„Дайбългаристка” се изгаври с Ботев: “Да си беше седял вкъщи, нямаше да умре!”

в България

Публицистката и журналистка Жанина Драгостинова, която се изявява и като видна „Дайбългаристка” се изгаври с една от светините на България – Христо Ботев. Навръх 2-ри юни, в който страната ни отбелязва и паметта на загиналите за свободата на Отечеството, тя написа изключително нелеп и обиден статус във Фейсбук по адрес на Христо Ботев.

Думите й веднага предизвикаха десетки гневни реакции. Сред тези, които я разкритикуваха, бе и депутатът Сашо Симов, който написа:

„Удивително е мракобесието, което може да скове “умнокрасивия” мозък….Типичен пример за това е тази дама, открита от мой ФБ-приятел, видна дабългаристка. Нека не се заблуждаваме – това не е обикновена интелектуална тъпотия, това е целенасочена атака срещу непоклатимите стойности на България. Вече съм убеден.”

Самата Жанина Драгостинова също отговори на Александър Симов: “Тъй като депутатът Alexander Simov ме е сложил на позорния стълб на стената си като същество мракобесно и “видна Дабългаристка”, заявявам, че не членувам в партията “Да, България“, както и в никаква друга. Отговорност за думите си нося само аз, те могат понякога да са правилни, друг път грешни, както е при всички хора. Ако депутатът търси начин за разправа с политическите си опоненти, моля да не го прави чрез мен.”

БЛИЦ

„Америка за България“ най-после излъчи своята партия: „Да, България!“. Това е само кодовото название. Иначе да се чете: „Да, Америка! Не, България!“

 

loading...
„Дайбългаристка” се изгаври с Ботев: "Да си беше седял вкъщи, нямаше да умре!" by

Последни от България

Отиди Горе