Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ето как ще ни чипират и ваксинират в бъдеще, ако вече не са… чрез химтрасетата (Chemtrails )…

в Любопитно
Loading...

Създадоха импланти
с размер на песъчинка

Специалистите от Бъркли създадоха “невронна прах” – миниатюрни сензори, които нямат акумулаторни батерии и проводници и лесно могат да се имплантират в човешкия организъм за непрекъснат мониторинг състоянието на вътрешните органи в реално време, за стимулиране на нервите, мускулите и имунната система.

Новите микроскопични сензори използват за захранване същите ултразвукови вълни, които служат за регистриране резултатите от измерванията. Към днешен ден ултразвуковите технологии активно се използват в медицинските учреждения и за разлика от радиовълните, могат да проникват във всички ъгълчета на човешкото тяло.

Всеки сензор има обем от един кубически милиметър и съдържа миниатюрен пиезокристал, който преобразува външните ултразвукови вълни в електричество, захранващо електрониката, която контактува с нерва или мускулното влакно. Промените на напрежението в мускула въздейства на вибрациите в кристала, а тази информация се регистрира от ултразвуковия преобразувател, който играе ролята на приемник и предавател.

UC Berkeley продължава да работи върху миниатюризацията на тези устройства. Сегашните им размери дават възможност за тяхното използване в периферната нервна система – например за контрол на пикочния мехур и премахване на чувството за глад. Крайната цел е да се постигне достъп до централната нервна система.  От  Даниел Десподов в Кaldata.com

Компютър с размерите на вирус

НАСА призна: Пръскат ни с тежки метали ѝ ваксини от въздуха!


Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе