Европа ВЕЧЕ е ЕВРАБИЯ

в ПО СВЕТА

Повече от ясно е, че нашествието на мигранти към Стария континент е добре планиран ход

От празните приказки на политическото и професионалното ръководство на МВР разбрахме единствено, че бежанският поток е пренасочен през България, но никой и нищо няма да го спре. Нито пък някой от МВР може или пък се кани да попречи на нашите лакоми „бизнесмени“, които делкат с властта приходите от трафика.

Колкото и да ни е яд на тия алчни интересчии, те пак си добруват под удобния геополитически, вътрешнополитически и полицейски чадър. Мисля, вече на всички е ясно, че това е планирано нашествие, с което световната финансова олигархия решава основната задача отслабване на съпротивата на европейските народи.

Целта е да се обсеби 550 милионен платежоспособен пазар чрез Трансатлантическото споразумение за „свободна“ търговия и създаване на вторичен пазар на евтина работна ръка – новите ислямски заселници в Германия. Както и ресурс за бъдещата пехота, която ще бъде хвърлена срещу Русия. Какво ли не би направила Америка, за да раздели Европа от Русия!

Има обаче един крайно негативен ефект, който ще бъде отчетен след има няма 20-25 години, и това е разводняването на европейската кръв и като пряко следствие загуба на интелектуален, а оттам -на научно-технически потенциал на Европа, пардон – Еврабия. А ако Европа загуби този потенциал, дали ще съумява да произвежда толкова конкурентоспособни стоки, че да удържи 60% дял от световните пазари. Дали ще може една Еврабия от мелези, които тепърва трябва да се учат да четат, пишат и смятат и които и понятие си нямат от технологичен процес, та как тази малокултурна маса ще прави по трилион и половина евро БВП на година, че да осигурява трилиони към правителството на САЩ и да не забравям печатарите от Фед, а?!

Една очевидна истина днес е непростимо пренебрегвана и това е, че водещите научно-технически достижения принадлежат на бялата раса. Докато всички останали раси са обучавани от белия европеец да боравят с високите технологии. Днес се твърди, че най-добри в IT технологиите са индийците, но не индиец ги е създал. А бели, бели хора. Че и един българин между тях – Джон Атанасов. Допреди 20-30 години китайците един прав ръб не можеха да направят по дрехите, днес всички водещи дизайнери си правят колекциите там.
Но Армани не е китаец, нали?! Не сме чули и за катарски Моцарт. Защото няма интелектуални, културни и материални натрупвания, в които споменатите раси и народи да могат да „произведат“ шедьовър.

И понеже говорим за расово разводняване и тенденциозно снижаване на интелектуалния потенциал на европейците в дългосрочен план, неминуемо стигаме до въпроса – каква е целта в крайна сметка. Защо нарочно се заличава хилядолетната историята на Стария континент? Защо се заличават културните и материалните достижения на старите европейски народи? Какво печелят американците? Та те не биха могли да пренесат цяла Европа, барабар с хилядолетната й история в Америка.

Очевидно е, че САЩ или по-скоро няколкото богати еврейски фамилии, които се крият зад гърба им, прехвърлят целия научен потенциал зад океана. Културни и материални ценности. Технологии -всичко, което могат да платят. Всичко, което е бяло, умно и успешно, е ..welcome“. От ислямските орди никой не си и помисля с гумена лодка да атакува бреговете на САЩ.

и? Ислямските орди идат насам

защото са нарочно разселвани тук, след като САЩ, Израел и Европа разтуриха – пак нарочно, мира в Магреба и Близкия изток. И подпалиха Украйна. После оказаха методическа помощ за създаването на Ал Кайда и Ислямска държава, щедро финансирани от приближените арабски шейхове в района. Този план се изпълнява поне от 20 години с пълна пара и това, че днес европейците са наясно как континентът им е взет на абордаж от малокултурни и агресивни арабели, няма да го спре.

Четем тревожни новини, породени от американската военно-търговска експанзия по целия свят. Видяхме как направиха пуч на Дилма Русев, бразилския редовно избран президент, понеже си позволи да вкара Бразилия в БРИКС и се опъна на Тихоокеанското търговско съглашение. Виждаме и у нас дългите ръце на тая финансова олигархия, която предпочита да работи с продажници, с километрични криминални опашки. Или с неподготвени млади хора, които не знаят на кой свят са, но са налагани за министри, депутати, ръководители на спецслужби. Или с несъстоятелни люде, какъвто е сегашният наемател на Президентството.

Но защо Европа не се надига, ако е вярно, че разбира ролята си в този зловещ сценарий.

Наскоро слушах едно публицистично предаване по немската ZDF и не можах да повярвам на ушите си. И водещият, и гостите стигнаха до правилните изводи за случващото се в Германия, но въпреки това взаимно се увериха, че ако излезнат на остри протести, ще се активира нам коя си клауза от Втората световна война, в която те са победената държава, и САЩ ще имат основание за военна инвазия! Затова – кротко така, да протестираме, братя, срещу ислямските орди, които насила заселват страната, призова водещият.

Как се протестира кротко – аз не знам, но в днешния виртуален свят, който предпочита да глаголства и да не си разваля рахатлъка, очевидно и това е възможно. Направо не е за вярване, че немците са стигнали дотам да се замерят с торти и да се обвиняват във фашизъм, докато се чудят как да кажат по-високо, че не са съгласни с ислямисткото нашествие.

Из цяла Европа – също

спят и сънуват, както в „Политическа зима“ на Христо Ботев. Тук-там някой ще запали портрета на Меркел, но протестните митинги с подобни крайни прояви са винаги в страните от бившия Източен блок. Западняците са се кротнали на богатите си социални и пенсионни фондове, до един брандвани с щампата: „от люлката до гроба“, като че ли не вярват, че парите им, изобщо цялото богатство и благосъстояние, върху което са полегнали, съвсем скоро ще бъдат оплячкосани. Докато те умуват дали им е позволено да се съпротивляват.

С такова овчедушие чакат американците да им наденат ТТИП

че чак нас задминаха, които сме световно прочути с висока поносимост към безобразията. Което е и крайната цел на отслабването на Европа. След няколко години новите заселници ще имат уседналост и ще гласуват не само за национални парламенти, но и за европейския парламент. До 3-4 години ще видим някой американски агент от тия арабели, издигнат до оперативно ниво в ЕК да разпределя фондове, да размита пред икономическите/военните интереси на САЩ и Израел.

Многократно е цитирано в нашенските медии циничното изказване на
проф. Пол Кристи, че сега е ред на Европа да спаси Америка от дълговете й, като доброволно предаде пазарите си чрез ТТИП. Нека пак да си припомним какво представлява военно/търговската доктрина на САЩ или на световната финансова олигархия, която държи САЩ като аватар пред собствените си користни и идиотски намерения. Пол Кристи буквално каза:
„Възможността да си погасиш дълговете, без да падне стандартът на собственото ти население, може да се осъществи за чужда сметка. Трябва да се намери някой, с чиято помощ Америка би могла да реши финансовите си проблеми. Събитията трябва да се организират така, че целият свят, всяка една държава в една или друга степен да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка. За да се справят с дълговете, на САЩ им трябват нови пазари, които по мащаба си да бъдат съпоставими с американските. Единственият такъв пазар е европейският. А оборотът от 550 млрд. долара за енергоносители от Русия, трябва да бъде пренасочен към нас. Само така мирът може да се запази. С разработването на този проект ние се занимаваме от много години“.

Колкото и пъти да прочете човек това интервю, нечуваната наглост на американския експерт

срещат твърде нефелна реакция у бюрократите в Брюксел. А би трябвало Европа да се вдигне на мащабно въстание срещу задаващата се опасност.

Но вместо отпор на ТТИП брюкселските зелки най-безславно отстъпват пред американските интереси. И не е чудно, че измислиха оная странна болест по нашите крави, в резултат на което крайно изтъпялото ни правителство взе, че унищожи поголовието и поминъка на Южна България. Точно в тази територия, към която турците са се устремили да върнат в границите си.

Изобщо, ако се върнем и към новината за пренасочване на бежанския поток през България, няма как да не се запитаме – защо толкова лесно пробиват американските интереси. И защо съпротивата, въпреки очевидната наглост и колониални амбиции в търговските им предложения да смърдят отдалеч, е нищожна.

Някои си мислят, че е заради 6-и американски флот. И това го има. Но по-важно е, че европейската крепост се предава отвътре, за пари и за мандати. Заради личния интерес на финансово-олигархичната върхушка в Брюксел, а в частност и у нас. Изобщо – корупцията е онова явление, което силно дразни само докато сам не се потопиш в него.

Неслучайно един монах от Руския Атон – йеромонах Серафим, каза, че ако в миналото блудството е било най-голямото изкушение пред монашеството, то днес това е сребролюбието.

И само си представете, ако атонските монаси са изправени пред изкушението на парите, какво остава за нас, белите европейски мравки. Които заради пари сме докарани до положение на безправни роби, с едно-единствено право -да си плащаме сметките и лихвата по кредитите. При това редовно.

Нора Стоичкова
в. Уикенд /cross.bg 

Краят на Европа, началото на Еврабия

Капитулацията на новата Римска империя (ЕС) пред нео-варварите вече е факт. Узаконен, договорен, придружен с политически действия факт. Процес, който е вече формализиран, започнат отдавна, но вече клапанът е отворен, шлюзовете са вдигнати, бариерите и преградите са отместени. Дали това може да се промени, или да се спре, е свръхважен въпрос, на който ще отговоря…чак накрая на тази статия.

Сега обаче смятам да споделя с вас мислите си – какво означава това, с което започнах. Да ви разгърна картината, за да се запознаете не само с картинката отгоре, а с всичко, което ще последва…ако го позволим.

Първо, фактологията…ето ви няколко документа, за какво става въпрос:

 • БЛИЦ: Германия ще ускорява приемането на Турция в ЕС и издаването на визи за турски граждани.
 • Дарик свят: Ердоган е поискал от Меркел помощ за членството на Турция в ЕС
 • Руският Forbes: Меркель пообещала ускорить вступление Турции в ЕС
 • Reuters: Merkel, in bind on migrants, ready to back faster Turkish EU bid

Ако от заглавията не ви е ясно – за какво става дума, и ви мързи да прочетете на 3 езика събитието, да ви го кажа накратко:

1. Меркел (Германия) капитулира. Между капитулацията на Германия, и капитулацията на останалата част от ЕС разстоянието във времето е седмици, или месеци, но не и години.

2. Меркел (Германия) ще съдейства за безвизовото пътуване на турски граждани в ЕС.

3. Меркел (Германия) ще съдейства с конкретен план от 17 точки заприемането на Турция в ЕС.

4. Меркел (Германия) е готова на всичко това, като в замяна иска (моли) от Турция да спре с мигрантския натиск към ЕС, и, разбира се, най-вече към Германия. Което е официализирано признание за това, че Турция помпа съвсем целенасочено Германия с “бежанци” (пришълци-главорези).

Простичко казано, Давутоглу (Турция) изнудва Меркел (Германия): ако няма Шенген за турски граждани, няма съглашение за реадмисия (връщане на “бежанци” в Турция).

Давутоглу, разбира се, лукави – стари азиатски мурафети, и чалъми. Каквото и да направи, и на каквото и да се съгласи Меркел, не само, че няма да има никаква реадмисия, а кохортите, и потоците от черно-кафявата дива сган точно тогава ще започнат истинското си нахлуване.

Циркът е в това, че всъщност Меркел с Давутоглу не се договарят за нищо. Те просто застават пред камерите като послушни говорещи глави, и казват публично пред СМИ и СМРАД това, което им е казано да кажат. От посолствата на САЩ, разбира се. Защото решението за това нахлуване е взето именно там, и именно от тях. Не от Давутоглу, или Меркел.

Но да продължим, да не избързваме.

Има няколко много важни въпроси, на които ще се опитам да отговоря:

1. Какво означава това? Какво ще последва? За ЕС, за всички нас?

2. Кой има интерес от всичко това? Защо се прави? Каква е целта?

3. Кой има възможност да го направи: организационно, технологически, финансово, ресурсно?

Започваме…

1. Какво означава това? Какво ще последва? За ЕС, за всички нас?

За да разберем, какво означава всичко това, ще ви напомня няколко факта:

 • В Германия вече живеят над 10 млн турци, огромната част от които твърдо отказват да се интегрират. Въпреки, че са там от 60 години. Въпреки, че са 3-4 поколение. Въпреки програмите за интерация. Въпреки всичко, с което ни залива пропагандата и демагогията от СМРАД. Фактът обаче е неумолим: мулти-култи не работи. Никога не е работил. И едва ли някога ще проработи.
 • Положението във Франция (с арабите, и с негрите-мюсюлмани), в Белгия, Холандия, Скандинавия, в Дания, и даже във Великобритания е или подобно, или даже много по-зле.

Накратко – силовото и организирано политическо натъпкване, напомпване на континента Европа с други неинтегрируеми раси, с други народи, с други култури, с други видове хора, и хуманоиди, в това число и сатанисти, и антихора, е вече в напреднал стадий.

Европа и без това е крайно разединена, и различна, въпреки формалната обвивка ЕС. Разделена, при това – крайно неравномерно, откъм народи, цивилизации, технологии, имуществен ценз, институции, финансово-икономически механизми.

Силовата част на Европа – армиите, са сведени до бутафорна служебна символика. Напълно изпразнена от функционални възможности, във военния смисъл на думата. Дори НАТО е просто бюджет, оръжие, хора, разписващи се на заплатни ведомости като за войници. Но фактически армия като такава не съществува. Бойци, готови да воюват, да стрелят, убиват, да бъдат обстрелвани, ранявани, и убивани, няма! Което на свой ред означава, че армия всъщност няма! Първо, защото НАТО е всъщност чисто САЩ-армия, и второ, защото армиите на народите и държавите умишлено са държани в закържавяло и нефункционално, небоеспособно състояние в сравнение с НАТО. Което НАТО само по себе си е небоеспособно, както току-що уточнихме. Всъщност, единствената боеспособна армия в НАТО, която дори е по-голяма от цялата останала НАТО-армия, е турската. Турската обаче под предводителството на Ердоган през последните години се еманципира, и категорично отказва да изпълнява съюзните си задължения. В резултат – няма кой да пази Европа.

Силовите структури на европейските държави: полиция, жандармерия, гранични войски, и други подобни, от десетилетия не са виждали по-страшно престъпление от нарушение на правилата за движение по улиците, източноевропейски джебчии, или някое битово убийство. Те са изнежени, омекнали, разглезени, и кекави. Не знаят – какво да правят с такива диви орди главорези, с тези “различни хора”, с които се сблъскват сега. Не смеят да влезнат в кварталите даже и на турците, арабите, негрите, които живеят там от десетилетия.

Повтарям – няма кой да пази Европа! Тя е клетка без фагоцити. Имунна система без имунитет, кръв без левкоцити! Разграден картонен двор. Женчовци, въоръжени с хартиени мечове.

Какво ще дойде от Турция, след падането на визите за турски граждани, и след приемането на Турция в ЕС?

Малко цифри. ЕС е около 500 млн. От които над 20% в момента са именно черно-кафяви мюсюлмани. Тоест, около 100 млн, вкл. смесените бракове. Смесени-смесени, но децата от тези смески са винаги и само от не-европейската култура.

Към тези 500 млн се добавят на днешен ден 80 млн турци. Но истинската сметка е, че от 580 млн 180 млн ще са черно-кафяви мюсюлмани, плюс турците. Предвид раждаемостта в тези не-европейски общества, и счупения рефлекс за размножаване у старите европейци, е въпрос само на 15-20 години черно-кафявите мюсюлмани плюс турските граждани да станат 60-70% от този ЕС. Чиста математика, вижте трендовете във всички демографски статистики в Интернет, може даже и в Уикипедията, или в специализираните източници. Въпрос на още 50-70 години е европейците като християни, култура, и даже като раса да бъдат заличени напълно. Физически, имам предвид. Изклани, изтласкани, прокудени, конвертирани в див салафи-уахаби ислям.

Фантастика?

Нека ви кажа нещо… Сега повечето грамотни хора с компютър ужасено, но тихичко (засега това е само някъде там, далече, и на компютъра) виждат, как убиват заровени в земята жени с камъни, как обезглавяват хора със сатанинска жестокост, методичност, в големи строени и подредени редици. Как режат глави, крещят неистиво “Аллаху екбер!”. Как режат живи хора с моторни резачки, разчленяват ги. Как горят живи хора. Как ръфат сърцата на убити войници пред камерите. Как разстрелват също такива индустриални количества хора. Само защото не са като убийците си. Как унищожават методично, безжалостно, всякакво културно и археологическо наследство. Заличава се, взривява се, унищожава се хилядолетната история на човечеството. Тези сатанисти буквално се хвалят с това, сами го записват, и сами го публикуват във всички ресурси на интернет. За да ги разберете, трябва да знаете, и да не го забравяте: за тях светът е разделен на 2 части: Дар-ел-Ислам (светът на исляма), и Дар-ел-Харб (светът на войната). Всичко, което не е ислям (според тях, исляма от 7-8 век) подлежи на война. Тоест, на унищожение. Ние с вас, децата ни, родителите ни, целият наш свят трябва да стане или техен свят, или да бъде заличен. Буквално. Без значение, колко го разбирате, или вярвате в момента.

Каква е връзката на Турция със всичко това?

Повече от пряка. В момента тази кървава сатанинска вакханалия, която устройват САЩ-нерегулярната армия ИДИЛ в региона, е резултат от “дейността” на около 80-100,000 “човека”. Те се набират от над 82 държави в света, в това число от всички европейски страни, и от повечето от бившите СССР републики, и от някои днешни субекти на Руската Федерация. Въпреки, че идват от такива места, огромната част от тях са хора, които културно и ментално живеят буквално в 12-13 век. Те не знаят – за какво служи тоалетната. И това не са силни думи – вижте фотографиите на тоалетните от влаковете в Унгария, и в Германия – нито един не се е сетил да ползва клекалото и бидето, всичко е на пода.

Запомнихте ли цифрата? 80-100,000 главорези-сатанисти, бесните кучета на войната на САЩ, които предизвикаха “бежанска вълна” (като повод) за над900,000 “мигранти” в рамките на 1 година за Германия. За справка ще ви кажа, че през септември 2015 Унгария обяви официално, че само за последните 3 месеца през Унгария преминаха над 194,000 “мигранти”. Аз бях там, видях го, и го чух лично.

Да ги наречем грубо милион (за Германия). И да не забравяме, че те все още се предислоцират. В процес на придвижване са. Още не са се задействали, устроили, организирали, самоорганизирали, не са започнали да действат. Как действат, няма да ви разказвам – вижте за справка дейността им в ИДИЛ.

Запомнете този непълен засега милион, и да се върнем на Турция, която скоро ще пътува безвизово, а след това ще бъде част от ЕС.

Турция цивилизационно е разделена на 3 неравномерни пояса: Европейска част (включително Истанбул), от Егейско море до Анкара, и Източна – от Анкара, до Армения (можем да го наречем Кюрдистан).

Европейската част не е страшна. Това са наистина хора, които относително слабо се отличават от нас, и останалите европейци.

Втората, от Егейско море до Анкара, е смесена. Смесена с какво? Преминавам на третата, Източната, за да разберете – с какво.

В Кюрдистан живеят над 25 млн кюрди. Някои даже твърдят, че са над 35 млн. Едва ли някой знае истината. Там без преувеличение има хора с по 10-12 жени, които имат 100 деца. Повтарям – не греша, и не преувеличавам. Да, 100 (сто) деца. На въпроса на нашия тираджия – “А ти знаеш ли им имената на всичките?”, бащата невъзмутимо отговаря “Майките ги знаят.” Там хората живеят в 12-13 век. Там главен е агата. Агата е собственик на цялата земя, на която работят всичките ратаи от околните 4-5 села. Там например е невъзможно мома от село, подопечно на агата, да се залюби, и да пристане, да се омъжи за момък от някое друго село, без благоволението на агата. Ако го направи, баща и е длъжен да я убие, след което да се самоубие. Ако не го направи, му “помагат”. Днес, в 21 век, там е точно така.

Имам приятел – текстилен индустриалец, който работи от 20 години с Турция. Купува там платове, за да шият тук. Във фирмата му работи българска туркиня. Светско момиче, с висше образование. Ползва я за преводач при преговорите с турските си партньори. Когато стане дума да се ходи на преговори в Истанбул, нашенката с удоволствие се съгласява на тези командировки. Обича Истанбул. Един път обаче нашенецът получава покана да отиде там, в Кюрдистан, на преговори с тамошен производител на платове. Съгласява се. Туркинчето от фирмата обаче е категорична: “Шефе, ако искаш, уволни ме, но кракът ми там не стъпва. Там е страшно!”. Нашенецът обаче е инат, отива, без нея. Посрещат го именно пазвантите на агата. Както те, така и всички останали мъже, и момчета над 12 години са въоръжени. С огнестрелно, не само с хладно оръжие. Всъщност, повечето мъже са направо с автоматично оръжие. Пълно е с махали от по 5-10 къщи, пръснати из цялата територия. На огромни територии, в стотици населени места нямат ток, няма канализация. Няма и турска държава. Освен, когато не дойде с армията. Полицията е безсилна. Когато си отиде армията, държавата там пак става “агата”.

Тези кюрди, въпреки бита си на аскети от 12-13 век, са всъщност много богати хора. През техните земи, под техен контрол, платено преминава целия наркотрафик от Афганистан, и Източен Анадол към Европа. През тях преминават и всичките огромни потоци от афганистански, пакистански, и други демографски потоци от “бежанци”, на които те са и каналджии, и регулатори.

Голямата част от другите криминални и обичайни търговски трасета също минават пак под техен контрол. Преди турската държава да поеме щафетата, и да се включи като държава, са те, кюрдите-аги, които живеят в 12-13 век. Ако някой такъв кюрдски момък от селата се опита да забегне “в цивилизацята” без разрешение на агата, в Истанбул, да речем, го намират (те си знаят как) и го връщат с бой. Западноевропейският средновековен феодализъм, и руското имперско крепостничество е разхайтена демокрация в сравнение с това, което ДНЕС продължава да е традиция, и норма на живот там. За тези хора там това, което прави ИДИЛ, си е норма. Даже не ги впечатлява.

Спомнихте ли си двете цифри: 80-100,000 ИДИЛ, и около 1 млн “мигранти”, които накараха Меркел да клекне?

А сега си представете – как тези 25-35 млн кюрди, лази, турци, юруци, и други подобно източно-анадолски племена, аги, с техните разбирания и порядки от 12-13 век нахлуят в количество милиони, десетки милиони! Като законни турско-европейски граждани, разбира се. И то за месеци, без някой да може да ги спре военно, административно, гранично, институционално, или по какъвто и да е друг начин? Представете си, че през източната граница на ЕС – Източен Анадол, тези араби, пущуни, хазари, от Афганистан и Пакистан ще нахлуват в ЕС още по-безпроблемно, евтино, и организирано?

Представихте ли си? Ако не сте, напънете си още малко въображението. Просто умножете по 10-15-20 това, което в момента премина през нас, и нахлу в ЕС за последните 3-6 месеца. Защото точно това очаква ЕС, и нас, в първите месеци след падане на визите за Турция, и в първите седмици след присъединяването им към ЕС, обещано от Меркел вчера. ИДИЛ ще дойде в България, в ЕС. Но вече не като “бежанци”, а като съвсем законни граждани, с право на работа, заселване, и всичко останало, за което се сетите. И това ще е само началото. Това ни чака. Меркел всъщност се съгласи точно на това.

Именно затова Сара Вагенкнехт на 15.10.2015 в германския Бундестаг каза: “Страх ме е за бъдещето на Германия!”. Източник: на руски, оригинал на немски, и пак оригинал, видео, във Фейсбук.

Идваме до втория голям въпрос:

2. Кой има интерес от всичко това? Защо се прави? Каква е целта?

Без претенции да спазя степента на интересите, изброявам:

 • Саудитска Арабия, и монархиите от полуострова;
 • Турция;
 • Големи, мощни кръгове от висшия естаблишмънт на САЩ, които все още представляват официалната външнополитическа линия.

Идеята на САЩ е проста: напомням, има 3 големи геополитически конкурента за САЩ като финансов център, и като технологична зона: Русия, Китай (телурокрация), и ЕС (таласокрация, но все пак – конкурент). За Русия и Китай сега няма да пиша. Писал съм. Но ЕС е 500 млн, докато САЩ са 320 млн. САЩ са расово, културно, религиозно, етнически силно смесени, докато ЕС все още е относително бяла, европеидна, не смесена. САЩ държат да останат финансов, военен, и технологически хегемон. ЕС е зависима финансово, подчинена военно, но все още твърде силна технологично. Политическото решение е взето: ЕС трябва да престане да бъде технологически титан, и да остане самопазар за САЩ, и САЩ корпорации. Затова са всички атаки срещу Германия: подслушването на Меркел, военната окупация на Германия със САЩ бази, наказанието за Германия (за 2 Северен поток) с “шашмата Фолксваген”, плащането на Гърция (преди това ги заставиха да плащат, и да издържат Израел), и сега напомпването на Германия с “бежанци”, и заставянето и да се съгласи за приемането на Турция в ЕС. Унижението, и подчинението са пълни: вече изхвърлят германците от частната им собственост, за да настанят пришълците. Всичко това, с ясното съзнание за унищожително-катастрофалните последици и за Германия, и за ЕС от това. Като венец на всичко: подписване, разбира се, на ТПТИ.

Има и други, още по-страшни, и не по-малко сериозни цели: съкращаване на населението на Земята. В това число и на ЕС. Е, със зарази (СПИН, ебола), противозачатъчни, ваксини, педерастия, ЛГБТИ пропаганда, джендърна политика, ювенално законодателство, и прочее институционални инструменти това става, но твърде бавно. Световните банкстери обаче нямат време. Техният пясък също изтича. Черно-кафявата ИДИЛ-о подобна ислямизирана сган обаче все още е в състояние мотивирано, евтино, бързо, и ефективно да изтребва различните със скорост, и в мащаби, съизмерими само с оръжия за масово поразяване. Без да се налага на самите световни банкстери да си цапат ръцете публично, и да си плащат за това.

Това са интересите. Това са целите. Колкото и да не ви се вярва. Винаги е така – хората отказват да видят това, което лежи на повърхността. Това, което е очевидно. Това, което всички пропагандатори на ИДИЛ, и на исляма открито, от години, смело, честно, и презрително си заявяват – тук ще бъде ислям! Превеждам – или ставате мюсюлмани, ама като нас, или ще ви колим, и унищожаваме! Така си пише в сурите на свещенния Коран.

Дали процеса при такова развитие може да остане под контрол на авторите си от САЩ?

Най-вероятно да. Те контролират най-важното: парите, и ръководителите на тези орди. Те ги управляват, и направляват. От ноември 1973 година насам. Разказвал съм тук – как именно това е станало в исторически план.

Но това вече ни праща към третия, също много важен въпрос:

3. Кой има възможност да го направи: организационно, технологически, финансово, ресурсно?

Добре, вместо да ви дам лесен пряк отговор, ще ви отговоря с въпроси:

 • кой организира падането на социалистическата система в Европа, и в СССР през 1989-1990?
 • кой организира т.н. Арабска пролет”? Бяха обхванати за броени седмици над 10 държави, на територия от почти 10,000 км, различни по икономическо, социално положение, с различен народностен състав, технологии…с доста различни неща.
 • кой организира цветните революции в Киев (2013-2014), България (1996-1997), Грузия, Белград, Кайро (Египет), Киргизстан, опита за цветни революции в Казахстан, Белорусия, в Сирия (2011), опитите в Турция (2014)?
 • кой използва, и контролира неизвестните снайпери в Букурещ (Румъния) през 1989-1990, в Москва през 1993, в Киев през 2014, на площада Тахрир в Кайро, в Босна и в Херцеговина, в Сараево, в Белград, в Бишкек (Киргизстан) преди няколко години?
 • кой има световна печатна машина, която му дава правото да печата пари без покритие, при узаконеното право за даване на кредитни пари с т.н. “непълно обезпечение”?
 • кой има опита в правенето на превратите, и смяната на правителствата от национални, на марионетни, в Латинска Америка, Африка през 20 век, и от десетки други страни през 20-21 век?

Да продължавам ли? Едно време в училище всяка година получавах всички оценки: от 1-6. Иначе завършвах като отличник, разбира се. Единиците, ако сте забравили, пишеха за подсказване. Мисля, че в случая вече си заслужих единицата, и спирам дотук. И без това пак стана длъжко…

P.S. За малко да забравя – бях ви обещал да ви кажа – как би могло това да бъде променено, и предотвратено?

1. Ако говорим за нас, за България, за това се искат 3 неща (Троица): осъзнаване (разбиране), действие (суверинитет), и възстановяване (на държавата ни). Трудно било? Ако беше лесно, нямаше на нас да се падне. От 25 години викане на Неволята не ви ли стана ясно, че Неволя няма, и никой няма да ни спаси, без сами да се спасим?

2. Ако говорим за Европа, изменението на конфигурацията на световното разположение на силите (което вече тече, но все още победителят е неизвестен) ще доведе (би могло да доведе) до възстановяване на суверинитета, държавността, и прилагането на законите и в европейските държави. Което на свой ред ще възстанови (би могло) бариерните гранични функции и на общността, и на държавите по отделно пред тази напаст. След което очистването или вкарването в релси на тези нео-варвари ще бъде въпрос на броени месеци, или години, но не и десетилетия. Това е!

ЗДРАВ РАЗУМ, ЗДРАВА ДЕСНИЦА, ЗДРАВ МЕЧ И ЗДРАВ БОЙ. ПО БЪЛГАРСКИ

+Наистина ми е много неприятно да казвам, и даже да си го помислям: «Казвах ли ви?»

Напомням ви предисторията: Краят на Европа, началото на Еврабия. Това беше на 16.11.2015. Миналата година!

Да ви напомня основното:

1. Меркел (Германия) капитулира. Между капитулацията на Германия, и капитулацията на останалата част от ЕС разстоянието във времето е седмици, или месеци, но не и години.

2. Меркел (Германия) ще съдейства забезвизовото пътуване на турски граждани в ЕС.

3. Меркел (Германия) ще съдейства с конкретен план от 17 точки заприемането на Турция в ЕС.

4. Меркел (Германия) е готова на всичко това, като в замяна иска (моли) от Турция да спре с мигрантския натиск към ЕС, и, разбира се, най-вече към Германия. Което е официализирано признание за това, че Турция помпа съвсем целенасочено Германия с “бежанци” (пришълци-главорези).

Простичко казано, Давутоглу (Турция) изнудва Меркел (Германия): ако няма Шенген за турски граждани, няма съглашение за реадмисия(връщане на “бежанци” в Турция).

Какво стана от тогава?

Кьолн, Дортмунд, Хамбург, Мюнхен, и маса други големи немски, и скандинавски градове, където клетите бежанци и майки с бради и мустаци опипваха, тормозеха, изнасилваха европейки, европейци от повечето народи, в това число и деца. И не само – убиваха! Не искам да ви представям отново хрониката – интернет е залят с тези «известия».

Народите на тази Европа се вдигнаха на бунт, разбира се. И пак, разбира се,техните (!) полиции, и жандармерия ги смляха. Потушиха бунта на своите срещу чуждите. Кой друг се опълчи? Иван, от Балканите. Това е, други няма.

Какво стана? Защо така стана?

Наистина ли не разбирате? Че те си го казаха – съвсем ясно, честно, публично, и открито. Много пъти. Като Джордж Фридман, от Стратфор, частното ЦРУ.

Така ще е. Това ще е. Всички ние сме от неправилната страна на историята. Нас трябва да ни няма. Въпрос само на избор на технология. Този път бързат истински. Нямат време. Но имат планове. Не, не е теория на конспирацията. Практика «в режим на реално време» е. «Риалити шоу», само дето сме от губещата страна на телевизионния екран. Всичко си е планирано отдавна, ако трябва да ви напомня.

И сега какво? Ами, ще ви кажа – какво: днес стана това, за което писах през ноември миналата година, и за което говоря от месеци пред всички телевизии, пиша в интернет, казвам го на хората на живо. Но никой не ще да вярва, никой не иска да види, никой не може да разбере видяното, да го осмисли. Всеки си мисли, че ако си затрае, ще ни подмине. Не, няма. Ето ви резултата:

Владимир Мицов, който също следи събитията, гневно избухна във Фейсбук:

В момента, в който Давутоглу чука европейските лидери отзад и ги кара да му плащат милиарди еврА, да свалят визите за турците и всякакви други благинки за Турция, турската артилерия подпука кюрдите край Алепо.
Ако имаШЕ европейски лидери, точно в този момент трябваше да навират Давотуглу и цялата му делегация в Брюксел в кучи гъз.
Баси чудото – няква си Турция командва и държи в шах цяла Европа …. онази Европа бе! Германия, Франция, Великобритания, Австрия …….

Грубичко, и може би даже нецензурно, но кристално ясно, и напълно вярно.

Мемория (Памет за бъдещето) препечатва с коментарииDieZeit:

Ди Цайт: ЕС предаде своите ценности. В Брюксел започна пазарлъкът с Турция (обновена).

Германският вестник Ди Цайт отразява протичащата в момента среща на върха в Брюксел между лидерите на ЕС и Турция:

В сделката на ЕС с Турция коментарите се въртят около големия упрек, че ЕС е продала своите ценности. Помощ от Турция в решаването на кризата с бежанците срещу затваряне на очите на ЕС пред нарушаването на човешки права в Турция – така може да се обобщи критиката срещу предстоящата сделка на върха.

Може и да греша, но според мен ЕС нищо не е продала. Тя просто предаде всички нас. Може би не по свое желание, може би по чужда презокеанска заповед, но от това нищо не се променя.

Да ви напомням ли, че на 40 км от България са струпани на гръцко-македонската граница над 14,000 такива космато-брадати орки с криминално-главорезно минало, и стъклен нездрав блясък в очите?

Да ви напомням ли кадрите, в коитощурмуваха македонската граница? Как се отнасяха с македонските полицаи и граничари, през които се опитаха да минат на щурм като луда крава?

Да ви напомням ли, че след октомври няма да са нито хиляди, нито десетки хиляди, и даже няма да са стотици хиляди, а ще са милиони, и даже десетки милиони?

Да ви давам ли още препратки? Има ли смисъл? Отваряте ли ги? Четете ли ги? Разбирате ли прочетеното?

Разберете, няма смисъл да се гневите на българоезичните «говорещи глави», които «представляват България» там, и «участват» в тези «преговори». Това е все едно кучето да се сърди на тоягата, с която го налагат. Тези българоезични назначенци са там само в качеството им на количество, на безлик и безгласен напълнител, нищо повече. Това е изискване на политическото лицемерие, на протокола. За да бъдем отнесени, прецакани, и унищожени законоидно. По приличному. По европейски. Нали общо взето това искахте?

Това, което има смисъл, е осъзнаването, че да очаквате нещо от тези нещастни марионетки е точно като да викаме «Неволята» от приказката. Трябва сами да си го направим. Да се самоорганизираме. Да разберем, и да действаме. Защото пясъкът изтича, а орките идат. Особено от октомври тази година.

«Октомври» ли казах? Грешка! Това е старата уговорка, от ноември 2015.Вчера, 07.03.2016, е решено вече да пускат турски граждани без визи в ЕС отюни!

Остават около 3 месеца. Напомням – Турция воюва в Ирак, в Сирия, и…в Турция. Това спокойно ще създаде истински бежанци в обем от няколко милиона. 2 милиона вече имат «на склад». И още няколко десетки милиона спокойно могат до края на годината да получат турски паспорти, които ще им бъдат връчени на турско-българската граница. Организацията за това в Турция е съдадена, политическа воля, и интерес има. И това, че новите «турски граждани» ще са от Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Арабистаните, и даже от Африка, са подробности без значение. Без значение за Давутоглу, имам предвид.

Другите здравомислещи страни и народи вече се подготвят. Ограждат се, въоръжават се, възстановяват границите, граничния контрол. Но ние сме осъдени от географията да бъдем не артерия, а аортата за влизане на народите в Европа. В началото на 8 век българският владетел, известен днес като християнски светец, Свети Тривелий, ги е спрял. Воювал е в тази страшна война, мачкал е, сякъл ги е толкова, колкото трябва, за да бъдат спряни, прогонени, за да бъде изчистен Константинопол, и Европа от тях. Без евро-либерастия, без толерастия, без глезотии, безумия, и внушени от тинк-танкове и други безродни грантолапачи умопомрачения. Здрав разум, здрава десница, здрав меч и здрав бой. По български. Така, както в Коиловци посрещнаха кекавите френски командоси. Така, както Динко Вълев от Ямбол ги лови като чакали из шубраците.

Иначе не става. И никога не е ставало.

Боят не помага само на грънците.

Давате ли си сметка, крайно неуважаеми, вас питам!

Автор: Пламен Пасков, Фейсбук


ЕС е създаден, за да се крадат народите, да се унищожи Европа и създаде Еврабия

Не ми харесва да казвам, че Троя гори. Че Европа днес е ислямска провинция, или по-скоро ислямска колония, а Италия е преден пост, крепост на тази колония.Защото това значи, че Касандра наистина говори напразно, че въпреки викът й, пълен с болка, слепците остават слепи, глухите – глухи и разбудените съвести отново потъват в сън. И хората, като Mastro Cecco умират безсмислено. Но това е истината. Пожарът се разпространява – от проливите на Гибралтар до фиордите на Сорой, от скалите на Дувър до плажовете на Лампедуза, от степите на Волгоград до долините на Лоара и Тоскана. Във всеки един от нашите градове има втори град. Разрастващ се град, като онзи от 70-те, когато хиляди и хиляди палестинци се заселиха в Бейрут и създадоха държава в държавата. Правителство в правителството. Мюсюлмански град, управляван от Корана. Сцена на ислямското нашествие. Нашествие, което до днес никой не е успял да спре. Никой. Нито дори армиите на Наполеон. Защото в едно синовете на Аллах нямат равни – в изкуството на нахлуването, завладяването, подчиняването. И най-желаната им плячка винаги е била Европа, християнския свят.

Европа спи вцепенена като Троя. Но една болест се възроди. Болестта, която през миналия век направи фашисти от италианците, които не бяха фашисти, която направи нацисти от германците, които не бяха нацисти, направи болшевики от руснаците, които не бяха болшевики. Сега тази болест превръща в предатели тези, които не са предатели. Това е смъртна, страшна болест. Нарича се страх. Болест, подхранвана от опортюнизма и конформизма, която ражда страхливци и убива повече хора, отколкото рака. Това е болест, която за разлика от рака е заразна и поразява всички, които й се покоряват. Лошите и добрите, умните и глупавите, честните и безчестните. Видях ужасни неща, причинени от страха в съвременната Еврабия. Неща, несравнимо по-грозни от войната, която преживях. Защото ние живеем и умираме в страх. Видях водачи, които се представят за герои, а всъщност издигат бяло знаме, защото се страхуват. Видях либерали, които се представят за защитници на светското общество, но пеят песни в прослава на исляма, защото се страхуват. Видях приятели, истински и набедени, които тихо застанаха на моя страна, но после ме забравиха, защото се страхуват. Те се покориха на страха и сега са мои врагове. Но най-ужасното, което видях, са бранителите на свободата на мисълта и словото – журналистите, учителите, така наречените интелектуалци.

Това е войнството на лъжливите медии, на така наречените „независими“ вестници и радиостанции, на шоу бизнеса. Имам предвид журналистите, актьорите, певците, които са главните носители на антиоксидентализма. Именно те са истинските предатели на Запада. Именно те най-усърдно промиват мозъка на нашето общество.

Промиването на мозъците е грубо, но понякога рафинирано, невежо, но понякога изкусно. Промиването е характерно с хитрите рекламни техники. На какво се основават тези техники? На емблематични клишета. На фотографии, ярки фрази, лозунги. На ефектни графики и таблици, съдържащи лъжливи данни, но поднесени по правилен начин. На визуални ефекти. С две думи – промиването разчита на примитивни, ирационални шокови послания.

Всъщност, промиването на мозъците е емоционално упражнение. Ефектът е същият както от карикатурите, снимките на ислямските имигранти, лозунгите за пътешествията на надеждата. Промиването е ефективно, защото трогва хората и притъпява защитните им реакции. Притъпява логиката и я замества със съжаление както при вида на объркания, разрошен, унизен, сразен Саддам Хюсеин, с глава, почиствана от бълхи от военния лекар. Промиването на мозъка ви събужда у вас неясни емоции, които не знаете какво означават. Но когато разберете, целият се разтърсвате от вълнение. И си казвате: За Бога, та аз съм от западната цивилизация. Не нося бурка или джелабия, не живея в суров свят, не вярвам в безмилостен Бог, който счита неверниците за кучета, камили, маймуни и прасета. Аз принадлежа към цивилизовано, напреднало общество, към свят, който уважава свободната воля и чувството за отговорност, който има респект към съседа, дори ако е негодник. И така вие се изпълвате с отговорност за съдбата на Ахмед, Халед, Рашид.

Да, ако четете тези статии, позволявате да ви промиват мозъка. Но после разбирате, че съвестта ви е приспана, че са ви излъгали, упоили, с вас са се подиграли. Очите ви се отварят и вие виждате джамиите, които заглушават звъна на камбаните и искат да унищожат църквите. Както отоманските войски унищожиха катедралата „Св. София“ в Константинопол. Виждате грубияните в джелабии, които превзеха площадите на Торино и улиците на Милано, за да се молят и да спират автомобилното движение. Виждате проектите за споразумение с наглите и коварни изисквания – да ровят в библиотеките ни, да се разпореждат на археологическите ни обекти, да притежават произведенията на изкуството. Виждате безсрамните имами, които проповядват джихад и плюят върху нашите покойници, върху войниците, избити в Насирия. Виждате писмото на почтения бизнесмен, което получих: „Имам четирима мюсюлмански работници и се страхувам от тях. Страхувам се какво ще ми се случи, ако разберат, че баба ми беше еврейка“. Виждате моят приятел, който преди две години изпратил за Великден шоколадови яйца и играчки на петте деца на тунизийските си съседи в Тоскана. Играчките и шоколадовите яйца били върнати от майката на децата с думите: „Не желая децата ми да получават вашите великденски подаръци. За нас, мюсюлманите, вашият Великден е оскърбление, боклук“. Виждате имама на Карманьола, готов да превърне пиемонтското градче в ислямски град, и жена му, която казва: „Ще ви покорим чрез децата, които ще раждаме. Броят ви не нараства, а ние се удвояваме всеки ден. Ние ще победим, Рим ще стане столица на исляма“. Прочели сте всички ужасни неща, които пиша досега в тази книга и ви обзема ярост. Убеждавате се, че двойният нашественик Ахмед-Халед-Рашид, или както там се казва, иска да се върне в Италия, но не за да яде невинно пица както наследника на краля-джудже. Нашественикът иска да се върне, за да изяде вашата Италия. Затова уханието, за което говори, не е на портокали, нито на момиче, което иска да целуне. Това е уханието на нашата същност, която той иска да задуши, на нашата свобода, която иска да угаси, на нашата цивилизация, която иска да разруши. И вие започвате да му крещите: „Драги Ахмед-Халед-Рашид, или както там се казваш, от това ухание почти нищо не остана. Благодарение на твоите и моите сънародници, уханието се превърна във воня. Но и тя не е твоя, затова си върви по пътя, далеч от нас. Иди в Мека и си намери там момиче, което да целуваш“.

*******

Проблемът е, че отпращането към Мека вече е безполезно. Дори ако изключим политиката на утробата, измислена от Бумедиен, битката е изгубена. Войната все още не е загубена, но битката – със сигурност. Дори героичният Ян Собиески и Мадоната от Ченстохова не могат да ни помогнат.

Ислямското правило гласи: „Не давай пари на прасетата, защото е грях“. Не питайте кои са прасетата. Те са западните малуомници, които дават подслон на мюсюлманите. Добрите граждани, които ги подпомагат със социални помощи, лекуват ги безплатно в болниците, обучават безплатно децата им в училищата и университетите. Не питайте защо никой не ги докосва с пръст и защо Еврабия се превърна в главна квартира на „Ал Кайда“. Еврабия е любимият им преден пост, базата, от която най-често те тръгват, за да сеят смърт. Ако задавате такива въпроси, веднага ще ви обявят за расист, ксенофоб, подстрекател към омраза.

Току-що прочетох във вестника, че през ноември в Милано бил подслушан телефонен разговор между брата на наскоро загинал терорист-самоубиец, някой си Саид, и майка му. Една от майките, които, за да приберат парите, известни като „компенсация за загуба“, изпращат синовете си да се взривяват. Хиена, която се смее радостно и благодари на Аллах при новината за смъртта на жертвите. Братът на Саид се обажда от Милано на майка си в Магреба. Ето запис на разговора: „Мамо, поздравления за Саид! Нашият Саид стана мъченик!“. Майката: „Щастлива новина, щастлива новина!“ „Мамо, наистина ли си щастлива?“ „Да, щастлива съм, толкова се радвам! Не се страхувай, скъпи. (Sic). Само от Аллах трябва да се страхуваш. Аллах ни сочи правия път“. „Тук, в Италия, всички му завиждат и му се възхищават, мамо“. „И тук много хора ме поздравяват. Аллах е велик. Да благодарим на Аллах. Allah aкbar, Allah akbar, Allah akbar!“ После братът на Саид казва на майка си, че почитател на Саид в Италия иска да й подари осем хиляди евро. (Това е „компенсацията за загубата“). Но братът ще се жени и с половината от подаръка иска да ремонтира къщата си: „Мамо, може ли да взема половината?“ Майката се колебае, мънка, не отговаря пряко. Очевидно е стисната и не й се дават пари. Внезапно обаче казва: „Добре, съгласна съм“. Бъдещият жених я моли да му изпрати по „обичайния начин“ документите, които му трябват да се ожени. „По обичайния начин“ защото има проблеми с италианските власти. Без съмнение е незаконен имигрант. Тя се съгласява и за да я успокои, братът на Саид казва в заключение: „Мамо, не се безпокой, не се страхувай. Когато се оженя, всичко ще бъде наред, защото ще се оженя за италианка“.

Италианка, разбира се, защо не. Добро италианско момиче (нали така се казва?), което ще му помогне да вземе гражданство, да получи право да гласува, да стане светкавично италиански гражданин. Тя ще му роди много деца, които ще бъдат мюсюлмани. Тя почти сигурно е приела исляма и вече носи чадор. И не разбира или не знае, че четирите хиляди евро, с които ще ремонтират къщата си, са подгизнали от кръв. Кръвта на нейния народ. Не може да осъзнае, че страната й, светът й горят, и в пламъците изгарят миналото, настоящето и бъдещето на този свят. Същите пламъци, в които е изгоряла Троя.

Имам един въпрос: има ли някой, който иска да изгаси този пожар?

Загубихме ли войната, ние на Запад?

Няма да загубим, защото ислямът е блато. Блатото е дупка, пълна със застояла вода. Вода, която никога не се помръдва, никога не тече, никога не се пречиства, никога не е чиста, никога не тече към морето, не достига морето. Блатната вода лесно замърсява околността, дори е опасна за добитъка, ако пие от нея. Тази вода е отровна, тя убива. Блатото не обича живота. Обича смъртта. Ето защо майките на терористите-самоубийци празнуват смъртта на синовете си и щастливо викат Allah akbar, Бог е велик. Докато синовете им умират заедно с жертвите.

Западът е река. Моят дом е река. Всички реки са потоци от жива вода. Вода, която тече, плава, и така се пречиства, възражда се. Вода, в която се вливат други води и така достига морето. Да, понякога тя причинява наводнения. Въпреки това водата обича живота. Няма значение, че понякога жизнеността й разрушава дигите. Обича живота с доброто и злото в него. Затова нашите майки плачат, когато децата им умират. Затова ние търсим живота навсякъде – в пустините, в степите, дори в Космоса, на Марс, на Луната. И ако не намерим живот, ние го създаваме. Някак го правим и решаваме проблема.

Не, ние не можем да загубим. Докато повтарям това, разбирам, че тази вяра не се крепи на снимките на машините от Марс. Не се крепи на това, че пътуваме в Космоса и търсим живот на други светове. Моята вяра идва от това, което видях в новогодишната нощ. Идва от веселите оранжеви шапки, от дръзките оранжеви балони, от младия мъж, който помоли момичето да се омъжи за него въпреки опасността от нов 11 септември. Идва от момичето, което каза да, от тълпите, които крещяха „Алелуя“, „Алелуя“, „много деца, много деца“. И това е най-важното.

Днешният пожар не може да се угаси с армии. Въпреки касапницата, с която от 30 години синовете на Аллах окървавяват нас и тях. Войната, която ислямът обяви на Запада, не се води с оръжия. Защото това е културна война. Война, която поразява не тялото, а душата, както би казал Токвил. Война, която поразява нашия начин на живот, нашето разбиране за живота, нашия начин на мислене, действие, обичане. Нашата свобода.

Не се заблуждавайте от техните бомби и взривове. Това е само стратегия. Тези любовници на смъртта не ни избиват само заради удоволствието от убиването. Те ни избиват, за да прекършат духа ни, да ни сплашат, да ни обезкуражат и изнудват. Целта им не е само да напълнят гробищата ни, да разрушат небостъргачите ни. Да унищожат Айфеловата кула, кулата в Пиза, Давид на Микеланджело, катедралите ни. Тяхната цел е да убият душите ни, идеите ни, нашите мечти и постижения. Те искат отново да завладеят Запада. Но истинският Запад не е Америка. Истинският Запад е Европа. Америка е детето, наследникът на Европа, но тя не притежава европейската културна физиономия, европейското културно минало и идентичност. Въпреки, че е другото лице на Запада, Америка не е Западът, който исляма иска да покори. Западът, в който Сюлейман Великолепни искаше да създаде „Ислямски европейски щати“ като допълнение към близката Отоманската империя. А континентът отвъд Атлантика, открит малко преди това и наречен Америка, е далече, много далече. Затова днес Троя гори в Европа, не отвъд океана. Затова пожарът трябва да бъде угасен преди всичко от европейците. Но как да разчитаме на Европа, превърнала се в Еврабия, която приветства и обича врага си, дори му дава право да гласува! Как да се доверим на Европа, която се продава на врага като блудница и е загубила разума си?

Упадъкът на интелигентността е упадък на разума. Всичко, което днес се случва в Еврабия, е упадък на разума. Упадък, който е морален, но и интелектуален грях. Нашият отказ да признаем, че ислямът е блато, в което се давим, е противоположен на разума. Предаването на нашата земя, нашите домове и деца, нашето достойнство и същност, е противоположно на разума. Поглъщането на циничните и глупави лъжи като арсеник в супата, е противоположно на разума. Нашето примирение, нашето предателство – поради страх или леност, е противоположно на разума. Умирането от жажда и самота в пустинята, която отрича бъдещето, е противоположно на разума. Противоположна на разума е надеждата, че пожарът на Троя по чудо ще се загаси сам.

Затова ме чуйте, умолявам ви. Чуйте ме, защото не пиша за пари или удоволствие, както много пъти казах. Пиша, защото съм длъжна да пиша. Това е дълг, който ще ми струва живота. Заради този дълг толкова дълго анализирах днешната трагедия. През последните четири години не правих нищо друго, освен да дисектирам исляма и Запада, да разчленявам техните престъпления и нашите грехове. Сражавах се във войната, на която повече не можем да не обръщаме внимание. За да правя това, изоставих книгата, която пишех, книгата, която някога нарекох „моето дете“. Нещо повече, забравих за себе си, забравих за моето собствено оцеляване. До такава степен, че сега вече не ми остава много да живея. Бих искала да умра с мисълта, че тази жертва не е била напразна.Че не съм като бащата, който се уморил да обяснява на сина си разликата между добро и зло, а синът се прозявал и броял мравките край тях: „Сто! Преброих до сто!“ В лекцията си „Западът трябва да се събуди“, казах, че Западът изгуби страстта си и трябва да си я възвърне. Да възвърне силата на страстта си. Бог знае, че това е истина. Защото, за да живееш, трябва да имаш страст. Да откажеш да се предадеш, да откажеш да се покориш и подчиниш, значи че живееш със страст. Но Европа се предаде, покори се, страхливо размаха бялото знаме на раболепието и примирението. А това е самоубийство. Стигнахме до там, че днес за нас е по-важно да оцелеем, отколкото да живеем. Оцеляването има нужда от страст, но повече се нуждае от разум. Ето защо този път не призовавам за ярост и гордост. Дори не призовавам да си възвърнем страстта. Призовавам да си възвърнем разума. И заедно с Mastro Cecco, повторно осъден на смърт от ирационалните, самоубийствени безумци, аз казвам: ние трябва да преоткрием Силата на Разума.

Автобиография на Ориана Фалачи

Родена на 29 юни 1929 г. във Флоренция. През половинвековната си журналистическа кариера интервюира световни политици като Голда Меир, Ариел Шарон, Индира Ганди, Дън Сяо Пин, Фидел Кастро, аятолах Хомейни, шахът на Иран Пахлави, етиопският император Хайле Селасие… След терористичните атаки срещу Световния търговски център изоставя левите си политически убеждения и през 2002 г. пише първата книга от антиислямската си трилогия – „Яростта и гордостта“, в която посочва исляма като истински виновник за световния терор. През 2004 г. издава „Силата на разума“, където доразвива тезата за неразривната връзка между ислямската религия и ислямския тероризъм. През 2005 г. завършва поредицата с „Ориана Фалачи интервюира Ориана Фалачи: Апокалипсис“. Умира във Флоренция на 15 септември 2006 г.

Лицемерното поведение на световната левица и ирационалният, противоположен на разума отказ на Европа да признае, че ислямът е блато, в което се дави, провокират Фалачи да напише това, което стотици милиони мислят, но се страхуват дори да изрекат – ислямът е истинският виновник за световния терор. Ислямът иска да завладее Запада чрез утробите на мюсюлманските жени, които с плодовитостта си ще превземат Западната цивилизация.

След публикуването на „Силата на разума“ през 2004 г. срещу Фалачи бяха заведени дела за расизъм и ксенофобия в няколко европейски страни. Тя получи и безброй смъртни заплахи – като световно име беше световна мишена. Но в колко ислямски страни християните имат същата свобода, каквато имат мюсюлманите в Европа и Северна Америка?

Макар и атеист, в „Силата на разума“ Ориана Фалачи разказва и за трудните си отношения с Католическата църква, с която я свързва само прекрасното, неустоимото изкушение на Христос от Назарет. Освен неустоимото изкушение на смелостта.

От bnoshipka.org 

По материали на Нора Стоичкова, в. Уикенд, Сross.bg, Пламен Пасков и bnoshipka.org