Директорът на Руския институт за стратегически изследвания: Има ли световно правителство?

в Свят

Бивши генерали няма. Ярък пример е Леонид Решетников, генерал-лейтенант, в запаса, от Службата за външно разузнаване, сега – началник на уникалния Руски институт за стратегически изследвания, чийто учредител е самият президент на Русия. Можете да си представите, на какво ниво се изучават препоръките на анализаторите от този институт.

Леонид Решетников: Ние работим по задания от администрацията на президента, но и по собствени инициативи. В щата си имаме 210 специалисти, с широка гама специалности…

Леонид Петрович, вие сте бивш разузнавач, а значи сте знаещ човек. Доколко са верни конспиративните теории за световно правителство? Има например теория, че зад всичко случващо се в Русия стоят Рокфелови и Ротшилдови, които се борят едни с други. Едните ни устроили революцията 1917-та година, а другите – перестройката…

(Г.С: Споменатите еврейски, банкерски фамилии са от един „отбор“, но главни сред тях, несъмнено са Ротшилдови! А съперничествата им, или са измислени, или заблуждаващи.)

Леонид Решетников: Когато се отнасят иронично към теориите за заговори, аз им казвам: «Слушайте, в цялата световна история, всичко е заговори!». Не си струва да се взираме само в две фамилии, но има влиятелни хора, които се опитват да направят света по-управляем. Унищожават националните държави, а сега се заеха с Европа. Аз считам този поток бежанци за много съмнителен – той е организиран изкуствено. Погледнете само, какви са хората в колоните – млади момчета, до 30 годишни и яки мъже! И това не е случайно. Явно, на Европа тепърва и предстоят весели дни.

Но кои са тези влиятелни хора?

Леонид Решетников: Финансисти, промишленици, ръководители на транснационалните (Г.С: еврейски) корпорации. Хора без националност, космополити (Г.С: евреи). И то много идейни, каквито са били нашите болшевики или френските революционери, и това трябва да се има предвид, за да се разберат мотивите им. Даже печалбите за тях не са главното. И ако за мен идеята е Христос, за тях е Антихрист.

Как така? Нима те отслужват «черна меса»?!

Леонид Решетников: Възможно е някои да служат, макар и да не е задължително. Важното е, че те се стараят да разрушат традиционния свят, отношенията и ценностите. Те съзнателно се борят с Бога. У нас в страната мнозина наричат себе си атеисти, но в действителност не са такива. В храм не ходят, но имат, както се казва, страх Божий, и не считат, че всичко им е позволено. А онези считат! Човекът е над всичко, той управлява света и космоса, но, разбира се, не всички, а избраните, за каквито те се мислят и към които се причисляват. И Бог не им е началник. Всичките злобни и отрицателни персонажи на световната сцена, за последните триста-четиристотин години, са дело на тези сили.

Има и такава версия, че за всичките неприятности в света стои Англия.

Леонид Решетников: Навярно има частица истина и в това. Много мръсотия тръгна именно от там. Първи се отличили, като отсекли главата на краля. Първи се отрекли от църквата и създали своя, англиканска, заради похотите на друг крал, Хенриха VIII, за да може да се ожени за любовницата си. От там са и всевъзможните тайни общества, и много друго. Бившата им колония САЩ доста е понесла. Но работата сега не е в страните. Аз съм уверен, че и демократът Обама, и републиканецът Буш-младши са патриоти на своята страна, и даже са вярващи (да, – вярват в дявола! Г.С). Но хората, чиито интереси те представляват, плюят на интересите на САЩ. Ако им се стори, че тази световна тояга САЩ, вече не е ефективна, те лесно ще я счупят, и заради своите интереси ще принасят в жертва интересите на САЩ.

Кои влизат в това антихристиянско Политбюро?

Леонид Решетников: Те са в сянка. Знаете ли, на мен ми се е налагало да се срещам с хора и фамилии, които никога няма да видите в списъка Форбс, но състоянията им се изчисляват в стотици милиарди, Бил Гейтс, в сравнение с тях е хлапе. И с тези, които са в сянка, е трудно да се бориш. Остава ни само честно, смело и последователно да защитаваме своите принципи, своята страна. И ние задължително ще победим!

Извадка от Novorus.info , превод: Григор Симов

loading...
Директорът на Руския институт за стратегически изследвания: Има ли световно правителство? by

Последни от Свят

Отиди Горе