Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Express.co.uk: Владимир Путин ще обяви съществуването на извънземни (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Руският президент Владимир Путин може да се превърне в човека, който може да създаде световна история, като обяви съществуването на разумни извънземни, и че те посещават Земята. Това твърди конспиролог, след като прекара една седмица в Москва, и призова Кремъл да признае за извънземните.

Изследователският екип Paradigm (PRG), базиран в САЩ, вярва в конспиративната теория, че световните държави крият огромната тайна, че разумни извънземни посещават Земята редовно и работят с правителствата по свръхсекретни проекти.

Стив Басет, основател на PRG, е единственият регистриран лобист в САЩ по разкриването на информация за извънземни.

Той обаче не вярва, че Доналд Тръмп е човек, който ще разкаже на света истината и Стив отишъл в Русия, за да се опита да накара Путин да поеме тази инициатива върху себе си.

Гражданинът на САЩ, г-н Басет, прекарал една седмица в Русия, опитвайки се да убеди Путин във важността на „отмяната на ембаргото върху истината“, което, както казва той, спира световните лидери да кажат на обществеността истината за извънземните.

Г-н Басет е убеден, че това ембарго е въведено от 1947 г., когато извънземна  летяща чиния се разбива в Розуел, Ню Мексико.

По време на посещението си той дава интервю за руски телевизионен канал и публикува видеоклип.

Г-н Басет каза: 

„Умишлено внесох своя интрига във въпроса защо Путин, 26 години след края на Студената война, не разкрива тази информация.

Защото нацията и държавният глава, които направят първото официално потвърждение за присъствието на извънземни, незабавно ще застанат в центъра на световното внимания.

Според хората, той ще бъде издигнат до недостижима височина, като човек, който носи най-важната информация … това е невероятна възможност.

Ако имах две минути с Путин, единственият ми въпрос би бил защо не казвате на хората за присъствието на извънземните. Сигурен съм, че Владимир Путин е добре запознат с присъствието на извънземен разум. „

Намирайки се в Москва г-н Басет проведе срещи с редица групи, занимаващи се с извънземните въпроси в Русия. Тези групи включват редица бивши съветски и руски военни и специални агенти.

Г-н Басет казва: 

„В Русия и в Съветския съюз винаги е имало значително внимание от страна на правителството за явленията, свързани с извънземен живот“.

В изявлението на PRG се казва: “ В пълното интервю Басет разгледа широк кръг от теми, включително и различните съображения, които могат да насърчат руския президент Владимир Путин да направи първото официално признаване от страна на държавен глава по отношение на извънземно присъствие, свързано с човечеството.

В това отношение интервюто бе безпрецедентно, тъй като за пръв път някой представя този аргумент за руските медии вътре в Русия и извън нея.

PRG многократно е заявявала в американския медии, че Владимир Путин е най-вероятният държавен глава в днешно време, който може да признае официално извънземното присъствие и да предостави нови доказателства от руските военни източници в подкрепа на това твърдение.“ 

НЕПОЗНАТО

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

Последни от Екзополитика

Отиди Горе