Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

ФБР призна посещения от други измерения (ДОКЛАД)

в Любопитно
Loading...

ФБР призна, че нашата планета е имала посещения от гости от „други измерения“


Фактът, че ФБР проявява активност в изучаването на явлението НЛО, отдавна не учудва никого. Всъщност много научнофантастични филми може да са основани на съвсем реални събития, станали известни на широката общественост в резултат на изтичане на информация или пък специално насочена да повиши осведомеността на населението по този въпрос. През 2011 година, след като някои документи вече били разсекретени, на обществеността бил показан « доклад » на специален агент на ФБР, съставен през 1947 година.

Специалният агент, чието име остава неизвестно поради съображения за сигурност, дълги години изучавал и събирал информация за НЛО. Той също така разпитал множество очевидци за посещения на Земята от извънземни създания. Според доклада и разсекретените документи нашата планета няколко пъти е посещавана от извънземни особи, дошли от други измерения. Освен това някои от тези същества произхождат от ефирна плоскост, която съществува с нашата физическа Вселена. Тези създания се появяват на нашата планета във вид на гигантски полупрозрачни фигури.

Ето и основните тези на доклада:

1. Те не идват в нашия свят от „астрална плоскост“, но техните кораби съответстват на понятието Lokas или Talas. Хората, които се занимават с езотерика, разбират тези термини.

2. Летящите дискове придобиват вид лъчиста енергия или лъч. Той с лекота може да унищожи всеки, който представлява опасност за него. Те се материализират и изчезват по свое желание, без да оставят никакви следи.

3. Телата им автоматично се материализират при влизане в честотата на вибрация на нашата материя.

4. Те не идват от други планети в нашето разбиране на тази дума. Техен дом се явява така наречена ефирна планета, която сякаш прониква в нашето измерение, но ние не го усещаме.

5. Те идват от своя свят, те не се превъплъщават в хора.

6. Съществата изглеждат като хора, но имат доста по-големи размери.

7. Извънземните гости преследват мирни цели.

8. Част от летящите чинии се управляват от екипажи, а други се намират под дистанционно управление.

9. Невъзможно е да се открият с радари или да се осъществи радиовръзка с тях. 


Допълнение: Lokas имат малко издължена овална форма, състоят се от огнеупорен метал или неизвестна сплав. В предната част на Lokas се намира управлението, в средната – лабораторията, в задната – оръжие, което представлява мощен енергиен агрегат, възможно лъч.

Megavselena

Извънземни от различни планети и с различни цели посещават Земята (ВИДЕА)

Учени: Земята е космически затвор (ВИДЕО)

Извънземните управляват света (ВИДЕО)

Wikileaks: Правителството на САЩ има доказателства за посещения на НЛО

Едгар Мичъл: Получихме технология от извънземни. Работим с чужди цивилизации

Астронавтът Скот Кели призна за съществуването на извънземните след година в Космоса (ВИДЕО)

Бивш канадски министър: Двама извънземни работят за правителството на САЩ

Доклад за Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси – Типология на най-значимите Извънземни Раси Взаимодействащи с Човечеството

 

 

Последни от Любопитно

Отиди Горе