Доган реди правителство

в България

Консултации с почетния председател на ДПС Ахмед Доган са провели и ГЕРБ, и БСП. В някои от тях са участвали самите лидери – Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Срещите били не само в сараите на Доган, но и в Драгалевци и Бояна.

Това твърдят източници на Фрог нюз от персонала, обслужващ депутата от движението Делян Пеевски. Според тях личният му шофьор Марио се хвалел, че неговия бос вече е наредил някои от бъдещите министри.

Ако ДАНС си направи труда да провери една голяма къща в столичния кв. Бояна, ще намери там огромно количество документи, които ще „разкажат” тайните на целия преход. Това заяви на свой ред бившият земеделски министър от ДПС Мехмед Дикме по Нова тв. Той е категоричен, че Доган формира в момента новия кабинет „Борисов 3”. ГЕРБ и Борисов ще имат подкрепата на движението в парламента, независимо под каква форма и дали ще е видима или задкулисна, смята още Дикме.

През последните дни прокурори, министри от последния кабинет на ГЕРБ и депутати от различни партии са забелязани да посещават х-л „Берлин”, известен като щаб-квартирата на политико-мафиотския модел #Кой.

Сигурно е вече, че финансов министър ще е отново Владислав Горанов. Шеф на НАП оставал Бойко Атанасов, за когото отдавна и категорично се застъпва олигархът Пеевски. Шефът на ДАНС Димитър Георгиев също оставал. Той бил лоялен на кръга заради зависимости от близкото минало, които не искал да излизат наяве. Негов заместник ставал Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР и личен другар на Пеевски. Личният приятел на Пеевски, Йордан Цонев и Доган – Недялко Недялков също оставал зам.-председател на агенцията.

Борисов, Доган и Пеевски били единодушни и за връщането на Лиляна Павлова в кабинета.

Обсъждан бил и вариянт Красимир Каракачанов от „Обединени патриоти” и лидер на ВМРО да заеме поста вице-премиер, който да отговаря за Министерство на отбраната и МВР. Засега това е само вариант. /  FROG NEWS

Доган реди правителство by

Последни от България

Аре стига бе!

От както заработи Българска (не)зависима енергийна борса, вече повече от година и
Отиди Горе