Едуард Сноудън: тайната на САЩ за ” Ислямска държава”

в Свят
Loading...

Бившия сътрудник на американските специални служби, пребиващ на територията на Русия днес, Едуард Сноудън направи гръмко разобличаващо заявление относно политиката на САЩ, от което настръхва…не, изтръпва всяко нормално човешко възприятие.

Сноудън заяви, че появата на ”Ислямска държава” е провокирана от военната интервенция на САЩ в страните от Близкия Изток.

”Нямаше никаква ИДИЛ докато не започнахме да бомбардираме Сирия и Ирак”

Освен това, Сноудън потвърди, че голяма част от нанасяните удари, с безпилотниците на САЩ , поразяват невоенни обекти и водят до жертви сред мирното население.

По-рано изданието The Intercept публикува секретни документи на американското военно ведомство, в които се съобщава, че в  90 % от случаите безпилотниците унищожават мирни жители.

В един от официалните документи такива жертви са записани в графа – ” унищожени противници”.

Сноудън разяснява тази особеност на прицелването при безпилотниците.

Всъщност безпилотника не се цели по конкретни граждани, а по телефонни устройства. И от това много често се получава така, че телефонът-мишена просто принадлежи на човек, мирен жител, нямащ никакво отношение към бойните действия.

”Ето защо много от ударите се превръщат в пълно фиаско, и дори се случват попадения по сватбени маси” – пояснява бившия агент.

Тези хладнокръвни излиания, за мръсните тайни на САЩ относно страшните и безумни игри, които играят с човечеството, са поредното пре-потвърждаване за агресивната политика водена от Щатите.

Воденето на войни, просто за да си потренираш не добре подготвената армия, и воденето на кървави дневници под формата на военни отчети с графи» унищожени противници», за САЩ цифрите от такива графи са като точки от електронна игра – а всъщност цифрите са погубените  животи на невинни деца, жени, хора…просто ходещи по земята си.

И още по – шизофреничния момент: – за всичко това, за кървавите бани, касапници, трагедии, счупени съдби, разрушени домове и отнети животи да получиш Нобелова награда за мир???

Колко по – скандално трябва да се шокира светът за да почне да нарича нещата с истинските им имена.

Едуард Сноудън, е едно смело интелигентно момче видяло вътрешността на тази опасно- болна империя на злото и разрушенията, тръгнало да бяга през глава, за да успее  с предупрежденията си да спаси дори още един живот.

Разбира ли светът коя е терористичната организация и какъв страшен театър ни устройва?

News Front

Кой създаде ислямския тероризъм ? Отговорът е Тук

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе