Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Да изнасилиш, обезглавиш и изядеш 14-годишна (ВИДЕО)

в Свят
Loading...
Жертва на мъжката медицинска сестра-кандидат канибал Дейл Болинджър разказа пред съда за ужасния момент, когато той се опитал да я удуши с парцал, накиснат в почистващ препарат, пише “Мирър”. Майката на четири деца Урлене Кинг свидетелства: “Усетих ръка над главата ми и нещо студено на лицето. Помня, че се борих да се освободя. Той ме задушаваше.”

52-годишната Урлене допълни, че е щастлива, защото сега осъзнава, че е можела да завърши като негова вечеря. Дейл Болинджър, на 58 години, бе осъден вчера на девет години за идеята си да изнасили, обезглави и изяде 14-годишно момиче. Маниакът дори позирал на селфи с голяма брадва, с която трябвало да махне главата на тийнейджърката. Урлене пък била негова приятелка от 17 години, но се разделили през 2010 г., когато той превъртял. По негова молба тя се съгласила да се срещнат.

Тя разказва: “Отидохме на пазар, а след това у тях. Той ме попита дали искам питие и седнахме в кухнята. Седях на дивана, когато той ме нападна. Не можех да дишам – мисля, че се опитваше да ме изнасили. Когато успях да си поема дъх, казах: “Какво ” the f***” смяташ, че правиш?!” Той изведнъж се отдръпна и промърмори: “О, боже, какво направих!” Но изглеждаше различен, нищо общо с този Дейл, когото познавах”, разказва Урлене. Паникьосан, той я помолил да не казва на никого за случилото се. Тя първоначално се съгласила, но след като чула за случая с момичето, решила, че не може да мълчи повече.

Последни от Свят

Отиди Горе