Фондация “Америка за (унищожаване на) България” ликува

в България

Това си личи от водещата статия за деня, на любимата “медия” на въпросната антибългарска фондация, за днес, чието заглавие изглежда ето така:

Няма начин населението на България да не се стопява, когато продажни “медии” папкат милиони да (дез)информират народонаселението и така да го стопяват, вместо да му помагат да просперира и расте.

За един от мощните последни приноси на същата “медия” в малтретирането на българите ви разказах и показах в “Маски долу! От старото желязо за АЕЦ “Белене”“.

А иначе може би съм първият, който не се е посвенил да каже, покаже и докаже, че “Фондация “Америка за България” е терористична, антибългарска организация“.


За капак, всички писарушки в този парцал се издържат, както от пари на същата фондация, така и от нейни сателити. Тъжна и жалка картинка.

Внимание, много важно допълнение по темата;

СПОРЕД ЦРУ,

България е световен вицешампион по смъртност! Но това не е така! България е,

СВЕТОВЕН ШАМПИОН
ПО ИЗМИРАНЕ,

защото според нашия Национален статистически институт България е на първо място на цялата планета с 15,3 промила през 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света!

Виж официален документ на ЦРУ, Тук, и после виж Тук!

Фондация "Америка за (унищожаване на) България" ликува by

Последни от България

Отиди Горе