Държавата ви ограбва съвсем нагло и вие не може да направите нищо

в България

– Ало, Иван Петров?

– Да, кажете?

– От НАП се обаждаме.
Не сте си платил данъка.

– Как разбрахте?

– Това ни е работата.

– Та кой ви плаща за подобна работа?

– Вие. С данъка си.

– Ъ?
Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам?

– Точно така.

– Защо да ви плащам тогава?

– Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора!

– Кой им плаща за това?

– Вие. С данъка си.

– Ъ!?
Да видим дали правилно съм разбрал – аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?!

– Точно така. Това се нарича “държава”. Не можем без нея.

– Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?

– Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим.

– Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата – тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата?

– Точно така. Така функционира системата.

– Та кой би измислил толкова безумна система?

– Ами всички заедно сме я измислили – Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича “демокрация”.

– Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя?

– Точно така.

– Но аз съм против това.

– Тези неща ги решаваме заедно – живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно.

– ?!?


«В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса!.” Всъщност около 100 са общо различните такси в България, а ние не сме се натъкнали на законна такава. Всичките ни анализи говорят, че всички държавните такси са незаконни. Няма законова основа за тях


В тази статия е разяснено, защо НЕ Е легитимна съдебната власт в България!
Автор на материала е Соня Младенова, подписала Конституцията на Република България;
«От изложеното следва и извода, че съдебната власт в Република България не е легитимна. С други думи, на основание прякото действие на Конституцията на Репулбика България, в сила от 13.07.1991 г.: Няма такси смет; няматакса електрическа енергия; няма такса топлофикация. /Следва прекратяване на хилядите дела по така нареченото „заповедно” производство по чл.410 от Гражданскопроцесуалния кодекс и др.образувани по непораждащия правни последици, противоречащ изцяло на Конституцията ГПК. Няма такса телефони; няма такса билет в транспорта; няма пътна такса; няма винетки, няма такси „синя” зона, няма глоби за „паяк”и т.н. Няма данък смет, нито данък сгради. Няма такси електричество, вода, топлофикация /парно/. Няма платена държавна образователна система. Има безплатна държавна медицинска помощ , но и платена частна медицинска помощ, съобразени с доходите и имуществото на всекиго отделно и така нататък. Накратко казано: НЯМА ТАКСИ, НЯМА ДАНЪЦИ във вида,в който се налагат от управляващите.»


Незаконните управления на България (ВИДЕО)


АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ НИТО ЕДНА ВЛАСТ ОТ 1989 ДО ДНЕС, ЗАЩОТО ТЯ ПО КОНСТИТУЦИЯ Е НЕЗАКОННА И НЕЛЕГИТИМНА! ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО) ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 89 ДО ДНЕС ВКЛЮЧИТЕЛНО ) СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ”ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ” ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО) СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ТАКСИ И ДАНЪЦИ ОТ 89 ДО ДНЕС (ВКЛЮЧИТЕЛНО) СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ”МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТИ” СА НЕЗАКОННИ! ВСИЧКИ ЗАЕМИ СА НЕЗАКОННИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ”ОМРАЗЕН ДЪЛГ” И НЕЗАБАВНО АНУЛИРАНИ! МОЖЕ ДА ВИ Е ТРУДНА ДА ПОВЯРВАТЕ, НО ВСИЧКО Е НЕЗАКОННО! И ТОВА Е БЕЗСПОРЕН И НЕОСПОРИМ – ФАКТ! КАТО ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА (НЕ ЗНАМ КОИ, И КОГА) НА УПРАВЛЯВАЩАТА ИЗМЕТ ОТ 89 ДО ДНЕС, БЕЛЕНЕ ЩЕ ЍМ СЕ ВИДИ КАТО ОЛ!ИНКЛУЗИВ 5 ЗВЕЗДИ!

Държавата ви ограбва съвсем нагло и вие не може да направите нищо by

Последни от България

Отиди Горе