Дългосрочен проект на СОРОС – ГЕРБ, номинира агента на ЦРУ – Кристалина Георгиева за кандидат за ООН

в България/Свят

Валентин Фъртунов  † : Правителството на ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС   ®©   Велизар Енчев : Кристалина Георгиева е агент на ЦРУ / The Bulgarian Times

Америка и Сорос посочи Кристалина за кандидат за ООН, правителството се подчинява и до дни ще стане ясно, че правителството на Борисов е Американска марионетка !

Скандал! Правителството издига официално Кристалина Георгиева за ООН. Българското правителство официално ще издигне кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН, научи Клуб Z от източник от кабинета.

Това ще стане на извънредно заседание на Министерския съвет във вторник сутринта. Според нашия източник фактът, че кабинетът издига втори кандидат за поста не е прецедент. Случвало се е и друг път държави да подменят номинацията си, когато се вижда, че първият им избор не получава достатъчна подкрепа в ООН.

Информацията за официалната номинация на Георгиева идва часове, след като вчера Талал Ал-Хадж, шеф на бюрото на телевизия „Ал-Арабия“ към Обединените нации съобщи в туитър, че Унгария, Латвия и Хърватия, с подкрепата на Германия, смятат да номинират българската еврокомисарка за генерален секретар на световната организация.

Клуб Z научи още, че снощи премиерът Бойко Борисов е разговарял с германската канцлерка Ангела Меркел и е получил уверение, че Берлин ще подкрепи номинацията на Георгиева.

В следващ туит вчера Талал Ал-Хадж поясни, че ако бъде издигната от три източноевропейски държави, Георгиева ще бъде кандидат на дясната европейска партия ЕНП. И добавя, че планът за нейната кандидатура е бил финализиран по време на странични разговори на последната среща на Г-20.

Според източници на Клуб Z очаквания за кандидатурата на Кристалина Георгиева имало и в централата на ООН в Ню Йорк.

Новото развитие на ситуацита се случва на фона на постепенното отпадане на досегашната номинация на България за генерален секретар от надпреварата за ООН. Вчера Ирина Бокова падна в класацията след четвъртото предварително гласуване сред кандидатите за поста на Бан Ки Мун.

При първото гласуване Бокова бе трета, при втората класация остана пета, при третата отново се качи на трето място, но след вчера отново остана пета. Вижте как гласуването подреди номинациите („подкрепям”, „не подкрепям”, „въздържал се”):

Антонио Гутереш: 12-2-1

Мирослав Лайчак: 10-4-1

Вук Йеремич: 9-4-2

Сърджан Керим: 8-7-0

Ирина Бокова: 7-5-3

Сусана Малкора: 7-7-1

Данило Тюрк: 7-6-2

Хелън Кларк: 6-7-2

Кристиана Фигерес: 5-10-0

Наталия Герман: 3-11-1

Във всички гласувания първото място неизменно печелеше Антонио Гутереш. До 2015 година той бе Върховен комисар на ООН за бежанците.

Изборът на генерален секретар на ООН става при закрити врата с гласовете на членовете на Съвета за сигурност на Световната организация. Те пускат бюлетина с „подкрепям“, „не подкрепям“ и „въздържал се“. За да бъде одобрен кандидатът, трябва да няма нито един глас „не подкрепям“. А Лондон вече твърдо заяви, че по никакъв начин няма да даде глас на Бокова. Резултатът от вота се съобщава само на посланика на съответната страна. Общо 15 души гласуват – толкова са страните, представени в Съвета за сигурност.

Мандатът на Бан Ки Мун изтича на 31 декември т.г.
Източник:informiran.net

Ние от Blife.eu питаме какво е направила за България Кристалина ?

Истината е, че Кристалина Георгиева е кандидатурата на Бойко Борисов и сега са впрегнати всички сили дори и връзките на Сорос за да я вкарат в играта! Каква огромна клеветническа кампания имаше до сега срещу Бокова ! То не бяха доноси, клевети и всякакви антибългарски прояви !

Това правителство е по-вредно за страната ни дори от ядрена експлозия ! Когато България точно има шанс да поеме ръководният пост в ООН и веднага мръсната подла игра на ГЕРБ се превръща в инструмент на чужди интереси !

Въпросът е до сега ГЕРБ направила ли е нещо полезно за България каквото и да е ?
Това правителство трябва да си ходи, защото всяка секунда във властта е години срам и позор за България !

Източник: Blife.eu

 

loading...
Дългосрочен проект на СОРОС - ГЕРБ, номинира агента на ЦРУ - Кристалина Георгиева за кандидат за ООН by