Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

в Свят

(NaturalNews)

Искате ли „инжекция от истина“, вместо с отрова? Звучи като един добър избор, като се има предвид, че инжекция на истината може да ви излекува, да ви помогне и предотврати болести и инфекции. Инжекция от истината дори може да излекува болест, но това не може да се разпечата върху всеки етикет на продукт. И все пак, никой не иска да страда, защо тогава, за бога, толкова много милиони позволяват на лекарите да ги убеждават в това  – страдание – и защо позволяват на медицинските сестри и лекарите да инжектират този известен невротоксин и канцероген в тяхната мускулна тъкан?

Твърдението е, че ваксините са винаги 100% безопасни, без значение колко получавате или колко често. „Страхът“ е инжектиран в стотици милиони, че човешкото тяло е слабо и податливо, в отчаяна нужда от ваксини, за да се предпази от смъртоносни вируси. Ужасът от смърт от инфекциозно заболяване е в дъното на съзнанието на всички, с изключение на няколко лекари, които „надуват свирката“ за тази чудовищна трагедия – на инжектиране на смъртоносен токсин в тялото без НИКАКВИ добри основания. Как е възможно Западнадата Медицина да бъде ТОЛКОВА погрешна за нещо толкова важно? Уплашени ли сте до смърт или бивате инжектирани с бавна смърт, или и двете?

Франк Б. Ингли, младши, PhD, е бил записан на видео като част от документален филм за аутизъм и живак, тъй като през последните две десетилетия честотата на аутизма, срещащ се при децата в щатите, е нараснала от 1 на 10000 до 1 на 68. Колко живак има наистина във ваксината за тетанус? А в характерните грипни ваксини? Колко от тези случаи на аутизъм са пряко свързани с този феномен?

През май 2008 г., може да сте пропуснали конференцията Autism One и 88-годишният лекар, който говори за живота си на отдаденост в областта на микробиологията, служил като доверен консултант на CDC, FDA, НАСА и ЦРУ. Той е служил като съветник на Отделението за инфекциозни болести на Националния здравен институт (NIH). Той е достатъчно смел, за да разкрие  сега пред обществеността, че тимерозалът е токсичен до „части на милиард“ и че е открил това още през 1948 г. Той е говорил за това, като е информирал родителите на ранени от тимерозал деца, същите деца, които са били инжектирани през първите дни от живота им на Земята.

Тимерозалът е „Неефективен“  

По думите на д-р Франк Ингли: „Някои от проучванията, които направихме, показват, че тимерозалът в тези биологични продукти не е ефективен. Отидох в редица хладилници и взех проби от биологични продукти и открих 5-6% или повече процента заразени с патогени, и те си седяха там, за да бъдат използвани отново. Така че тимерозалът не е реален, ефективен консервант. Сега, въпросът за използването му – защо се използва – за да защити биологичните продукти от лошите техники на лекарите или медицинските сестри, които ще вземат проби от многодозни флакони и точно това е реалната уловка. Това е проблем само за многодозни флакони“.

Д-р Ингли продължава, казвайки „Микроорганизмите, за разлика от хората, могат да останат жизнеспособни – да останат живи – ако им бъде отнета влажността, храната, ако температурата се понижи, организмът просто ще лежи и чака в продължение на дни, седмици и дори месеци, очаквайки връщане на влагата, храната, правилната температура, и след това организмът може да расте отново.“

Гледайте д-р Франк Ингли „разкривайки практиката“ за измамата на живачната ваксина на английски:
Youtube.com.

Друг виден лекар бие алармата за ваксините с живак 

Също и д-р Марк Гайер с докторска степен по генетика е  работил в NIH в продължение на десетилетие. Той е бил професор в Университета Джон Хопкинс и описва автоимунни системни нарушения, като синдром на Гилен-Баре (GBS), когато тялото ви атакува собствените си нерви и казва, че CDC са публикували данни, които показват 17 000 случаи на GBS за всеки милион души, инжектирани с ваксина за грип. Той  казва: „Първо, нека започнем с безспорните факти: сезонните грипни ваксини причиняват синдром на Гилен-Баре… Ако отидете в спешното отделение с внезапна поява на симптоми за GBS, първият въпрос, който ще ви попитат лекарите е: ‘Получавали ли сте наскоро ваксина за грип?’“. Виждате ли, повечето лекари знаят истината, но никога не могат да я кажат, ако искат да запазят лицензите си да практикуват „медицина“.

Гледайте д-р Марк Гайер, „разкривайки практиката“ за това как ваксините причиняват синдром на Гилен-Баре (GBS) на английски:
Youtube.com.

Виждали ли сте прекалено много ужасяващи снимки на децата с полиомиелит или едра шарка? Снимка на дете, което умира от ваксинални токсини няма да направи нещата по-добри. Не позволявайте на Западната Медицина да ви плаши да инжектирате живак за ваша „защита“. Ваксините срещу грип са най-голямата медицинска измама в историята. Има доказателства. Слушайте експертите, които действително знаят истината и се грижат за благополучието на хората.

Източник: Био Поглед

ВИЖТЕ: Как да отстоявате правата си във ваксинопрофилактиката
ПРОЧЕТЕТЕ: Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините – д-р Maurice Hilleman признава, че ваксините са заразени с вируси на СПИН, ЛЕВКЕМИЯ и РАК (Доктор Маурис Халмън не е случаен доктор. Той е световно известен американски учен микробиолог който е участвал и създал 36 ваксини, повече от който и да е друг учен в областта на ваксините! Да се подцени неговото мнение е най-малкото смешно. Всяка една дума от него заслужава да се взема с най-голяма сериозност)
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

loading...
Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините by

Последни от Свят

Отиди Горе