД! ПРЕТОПЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е В ХОД: В село със 700 души настаняват 2000 НЕЛЕГАЛНИ ПРИШЪЛЦИ

в България

Елховското село Бояново е едно от местата, в които ще бъдат настанени бежанци. По информация на bTV в изоставените казарми до селото, в палатки и фургони, ще живеят повече от 2000 мигранти. Настаняването им ще става поетапно, след като базата бъде ремонтирана.

Битието на бежанците е тема номер едно в селото, а някои са притеснени от бъдещото съжителство.

Кметът на Бояново Кръстьо Драганов каза, че официално не е информиран за това решение и недоумява защо държавата мълчи за решението си да настани бежанците в казармите.

В Бояново живеят 700 души, предимно възрастни хора. Безработицата е голяма, а всички разчитат на временна заетост.

Кметът каза, че ако лагерът стане факт, ще иска допълнителни мерки за сигурност – камери и полиция в селото.

Към момента нищо не подсказва, че скоро ще започне ремонт или подготовка за настняване на бежанци. Хората в Бояново чакат официално решение, след което заплашват с протест и затваряне на пътя. / ГЛАСОВЕ

Подмяната на населението в България започна ОФИЦИАЛНО !
Иначе казано: ще се заселват нелегални имигранти заедно с родовете им, които ще пристигнат впоследствие – а като се има предвид, че родовите общности от страните нанелегалните имигранти наброяват стотици души, очевидно сме изправени пред предстоящо масово заселване на пришълци от Близкия изток на територията на България, плановете, за което вече са готови и е останал последният етап: намирането на по-слабохарактерни кметове на общини, които да отстъпят пред натиска и да заселят имигрантите.
––––––––––––-
С други думи: изпълнява се нареждането на Кристалина Георгиева за промяна на демографската ситуация в България чрез заселване на нелегални имигранти от Афганистан, Пакистан, Сомалия, Тунис, Мароко, Алжир, Сирия, Ирак, Либия.
Както виждаме, не става дума за предложения – а вече за директиви към общините със задължителен характер.

Подмяната на населението в България започва, ОФИЦИАЛНО !

loading...
ГЕНОЦИД! ПРЕТОПЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е В ХОД: В село със 700 души настаняват 2000 НЕЛЕГАЛНИ ПРИШЪЛЦИ by

Последни от България

Отиди Горе