Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Джендърната революция – тоталитарна идеология на Запада

в Свят
Loading...

Темата за 40-те измислени, различни пола в съвременната западно-либерална цивилизация е тотален манипулативен инструмент за управление на мнозинството, от виртуални, измислени псевдо-малцинства. Целта е, да принудят човека да се държи по определен начин. (бел.ред. в царството на ДЕМОНкрацията обявиха съществуването на 31 пола, и глоби от $ 250 000 за неспазване на наредба, виж ТУК )

Най-удобният начин да подчиниш човека е дългът. Но как да впрегнеш човека в някакъв дълг? – Може с внушаване на чувство за дълг, а може и с внушаване чувство за вина.

Логиката е, че ако съм причинил някому вреда, значи съм му длъжен. И най-ефектно е внушаването на морална вина. И подаде ли се човек /а обикновено се поддава/, още преди да се е опомнил, неочаквано се оказва в положението на виновен.

На практика, това се прави така.

Първи етап: избира се сред известните и знаковите фигури в масовата култура, или се създава от медиите, — някакво малцинство — от сексуално, през религиозно, до кулинарно, и т.н.

Малцинството трябва да е крайно малобройно, но непременно трябва да предизвиква възмущение и неприязън у обикновените хора.

Втори етап: мнозинството се провокира да реагира негативно, като непрестанно се обсъжда в медиите и в културните програми, важността на това малцинство, а после се призовава, да се признае малцинството, за авангард на мнозинството.

Трети етап: възмутеното от този морален терор, общество на нормалните хора, с традиционна ориентация, започва да се възмущава. Не физически, защото не е и възможно — иди го открий и набий мутрата на някой урод, ако те примерно, са, човек и половина, на сто квадратни километра. И обикновено е така.

Но започва в медиите развъртане на най-различни мнения, и отнякъде изведнъж изскача дежурното обвинение (шапки долу!) — «език на ненавист»! А днес, на Запад /а донякъде и у нас/, — да ви обвинят в «език на ненавист» hate speech, е най-страшното обвинение! За него вече и в затвора може да ви пратят.

Четвърти етап: всичко върви по плана, и сега трябва само да се трансформира причинената морална вреда, в материална.

Така, намират някое младо създание, решило, под натиска на дирижираната модна пропаганда, че то е — «гендеро-променливо», но не издържАло на насмешките на околните, и се самоубило. И хоп – Бинго! Мисията е изпълнена.

Пети етап: целта е постигната, мнозинството е толкова жестоко и безчувствено, а значи, вече е «длъжно» на фиктивното, и даже несъществуващо малцинство.

И сега вече всеки, който е изказал открито мислите си, за странните извращеняци, може, като минимум, да бъде подложен на остракизъм, а като максимум — предаден на съд. Опитайте се да споменете, в «цивилизована страна» нещо от сорта: не мога да понасям гейовете, или: не искам децата ми да станат такива. И ще гледаме сеир, какво ще се случи с кариерата, а и със… свободата ви.

Но, разбира се, всичко това се прави, съвсем не в интерес на самите малцинства, защото те (смешните уроди) никому не са нужни, и не са важни самите те. Главната цел е — постоянното третиране (морално тероризиране) на мнозинството, за да се приучи да реагира послушно на всяко подърпване на либералната юздичка.

Ето това е и цялата „сложна” схема. Малцинствата са нужни, за да ги ненавижда мнозинството, та после, да може да бъде удобно обвинявано, и да се иска от него, вечно да си «изкупва вината».

А ако темата за трансджендър стане изтъркана, ще измислят нови ”сърцераздирателни” истории, да речем, за малките, милички *овнояди, и как безсърдечните им съученици, не ги разбират и им се присмиват… И така нататък, и наистина, – до края на света!! Който и без това, не е далече.

22.12.2016
Григорий Игнатов 
Извадка от RusVesna 
Превод, Григор Симов

Снимка: National Geographic публикува на обложката си дете-трансджендър

9-годишното момче Айвъри Джексън, който се чувства момиче, стана главният герой на тематичния брой на американското списание National Geographic, посветен на въпросите на пола и сексуалната идентичност.

Момчето придоби популярност, благодарение на серия от видео материали в YouTube.
В клиповете Айвъри разказва за търсенето на своето «аз» и за трудностите в самоидентификацията в съвременното общество.

Изпълнителният редактор на  National Geographic Сюзън Голдберг съобщи, че след публикуването на обложката аудиторията на списанието се разделила на две.

«Десетки хиляди хора оставиха коментарите си под снимката на Айвъри на нашата страница във Фейсбук. Някои изпитваха гордост, други буквално бяха извън себе от ярост».

 Според съобщения на западните СМИ, Айвъри Джексън живее в Канзас Сити и за първи път се е сблъскал с проблемите на сексуалната идентификация на 7-годишна възраст.
Родителите на детето му разрешили да носи рокли и да боядисва косата си, при това близките на семейството били доста критични към отстъпките на съпружеската двойка. / Шокиращи данни за децата, израснали в хомосексуални “семейства“
Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе