Франция и Германия готвят нов Райх, без право да се излиза…

в Свят

В отговор на британското излизане от ЕС, Франция и Германия са подготвили проект за невиждана диктатура, която няма да позволява повече излизания. Информацията е на полската обществена телевизия TVP. Журналистите са се снабдили с документ, който германският външен министър ще представи на Вишеградската четворка (Чехия, Полша, Словакия и Унгария) в Прага в понеделник.

Документът от 9 страници, за който се твърди, че е подготвен от Щайнмайер и френския първи дипломат Жан- Марк Еро, е на сайта на телевизията. Според TVP проектът предвижда създаване на „единна европейска държава, която ще зависи от най-силните играчи в ЕС”. Влизащите в нея страни практически губят право на собствена армия, спецслужби, наказателни кодекси, самостоятелна данъчна система – включително данъци, собствена валута или национална банка, които „реално да защитават финансовите интереси на националната държава”. Освен това, страните губят контрола над собствените си граници и процедури по прием и заселване на бежанци на тяхна територия. Предвижда се също въвеждане на единна визова система и обща външна политика.

Т.е. казано накратко, Брюксел ще стане по-могъщ, а не по-отслабен, и отговорът на народните стремления към повече свобода, ще е повече диктатура.

Който успее да се измъкне навреме ще се спаси, но който остане, ще трябва да приеме колкото негри и араби му спуснат, и ще трябва да узакони гей-браковете незабавно. Ако не го направи, легионите (наречени “европейска армия”) ще се погрижат по въпроса.

По същността си, идеята на Франция и Германия е за възстановяване на някакъв вид Райх, с фюрер, определян от тях в Брюксел./ГН

Шок: ЕС ще бъде заменен от нова „Европейска супердържава“ ?

loading...
Франция и Германия готвят нов Райх, без право да се излиза... by

Последни от Свят

Отиди Горе