Държавата ви ограбва съвсем нагло и вие не може да направите нищо

в България

– Ало, Иван Петров?

– Да, кажете?

– От НАП се обаждаме.
Не сте си платил данъка.

– Как разбрахте?

– Това ни е работата.

– Та кой ви плаща за подобна работа?

– Вие. С данъка си.

– Ъ?
Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам?

– Точно така.

– Защо да ви плащам тогава?

– Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора!

– Кой им плаща за това?

– Вие. С данъка си.

– Ъ!?
Да видим дали правилно съм разбрал – аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?!

– Точно така. Това се нарича “държава”. Не можем без нея.

– Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?

– Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим.

– Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата – тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата?

– Точно така. Така функционира системата.

– Та кой би измислил толкова безумна система?

– Ами всички заедно сме я измислили – Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича “демокрация”.

– Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя?

– Точно така.

– Но аз съм против това.

– Тези неща ги решаваме заедно – живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно.

– ?!?


«В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса!.” Всъщност около 100 са общо различните такси в България, а ние не сме се натъкнали на законна такава. Всичките ни анализи говорят, че всички държавните такси са незаконни. Няма законова основа за тях


В тази статия е разяснено, защо НЕ Е легитимна съдебната власт в България!
Автор на материала е Соня Младенова, подписала Конституцията на Република България;
«От изложеното следва и извода, че съдебната власт в Република България не е легитимна. С други думи, на основание прякото действие на Конституцията на Репулбика България, в сила от 13.07.1991 г.: Няма такси смет; няматакса електрическа енергия; няма такса топлофикация. /Следва прекратяване на хилядите дела по така нареченото „заповедно” производство по чл.410 от Гражданскопроцесуалния кодекс и др.образувани по непораждащия правни последици, противоречащ изцяло на Конституцията ГПК. Няма такса телефони; няма такса билет в транспорта; няма пътна такса; няма винетки, няма такси „синя” зона, няма глоби за „паяк”и т.н. Няма данък смет, нито данък сгради. Няма такси електричество, вода, топлофикация /парно/. Няма платена държавна образователна система. Има безплатна държавна медицинска помощ , но и платена частна медицинска помощ, съобразени с доходите и имуществото на всекиго отделно и така нататък. Накратко казано: НЯМА ТАКСИ, НЯМА ДАНЪЦИ във вида,в който се налагат от управляващите.»


Незаконните управления на България (ВИДЕО)


АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ НИТО ЕДНА ВЛАСТ ОТ 1989 ДО ДНЕС, ЗАЩОТО ТЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е НЕЗАКОННА И НЕЛЕГИТИМНАВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО), ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 89 ДО ДНЕС ВКЛЮЧИТЕЛНО ),СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ”ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ” ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО), СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ТАКСИ И ДАНЪЦИ ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО), СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ЗАЕМИ СА НЕЗАКОННИ, И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ”ОМРАЗЕН ДЪЛГ”, И НЕЗАБАВНО АНУЛИРАНИ!  МОЖЕ ДА ВИ Е ТРУДНА ДА ПОВЯРВАТЕ, НО ВСИЧКО Е НЕЗАКОННО! И ТОВА Е БЕЗСПОРЕН И НЕОСПОРИМ – ФАКТ!  КАТО ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА (НЕ ЗНАМ КОИ, И КОГА) НА УПРАВЛЯВАЩАТА ИЗМЕТ ОТ 89 ДО ДНЕС, БЕЛЕНЕ ЩЕ ЙМ СЕ ВИДИ КАТО ОЛ!ИНКЛУЗИВ 5 ЗВЕЗДИ! 

Държавата ви ограбва съвсем нагло и вие не може да направите нищо by

Последни от България

Честито!

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“ Share the post "Честито!" FacebookGoogle+LinkedInTwitterVKontakte Честито! by The
Отиди Горе