Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Данните за извънземните артефакти бяха разсекретени от мексиканското правителство

в Свят
Loading...

Мексиканските власти разсекретиха  данните за  артефактите, които са открити преди повече от сто години. Повечето от тях говорят за посетители от  други планети.

В продължение на 50 години жители на провинция Jalisco са събирали своите загадъчни открития, свързани с извънземни цивилизации, които сега се намират в   специален музей. Броят на експонатите надхвърля 400.

На всички тези предмети се виждат извънземни символи. Има, например,  артефакт, изобразяващ извънземен и неговия космически кораб, или рисунка на  Сатурн и летяща чиния.

Някога територията на съвременно Мексико е била населявана от ацтеките. Те са имали сравнително добре развита култура, описвали са ежедневието си на каменни и керамични изделия, а също така са рисували и НЛО. Това е косвено доказателство, че те са наблюдавани или са имали контакти с извънземни посетители.

Тогава възниква въпросът, защо представителите на извънземния разум вече не контактуват с жителите на Земята?

Учени смятат, че най-вероятната причина е агресията на земляните и намерението им да придобият извънземни технологии, за да ги използват за военни цели. / НЕПОЗНАТО

 

Последни от Свят

Отиди Горе