ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА И ТРИ МЮРЕТА! ОТ УТРЕ НФСБ, АТАКА И ВМРО СА ОФИЦИАЛНИ ПУДЕЛИ НА ГЕРБ

в България

ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА И ТРИ МЮРЕТА!
ОТ УТРЕ НФСБ, АТАКА И ВМРО СА ОФИЦИАЛНИ ПУДЕЛИ НА ГЕРБ

От утре партия АТАКА е политически покойник. Нейният лидер стъпка с краката си 20-те точки на АТАКА за възраждане на България и полегна в нозете на премиера-трафикант на метамфетамини. Кълнящият преди три години „Курвите на Бойко“ от утре е негова парламентарна държанка в качеството му на председател на парламентарната група на Обединени патриоти. От утре ямболският рублофил се преражда в евроатлантик, в НАТО-вец, във враг на Русия, в противник на АЕЦ „Белене“ и газопровода „Южен поток“,
в лобист за шистовия газ на “Шеврон”

и

златодобива на “Дънди Прешъс”.

От утре НФСБ за втори път променя името си на Национален фронт за спасението на Борисов. Гласувалите за мотелско-оградния гешефтар от Бургас от утре ще узнаят, че са гласували не за Майка България, а за Майката и Бащата на нацията – Бойко Методиев Борисов.

От утре русенският македонец поема военното министерство с една задача: Да ревизира избора на служебния кабинет за покупката на нов изтребител от шведската корпорация „Грипен“ и пренасочи 1.5 млрд. лева към 35-годишните Ф-16, както вече наредиха от ГЕРБ. В името на вечната и нерушима дружба с новия Голям брат. От утре ВМРО сваля директивата за борба срещу македонизма, след като евродепутатът й в Брюксел /храненик на Джордж Сорос/ подкрепи американската позиция за събитията в Скопие и поиска албанците и социалдемократите на колаборациониста Заев да управляват Македония.

От утре НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ. Да живей България на три морета и три мюрета.

Велизар Енчев, Фейсбук

• Отиде си Човек, който не се страхуваше да говори истината

• Минало незабравимо | БГ ВИП ПРЕСТЪПНИЦИ

loading...
ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА И ТРИ МЮРЕТА! ОТ УТРЕ НФСБ, АТАКА И ВМРО СА ОФИЦИАЛНИ ПУДЕЛИ НА ГЕРБ by

Последни от България

Отиди Горе