Доклад на ЦРУ: Има масов мор в България! Изпреварваме Афганистан, Сирия и Нигерия по смъртност

в България

Шокиращи данни излязоха на бял свят. България е на кошмарното трето място в света по смъртност на населението. Това не е някаква неясна статистика, а данни, поставени в справочника на Централното разузнавателно управление на САЩ, където има актуална и прогнозна информация за всички държави. Според изнесените данни смъртността у нас е 14.44 на всеки 1000 души. Преди нас в началото на черната таблица са само Лесото в Южна Африка и Украйна!

Невероятно, но факт! Според ЦРУ ние сме повели по смъртност страни като Афганистан, Чад, Нигерия и такива, в които има военни конфликти и умират хора, уцелени от куршуми. В същото време имаме и друг рекорд. Заели сме едно от последните места по раждаемост – 8.92 на 1.000 души население. Там пък сме се наредили на 210 място от общо 224 страни. Средната продължителността на живота у нас е 74 години (71 за мъжете и 78 за жените), което е последно място в целия ЕС, а средната възраст на населението ни е 42 години с тенденция за растеж на годините. Кой стопи и изхвърли от България за 26 години 2,6 милиона българи?

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Кой уби майките и бащите ни, кой е виновен за неродените ни деца? Унищожителният мракобесен план на САЩ и ЦРУ за България „Рън Ът“ е в действие и въпреки че Луканов беше застрелян, продължава да се изпълнява като по учебник. Старите хора умират от студ и глад с мизерните си пенсии. Майки захвърлят децата си, защото не могат да се грижат за тях. Абортите достигнаха космическа цифра, но лекарите я пазят в тайна.

Здравеопазването е на кота нула и е на път да падне под дъното заради безумните здравни реформи, които правителство след правителство провеждат. Политиците се лекуват в луксозни частни клиники в чужбина, а народът в болници, които приличат на катакомби с изморени лекари, които работят на три места и нямат време даже да поставят диагноза.

Храните ни бъкат от отрови и консерванти, а вече и от ГМО. Дори бебета хващат рак, а болните деца никой не ги лекува. От мъка и липса на перспектива народът масово врътва и скача от тераси, покриви, мостове и откъдето намери. Други се бесят, трети скачат под влака.

Улиците са пълни с просяци и бездомници, пред контейнерите за боклук висят хора, които се хранят с огризките на другите. Стихотворението „Братчетата на Гаврош“ на Смирненски бледнее пред действителността в съвременна България. А политиците и олигарсите се чудят къде да прекарат празниците – на Канарите или на Карибите. Докога ще търпиш, българино? Всъщност останаха ли българи? / skandalno.net

Българите са Световен шампион по измиране! (ЦРУ)

 

 

loading...
Доклад на ЦРУ: Има масов мор в България! Изпреварваме Афганистан, Сирия и Нигерия по смъртност by

Последни от България

Отиди Горе