Джулието Киеза: Милошевич бе оправдан посмъртно – Западните лидери трябва да седнат на подсъдимата скамейка

в ПО СВЕТА

Международният трибунал за бивша Югославия свали обвиненията за военни престъпления от починалия в затвора Слободан Милошевич по време на войната в Босна през 1992-1995 г. Но западната преса мълчи за заговорниците. За това говори по италианския тв канал Pandora.TV известният италиански политик, екс-евродепутат, журналист и публицист Джулието Киеза, съобщава news-front.info.

«Кой разбра за това? Никой. За това не е писало нито едно наше издание.

Присъдата бе произнесена на 24 март тази година, а вече е август. Нямаше нито едно формално изявление по отношение на Милошевич.

Вече е август, а нито едно световно издание не е забелязало случилото се. А ако го е забелязало, то е счело за нужно да НЕ даде тази информация на читателите и зрителите си», – твърди Киеза.

«За тези, които разбират за какво става дума, тази новина е «бомба». Тя трябва да застави всички западни лидери да помолят за прошка или да бъдат поставени на подсъдимата скамейка», – подчертава той.

Джулието Киеза припомня няколко факти от делото срещу Милошевич, сред които е и много загадъчната смърт на сръбския политик.

«Международният трибунал по бивша Югославия обяви Милошевич за виновен. Сега трибуналът заяви, че «няма достатъчно доказателства за това, че Милошевич е бил виновен за прогонването на босненските мюсюлмани и босненските хървати от територията на Босна, за която претендираха сърбите.

Многобройните точки по съдебното решение, които внимателно прочетохме, и които се позовават на документите, говорят за наличието на съществени различия в позициите на Милошевич и Караджич. И че Милошевич е бил против решението да се образува Република Сръбска. Това се потвърждава и се повтаря нееднократно в заключението на трибунала.

Независимо от това Милошевич прекара 5 години в затвора, оскърбяван от всички западни медии, включително от италианските, които го описваха като «касапинът на Балканите», сравняваха го с Хитлер.

Милошевич умря в затвора. Неговата смърт в затвора се случи при крайно загадъчни обстоятелства. Причината беше сърдечен пристъп. Но той се случи две седмици след като съдът му отказа да се лекува в Русия. Той умря в затворническата килия 3 дена след като адвокатът му изпрати писмо на външния министър на Русия, в което заявяваше, че се опасява, че Милошевич ще бъде отровен.

Имаме много съмнения, че всичко е било организирано и засекретено», – отбелязва италианският политик.

«Съдът в Хага обслужва западното блато и няма никакво отношение към търсенето на истината и справедливостта.

Т.нар. трибунал е сборище от лицемери, които работеха и работят за империята, те се са носители на истината и справедливостта.

Съдията, който председателстваше съда над Караджич, беше сред съдиите, които се занимаваха с преследването на Милошевич. Той беше запознат с всички документи и детайли от двата процеса. Казва се О Кон, от Южна Корея е.

Кой плаща неговата и на колегите му заплата? Това, което се случи, е позор!

Западът потъва в собственото си блато. Западът разруши Югославия. Уби Милошевич. Обвини го в това, което той не е извършвал.

Да се доверявате на западната правосъдна система, да се доверявате на Хага, все едно да вярвате на тази Европа, която подкрепи нацисткия преврат в Киев», – резюмира Киеза. / КРОСС

Момент от делото срещу Слободан Милошевич:

//www.youtube.com/watch?v=MWx8Qstkue8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

• Защо САЩ уби 3500 сърби ѝ мълчанието по тази тема ?

 

 19-ти април, 1999 г. (18+)

  Срамната пародия, наречена „съд в Хага“, „осъди“ (тази пародия дори си позволява да „СЪДИ“ ?!?!) водача на босненските сърби Радован Караджич на 40 години затвор

 

• Изповедта на агент от ЦРУ: Платиха ни милиони, за да разделим Югославия

 

 ЦРУ е ръководило подривните операции за разпада на Югославия от щаб в София

 

 Трагедията на 24 март. Разпънатата Югославия

 

 Сринахме Югославия, за да разрушим Балканите!

 

 Истината за Легендата “АРКАН“ – Сръбски борец за свобода и независимост

• Операция Гладио
• Тайните войни на ЦРУ