Ето на кого възнамерява да дари субсидията си ПП” Възраждане” | ”Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)…”

в България

Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)… 🙂
….
Фондация “Българска памет” е член на Глобалната инициатива на президента Бил Клинтън. Става дума за влиятелна неправителствена организация, в подкрепа, на която се включват глобални лидери като американския президент Барак Обама, Бил Гейтс, Уорън Бъфет, Крал Хуан Карлос, кралицата на Йордания Рания и др.

Д-р Милен Врабевски е председател на „Българска памет“, организация, която разпространява европейските ценности сред младежите в България.

200 младежи от Югозападна България и ученици с български произход от Македония, Сърбия и Молдова участваха в пролетните семинари за евроинтеграция, организирани в началото на месеца от Фондация “Българска памет” във Варна и Русе.
След официалното откриване във Варна зам.-председателят на Комисията по външни работи в Европейския парламент д-р Андрей Ковачев (От ГЕРБ, получавал и пари от Сорос – бел.ред.) изнесе лекция за разширяването на ЕС.

Д-р Милен Врабевски спечели наградата Европейски гражданин на 2013 г. Жури в състав Моника Панайотова (ГЕРБ), Антония Първанова (НДСВ) и Евгени Кирилов (БСП) е приело предложенията, а в последствие са били одобрени от зам.-председателя на ЕП Ани Подимата (Гърция). Предложението за Врабевски е дошло от евродепутатите от ГЕРБ Андрей Ковачев и Преслав Борисов.

Прапрадядото на Врабевски – Хаджи Станчо, по собствените му думи, е основател на ранното масонство:
“…Сега наследникът му, Милен Врабевски, смята, че тази негова активност може би е проява на ранно масонство…”
…………..
…………..
Всичко това са информации, достъпни в Интернет. Само цитирам. И преди да помислите, че предстои реплика към “Протестна мрежа” или соросоидните НПО, да ви предупредя да си поемете дълбоко въздух, ще ви трябва… 🙂
Сега последното и резилът на Велики ум:
„Годишната субсидия (на “Възраждане” – бел.авт.) ще я дарим на фондация „Българска памет“ на д-р Милен Врабевски и на „Искам бебе“, които вършат работата на държавата за запазване на родовата памет и национално самосъзнание и дават своя принос срещу демографската катастрофа…” – Костадин Костадинов пред в.”Труд”, 28.03.2017
——–
Абсолютно никакъв коментар не правя по тези информации, всеки може да чете и да мисли. Коментирам само самия себе си:
Аз съм абсолютен тъпунгер… 🙂

 Добри Божилов,
Фейсбук

Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)… :)….Фондация "Българска памет" е …

Публикувахте от Добри Божилов в 31 март 2017 г.

”Фондация Българска Памет е сред създателите на Националнен форум от неправителствени организации за Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.
На 8 март 2017г., в София, служебният заместник министър-председател Деница Златева стартира процес на създаване на механизъм за включване на неправителствени организации в подготовката за Българското председателство на ЕС през 2018 г.
Фондация Българска Памет е сред създателите на Националнен форум от неправителствени организации за Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г., който бе иницииран от ЕСВП – София на 23 януари 2017г.
Вчера, д-р Моника Панайотова, член на Консултативния съвет на Фондация Българска Памет, г-жа Весела Чернева, директор на Софийския офис на Европейския съвет за външна политика и г-жа Ирина Алексиева, изпълнителен директор на Българско училище за политика „Димитър Паница“ от името на 54-те граждански организации, участващи във Форума, разговаряха със заместник министър-председател Златева за изразеното желание и готовност с експертиза и опит, НПО секторът да има своята добавена стойност в подготовката на страната ни за председателството на Съвета на ЕС през 2018 г.
„Неправителственият сектор ще бъде включен по ясен и конкретен начин в работата по подготовката на Председателството“, заяви вицепремиерът Златева и се ангажира със съдействие за това.
До края на месец март ще бъде предложен вариант на механизъм за координация на НПО-та по теми, свързани с приоритетите на Председателството. А организациите, които вече планират събития за тази и началото на следващата година по ключовитеми от европейския дневен ред, ще могат да ги подадат за включването им в изготвяния календар от съпътстващи събития.
Организациите, включени към момента във Форума са групирани според сферата си на дейност и започнаха работа по петте приоритетни области:
 Съюз за работни места, растеж и конкурентоспособност
 Съюз, който оправомощава и защитава всички свои граждани
 Към енергиен съюз с насочена към бъдещето политика в областта на климата
 Съюз на свобода, сигурност и правосъдие
 Съюзът като мощен фактор на световната сцена”

Костадин Костадинов от ПП ”Възраждане” обясни относно дарението на субсидията и за фондация “Българска памет”

Костадин Костадинов от ПП “Възраждане“ обясни относно дарението на субсидията и за фондация „Българска памет“

Защо „Възраждане“ от светци станаха неолиберали?

Защо „Възраждане“ от светци станаха неолиберали?

loading...
Ето на кого възнамерява да дари субсидията си ПП'' Възраждане'' | ''Ето ви началото на резила на Великия ум (сами си направете извода защо е резил)...'' by

Последни от България

Модерният геноцид

Вече се появи първата оферта ПРОДАВАМ електроенергия от АЕЦ “Козлодуй”, за цялата
Отиди Горе