Джамбазки: “Хъб за бежанци”? Лека полека нещата си отиват към бой…

в България

Тази идея със сигурност ще свали правителството

“Хъб за бежанци”? Ако не беше толкова налудно и толкова национално-предателско, щеше да е ужасно иронично и смешно. Нещо като идиотска версия на народните мъдрости за жабата и вола, “Нерде Ямбол, нерде Стамбол” и компютрите и компотите. Това написа в профила си във Фейсбук евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Ето какво още казва представителят ни в Европейския парламент:

Каква ирония – газовите потоци се превърнаха в имигрантско нашествие, а “хъбовете” в лагери за нелегални имигранти. Няма никакво съмнение – провалените западни “лидери” се опитват да си спасят задниците, като превърнат Източна Европа в лагер, в санитарен кордон.

Това обаче няма да се случи. Няма да го позволим.

Не знам дали министър Бъчварова наистина е казала това, доколкото изобщо може да се вярва на “заглавия” вече, но отново ще повторя – “Идеята” нелегални имигранти да бъдат трайно заселвани в обезлюдени селища и райони е идиотска, малоумна, национално предателска и опасна.

А този идея със сигурност ще свали превителството.

Нелегалните имигранти не могат и няма да бъдат вписани в българското общество. Поради непреодолими цивилизационни, културни, семейни, традиционни, религиозни и социални различия.

И защото не искат. А на сила хубост не става.

Векове цивилизационни различия не могат и няма да бъдат прескочени и заличени с празни мулти-култи глупотевини и псевдо-либерални празнословия.

Формирането на имигрански анклави и гета на българска територия е заплаха за националната сигурност и териториалната цялост на Отечеството.

Всяко подобно кретенско начинание трябва и ще бъде посрещнато с яростни протести. Никакви евросубсидии и никакви ала-бализми на странни лелки не могат да бъдат никакво оправдание за подобна глупост.

Лека-полека нещата си отиват към бой…

Сериозно.

Епицентър.бг

Джамбазки: "Хъб за бежанци"? Лека полека нещата си отиват към бой... by

Последни от България

Отиди Горе