Енергийна революция … сега

в Свят

Изразът в заглавието не е мое творение, а на Министерството на енергетиката на САЩ и се отнася до бума на възобновяемите източници на енергия в най-голямата икономика на света.

От там е и графиката, която сега ще ви покажа, като едно от многото потвърждения за провеждането на истинска революция:

За да няма съмнение за истинския произход на данните можете да го проверите от ТУК. Министерството на енергетиката на САЩ има множество подобни факти, за които са се потрудили да съберат, обработят и предложат на широката публика, за да я поощрят да се докоснат до бъдещето.

На този фон (из)родното Министерство на енерГЕПИката публикува само хроники от престъпните практики на политико-енерГЕПИйната мафия. Като най-интересните сериали са свързани с плащанията към “американските” ТЕЦ-ове и присъдата заради спряния проект АЕЦ “Белене”.

И макар САЩ да е най-мощният ядрен клон в света и създател на световната ядрена мафия те на практика постепенно се отказват от “мирната” ядрена индустрия, но още не са събрали кураж да си го признаят.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

loading...
Енергийна революция ... сега by

Последни от Свят

Отиди Горе