Г-н Пасков, какво ще се случи с България, ако не станете президент?

в България

Въпроси, и отговори от избиратели
към кандидата за президент
публициста д-р Пламен Пасков

Антоний Стоименов: Г-н Пасков, какво ще се случи с България, ако не станете президент? Да кажем изборите отново се фалшифицират от ГЕРБ и отново спечелят, да кажем слугата на НАТО ген. Радев спечели, след това, какво следва?

Пасков

Пламен Пасков:  Ще последва неизбежното. Агонията ще продължи и от състояние на будна кома ще преминем в “спяща” кома. Тоест, с 3 от 4-те крайника вече ще сме горе, в небитието.
Има голяма опасност (изобщо не драматизирам и не искам да плаша никого), това да са последните избори, на които българи могат да избират каквото и да е.
Светът е пред глобална война (тя всъщност започна отдавна) а ние сме на стъргалото, което не може да бъде нито прескочено, нито заобиколено, нито простено и пропуснато.
Войната е абсолютно неизбежна не защото лоши хора я искат, а защото, както е в медицината, има заболявания, които се лекуват само оперативно, хирургично. Една част се изрязва, и изхвърля. И тече кръв, и пациентът страда. Може и да не оцелее.
Наклонът, вектора и скоростта на пързалката на натрупаните неразрешими (с мирни средства) световни проблеми е такъв, че от тук нататък ще има само равноускорително движение в тази посока, до Голямата развръзка.
Ако през това време на кормилото на разбитото корито и продънена лодка “България” няма човек, който знае – какво прави, и който е готов да се бори за народ и държава, сме свършени.
Виждате какви безотговорни малоумни безумци са управляваните управляващи днес: “калинки”, мутри, недоучки от рабфак, за които Брюксел е държава, Русия е столица и има наглостта да си публикува фалшивата диплома с ръкописен сериен номер. Пекин бил във Виетнам, Индира Ганди бил мъж, край нямат издънките им. Които показват очебийното: ужасяваща неграмотност, и неадекватност. Такива хора себе си, не държава, не могат да оправят и да спасят, в реалния живот.
С такива хора не ни чака нищо по-добро, от това, което очаква животните в скотобойната.
Живеем в рая на Земята. И такава земя, такава територия трябва да бъде защитавана иначе ще я поискат, ще я вземат и ще я населят други, за които ние сме просто вреден дивеч.
Всичко останало е илюзии за отровени от СМРАД* мисловно бедни хора.
Казвал съм много пъти, пак ще го повторя: незнанието и глупостта не са престъпления по закона, но са точно толкова смъртоносно опасни както за отделно взетия човек, така и за големи групи от хора, за цели народи.
Броят на българите, отровен от зомбивизорите и от СМРАД-лъжите, които им рисуват постоянно измамна паралелна нереалност, е огромен.
Те ще си отидат, никой не може да ги спаси. Но ще повлекат и голяма част даже от тези, които осъзнато и жертвоготовно ще се борят и за тях.
Време разделно вече дойде.
Обратен път няма.
*“СМРАД = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Работят за наша сметка, но за чужд, външен интерес.“

Антоний Стоименов , Фейсбук


Още от ѝ за кандидата за президент публициста д-р Пламен Пасков може да прочетете; ТУК

 

loading...
Г-н Пасков, какво ще се случи с България, ако не станете президент? by

Последни от България

Отиди Горе